Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eline gecen ilk yuksek meblag ile kerhaneye giden bir guruhun ahlak abidesi kesilip Ersun hocaya bu noktadan vurmasini keyifle izliyorum. Adam hem zengin hem de herseye sahip ; istedigini sever istedigiyle yatar kime ne.Sen o imkana sahip olursan yapmazsin olur biter, kimsenin ozel yasantisina burnunu sokamazsin. Bu kadar yobaz bir toplum asyanin en ucra sehirlerinde de yoktur heralde.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eline gecen ilk yuksek meblag ile kerhaneye giden bir guruhun ahlak abidesi kesilip Ersun hocaya bu noktadan vurmasini keyifle izliyorum. Adam hem zengin hem de herseye sahip ; istedigini sever istedigiyle yatar kime ne.Sen o imkana sahip olursan yapmazsin olur biter, kimsenin ozel yasantisina burnunu sokamazsin. Bu kadar yobaz bir toplum asyanin en ucra sehirlerinde de yoktur heralde.
      Cok sert ama doğru söze laf yok

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoca ersun olunca muhabbet nereler kaydı
        Valla bütün suç Ümit abinin... O yoldan çıkarttı...
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla bütün suç Ümit abinin... O yoldan çıkarttı...
          abi daha dur nutella kavanozları ortaya çıkacak

Yorum

• iste yanlis yerde dogmussunuz bide ilk yapmaniz gereken sey ispanyolca ögrnemek

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer dönemine özel stok yapıyoruz
              Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfer dönemine özel stok yapıyoruz
                kardesim yanlış anlamada senın mesajlarını gormek ıstemıyorum kaldır o imzayı içim yanıyo sıgamayrum buralara

Yorum

Meydanda fınfık fıstık satan bir yer var açık fındık ezmesi satıyor kilo ile...Biz her gittiğimizde ziyaret ederiz... Yerli olmak lazım lütfen
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

kardesim yanlış anlamada senın mesajlarını gormek ıstemıyorum kaldır o imzayı içim yanıyo sıgamayrum buralara
                    Gelecek abi gelecek ben inanıyorum.
                    Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• adasim isvicrede dünyaya gelseydi dünya karmasini görürdü nede olsa fifa burda

Yorum

• Bu konudaki belirtecegim son fikrimde sudur; Trabzonspor tarihinde son yirmi yilda izledigim en heyecanli ve keyifli maclarin bu adamin donemine denk gelmesi ve gectigimiz yil ki o kotu takimla yakaladigi istatistik hocanin mevcut kadroyla neler yapabilecegini cok net ortaya koyuyor. Her zaman ilk tercihim yabancidir; Turkiyede Trabzobspor'u calistiracak kapasitede yerli hoca oldugunu dusunmuyorum, Senol Gunes de dahildir buna. Ancak Ersun Hoca harictir.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam tekmeye bile kafa sokarsın di mi?.. Ben rakip korner direk dibinde kayarak müdahale etmezsem nsmerdim. Nefes aldırmam. Her yerde pres...
                          Ben penaltıyı bile röveşata ile atarım...

Yorum

• Alsınlar şu adamı 10 numarayı da özerden alsınlar forma sponsoru olarak da adidas ı alsınlar

durumu olmayan forumdaki arkadaslara 5 tane #10 sigurdsson forması alıcam

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlaşılmayan husus şu. Ersun Yanal hali hazırda Trabzonspor'da teknik direktörlük yapabilecek, müsait durumda, hevesli ve istekli tek insan. Yerli bir alternatifi yok, anlaşılmıyor mu? Trabzonspor'u yönetilmenin tanıdık olma durumuna kadar düşürüldüğü, hakeza bir de şunu deneyelim kıvamına getirildiği için bazı bünyeler henüz idrak edemiyor makamı. Trabzonspor'un teknik direktörlüğü makamına uygun gördükleri isimler, mahallede 20 kişiyi yönetemeyecek toylukta adamlar. Güvenceleri ne? Öz evlat. 20 senedir bundan çekiyoruz, ne çekiyorsak. Birileri artık bilgisayar başından kalksın da bir çevresine baksın. Dünya değişti, aloo...

İşini bilmeyene meme yok artık, ağlamakta fayda etmeyecek.
                              Tamamıyla katılıyorum.
                              Şuan da bizde çalışabilecek 3 hoca var .
                              Ersun Yanal, senol güneş ve İlhan Cavcav.
                              Diğerleri dolu olduğuna göre Ersun Yanal dan başka alternatifini yok.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İkametgah belgemi, 6 tane vesikalık fotomu alıp Haydar Baş hocanın müridi olmak için başvurdum... "Sen çapkınsın olmaz" diyerek reddettiler... Cübbeli Ahmet hocaya zaten cesaretim yoktu. Geriye de Ersun hoca kaldı zaten... Mecburiyet diyelim...
                                bir de adnan hocayı deneseydin keşke...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X