Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer 100 milyon TL ise normal de 100 milyon Euro bize göre değil tabi doğru haberse
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bu arada bir haber sitesinde okudum, Usta eski baskanlardan da fikir almis Ersun Hoca konusunda. en sonda IHO ile görüsmüs ve cok olumlu konusmus, faydali olacagini belirtmis. madem böyle bir düsüncen vardi adami ne diye gönderdin? Ulan IHO! bu Adam tam sopalik...
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir de adnan hocayı deneseydin keşke...
        Hocam onu size bıraktım...

Yorum

• Ersun hayırlı olsun o zaman.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ersun Yanal'a hovardalığı nedeniyle giydirenlerin % 90 aynı fırsatları yakalasalar ondan çok daha fazlasını yaparlar....

Bence sorun kusura bakmasınlar ama kıskançlık......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Diğer başkan adayları 50 Milyon Tl hibe edeceklerdi. O parayı versinler 50 Milyonda yeni staddan kazanırız. Kalanını tamamen borca gömmek gerekir
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun Yanal'a hovardalığı nedeniyle giydirenlerin % 90 aynı fırsatları yakalasalar ondan çok daha fazlasını yaparlar....

yüzde yüz. Bizmi milletimiz azıcık parayı buldu mu? oooo ama lafa geldimi en namuslu insanlarız.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hami denenmis ama basarili olmus.

Basarilarida ligde sadece 1 yenilgi takimi 9 dan 4 e tasima Juventus maci oynattigi cesur futbol ve cesaretidir.

http://www.transfermarkt.com.tr/trab...saison_id=2013

Hami Karabük maçı ile başlıyor... 6 galibiyeti var, 3 tanesi küme düşen yada son anda düşmekten kurtulan takımlara karşı. Dişli diyebileceğimiz takımlardan sadece uefa mücadelesi verdiğimiz Sivas ı devirebilmiş.

Babamda birlikte maç izlerken ''Hami gelsin hepsinden iyi oynatır'' diyip duruyor... Ona da aynısını söylüyorum, ''zamanlama iyi olmaz, hazır değil'' ... Hami nin kendini kanıtlaması lazım, Süper Lig de kendini kanıtlamalı. Ya korkuyor yada teklif gelmiyor. Şimdi gelirse kredisi düşük olur, tepki çeker.

Juventus maçlarına bakarak TS antrenörü seçmek ne derece doğru ? İlk maç ne kadar cesur ve iyiysek 2. maç o kadar kötüydük mesela.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elinizi vicdaniniza koyun bu yaziyi okurken ve teknik direktor kim olsuna bir nokta koyun.

Giray Bulak td olmali. Bu takim kendi icindeki dinamikleri kullanmali.
                    Gucumuze guc katacak yerlinin yerlileri takimin her alaninda gorev almasi gerekiyor.

Bu takimi yabancilara emanet edenleri kiniyorum.
                    Cicegi burnunda Giray hocamiz dururken bu nasil bir ahmakliktir ki Ersun vryahut Lucescu isimleri dolasabiliyor?!!!

Giray Bulak karnesi:

1980: uefa kupasi ceyrek final
                    1981: uefa kupasi yari final
                    1982: uefa kupasi final
                    1983: uefa kupasi kazandi

1984: sampiyonlar ligi gruptan cikti ilk 16 da elendi
                    1985: sampiyonlar ligi ceyrek final
                    1986: sampiyinlar ligi yari final
                    1987: sampiyonlar ligi final
                    1988: tahmin ettiginiz uzere sampiyonlar ligi kupasi

Demoktratik Kongo cumhuriyetindeki basarilari da gozardi edilemez.

1989: afrika kupasu
                    1990: dunya kupasi
                    1991: asya kupasi
                    1992: galaxy nin duzenledigi turnuvada sampiyonluk kupasi

Teklifler yagmaya basliyor Giray hocamiza. Daha gencecik teknik adam olan giray bulak hocamiza buyuk ilgi var.

1993 de bodrumda yat alip orada sampiyonluklarin tadini cikartmak istedi.

1994 de eski sevgilisinden ayrilip, manken kadinlarla gorunen agiray Bulak "arkadasim" diyerek dedikodulara cevap verdi.

1995 yilinda real madrid den aldigi teklifi elinin tersiyle geri tepti.

1996 yilinda tekrar yesil sahalara donme karari alan giray hocamiza, zorlu sartlar altinda bulunan alman ekibi eintracht frankfurt ekibi teklif goturdu.

1997 yili sonunda 3. sirada bitirdi ligi.
                    1998 de 2. sirada bitirdi
                    1999 da ise sampiyon olup gorevini birakti.

Sonrasinda milenyuma girdigimiz icin hafizasinda sorun yasayan Giray hocamiz teknik direktorlugu birakti.

Cesitli tedaviler sonucu milenyuma ayak uydurmaya calisti. Milenyuma gecisi sirasinda akla gelinmeyecek bir olay gerceklesti.

Giray Bulak artik Trabzonda yerel kalmak istiyordu. Yerel cay icmek, yerel ekmek yemek, yerel otomobil cikartmayi bile dusundugu olmustur, yerel olsun bizim olsun dusuncesi iyice hafizaya kazindi.

Boyle vefakar
                    Boylesine gecmisi basarilar ile dolu
                    Boyle mutevazi
                    Boylesine cv si dolu bir hoca dururken cok ama cok ayip ediyosunuz.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
                    Valla şu gereksiz insan için bu kadar yazmaya üşenirdim.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• konuyla alakasi yok ama almanya Bundesliga takimlarindan Hannover 96 hocasini göndermis veya istifa etmis (Michael Frontzeck)
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal'a hovardalığı nedeniyle giydirenlerin % 90 aynı fırsatları yakalasalar ondan çok daha fazlasını yaparlar....

Ersun Hocanın yaptığı sizin deyiminizle hovardalık benim deyimimle ahlaksızlığı hoş görmek doğru değil. Sadece bizi ilgilendirmez diye olaya bakmakta fayda var. Erkektir yapar mantığını def etmek gerekir. Sibel'in Ersun Hoca'yı sevmeme nedeni bu olabilir. Kadını obje olarak gören bir erkek hastalıklıdır.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• shotayı getirp bu kulübü uçuruma iten ihodur. defansa mexesi istiyordu ersun adam istediği adamları aldıramadı. hurmada göndermek istedi gitti. şuan ersun hoca olsaydı daha iyi durumda olurduk. bu net. Daha iyisi kim olabilir biraz zor bu şartlarda.

Yorum

• Hami gitsin 1461'i bir çalıştırsın ondan sonra...
                            Trabzonspora gelecek genç tecrübesiz antrenörler neden 1461 de denenmez ki
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Trabzonspor' daki istatistiklerine bakıp hoca alacaksak ilk aday Yılmaz Vural olur.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eğer 100 milyon TL ise normal de 100 milyon Euro bize göre değil tabi doğru haberse
                                100 milyon euro çok para. 10 milyon eurodan 10 topçu yapar. Bana inandırıcı gelmedi. Bı arada ersun yanal oluyor galiba. 8 topçudan 5e inmiş. Demekki mbia. Cavanda. Okay veya aytaçtan birii 11ine yazmış. Onur. Ekici. Erkam ve yusufa da eskiden tamam demişti. Epey gidici var takımda demekki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X