Eline gecen ilk yuksek meblag ile kerhaneye giden bir guruhun ahlak abidesi kesilip Ersun hocaya bu noktadan vurmasini keyifle izliyorum. Adam hem zengin hem de herseye sahip ; istedigini sever istedigiyle yatar kime ne.Sen o imkana sahip olursan yapmazsin olur biter, kimsenin ozel yasantisina burnunu sokamazsin. Bu kadar yobaz bir toplum asyanin en ucra sehirlerinde de yoktur heralde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEline gecen ilk yuksek meblag ile kerhaneye giden bir guruhun ahlak abidesi kesilip Ersun hocaya bu noktadan vurmasini keyifle izliyorum. Adam hem zengin hem de herseye sahip ; istedigini sever istedigiyle yatar kime ne.Sen o imkana sahip olursan yapmazsin olur biter, kimsenin ozel yasantisina burnunu sokamazsin. Bu kadar yobaz bir toplum asyanin en ucra sehirlerinde de yoktur heralde.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca ersun olunca muhabbet nereler kaydıSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bütün suç Ümit abinin... O yoldan çıkarttı...
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi daha dur nutella kavanozları ortaya çıkacakOla Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
-
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer dönemine özel stok yapıyoruz
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi daha dur nutella kavanozları ortaya çıkacakSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim yanlış anlamada senın mesajlarını gormek ıstemıyorum kaldır o imzayı içim yanıyo sıgamayrum buralaraOla Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
-
Bu konudaki belirtecegim son fikrimde sudur; Trabzonspor tarihinde son yirmi yilda izledigim en heyecanli ve keyifli maclarin bu adamin donemine denk gelmesi ve gectigimiz yil ki o kotu takimla yakaladigi istatistik hocanin mevcut kadroyla neler yapabilecegini cok net ortaya koyuyor. Her zaman ilk tercihim yabancidir; Turkiyede Trabzobspor'u calistiracak kapasitede yerli hoca oldugunu dusunmuyorum, Senol Gunes de dahildir buna. Ancak Ersun Hoca harictir.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam tekmeye bile kafa sokarsın di mi?.. Ben rakip korner direk dibinde kayarak müdahale etmezsem nsmerdim. Nefes aldırmam. Her yerde pres...
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşılmayan husus şu. Ersun Yanal hali hazırda Trabzonspor'da teknik direktörlük yapabilecek, müsait durumda, hevesli ve istekli tek insan. Yerli bir alternatifi yok, anlaşılmıyor mu? Trabzonspor'u yönetilmenin tanıdık olma durumuna kadar düşürüldüğü, hakeza bir de şunu deneyelim kıvamına getirildiği için bazı bünyeler henüz idrak edemiyor makamı. Trabzonspor'un teknik direktörlüğü makamına uygun gördükleri isimler, mahallede 20 kişiyi yönetemeyecek toylukta adamlar. Güvenceleri ne? Öz evlat. 20 senedir bundan çekiyoruz, ne çekiyorsak. Birileri artık bilgisayar başından kalksın da bir çevresine baksın. Dünya değişti, aloo...
İşini bilmeyene meme yok artık, ağlamakta fayda etmeyecek.
Şuan da bizde çalışabilecek 3 hoca var .
Ersun Yanal, senol güneş ve İlhan Cavcav.
Diğerleri dolu olduğuna göre Ersun Yanal dan başka alternatifini yok.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkametgah belgemi, 6 tane vesikalık fotomu alıp Haydar Baş hocanın müridi olmak için başvurdum... "Sen çapkınsın olmaz" diyerek reddettiler... Cübbeli Ahmet hocaya zaten cesaretim yoktu. Geriye de Ersun hoca kaldı zaten... Mecburiyet diyelim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum