Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum A.gucu, Genclerle kupa alan bi hoca varsa tamam onu getirelim

Senin fikrin nedir, kim gelsin?
    mümkünse Türk hoca gelmesin.
    İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde ne yapmış olduğuna bakmak ister misin? Google'a 2007-2008 kadrosu yaz. Bir de 2008-2009.

Kurmuş olduğu kadronun meyvesine bakmak istersen de: http://forum.bordomavi.net/showthrea...0FM-Onad%C4%B1!
    ben kötü hocadır demedim iyi hoca kötü hoca göreceli birşey nasıl bazısı barcelonaya bak ne top yapıyor der bazısıda yeter pas pas pas izlemekten yorulduk diyor onun gibi birşey.

Ersun yanalı olmasın dememin sebebi tamamiyle fenerbahçe başındaykenki tavırları ayan beyan ben bu camianın çocuğuyum demesi. Benim takımımın başına geçen adamın twitter da halen daha mutluluk fenerbahçede olmaktır yazıyor ve beyfendi bunu silmeye tenezzül dahi etmiyor. benim içim kaldırmıyor bunu sizin kaldırıyorsa o kendi sorununuz
    En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 16:47.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dillendirilen isimlerden 4tane seçin işte
      1'ini sen söyle diğer 3'ünü biz seçeriz.

Yorum

• [MENTION=50717]BERBATOV61[/MENTION]

Sen hoca ne yapmış deyince ben de bizde ne yaptığını söyledim. Sonrasında söylediklerin ise tamamen öznel düşüncelerin bir şey diyemem.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• @!olgun! son durum nedir hocam, bi gelişme var mı? Ersun, Lucescu.. bunlardan başka kim var gündemde?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anketi açan yönetici boşuna "Diğer"e oy vermedi
            Öyle yapsak anketin sonu gelmezdi bi bilidiğimiz var dimi M.Koller , Favre ve Kurban Reis üçüne de ok benden
            Olmaz sayin yöneticim, Hami var Berdiyev yok, Hami yerli diye yer aldi seçenekler arasinda herhalde Favre Koller Sampaoli Gallardo hepsini toplasan Berdiyev kadar yazilmadi burada, tamam Berdiyev'i ben çok yazdim ama ben hariç epey Berdiyev'i isteyen var
            İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sefer biraz kara propaganda yapiyosun sanki
            Onlar alindiginda yabanci sinirlamasi vardi, dger konus ise Erkan'i şb aliyordu, Ugur'u keza gs istemisti, Aytac ise Alper'den sonra eskisehir'de parlayan oyunculardan en onemlisiydi
            Biraz abartiyor olabilirim, yabanci sinirini da unutmusum... ama bence Erkan fb Ugur gs olaylari basinin yalanlari idi, biz de daha dogrusu baskan da gaza geldi aldi onlari... devre arasi oyuncu almak ta zor o da kabul ama Ugur'u ne diye aldik ben anlamadim, Ersun hoca gerek yok diyebilirdi, niye aldirdi anlamak mümkün degil...
            İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] senin sayende Berdiyeci olup çıktım. Biraz evvel hocayı araştırayım dedim kendimi en son Lenin' in hayatını okurken buldum aradaki Rus liderleri sen hesapla artık.
            Amaç bu zaten Hiç te az degiliz üstelik, hele hele Lucescu kesin olmayacak açiklamasi gelse ve anket Berdiyev seçenegi ile tekrar yapilsa, epey oy alir, 1. bile çikabilir....
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dostum A.gucu, Genclerle kupa alan bi hoca varsa tamam onu getirelim

Senin fikrin nedir, kim gelsin?
              İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @BERBATOV61

Sen hoca ne yapmış deyince ben de bizde ne yaptığını söyledim. Sonrasında söylediklerin ise tamamen öznel düşüncelerin bir şey diyemem.
              hayır arkadaş öyle bir dediki sanki karşımızda jurgen klopp var ondan sordum.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basın önünde resmi imzayı Kasımpaşa maçı sonrası atar.
                Abi sen böyle dersen ben sevinçten ders çalışamam ama
                Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• [MENTION=50267]!olgun![/MENTION]

402 oyun yarısından fazlasını alan bir aday var. Muharrem Bey'e ilet mutlaka. Bu isim Lucescu da değil belirtmeyi unutma usta.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• inşallah şapkadan bakımsız bir tavşan çıkmaz hayırlısı artık
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Ersun Yanal ile anlaşamayan Trabzonspor'da ibre Hami Mandıralı'ya döndü.

Trabzonspor'da teknik adam arayışları devam ediyor. Ersun Yanal'ı göreve getirmek için çalışan Trabzonspor Yönetimi, imza aşamasına geldiği Yanal ile ilginç bir şekilde son noktayı koymadı.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Trabzonspor Yönetimi'nin iki kez görüştüğü Yanal'a olumlu dönüş yapmadığı ve ibrenin Hami Mandıralı'ya döndüğü ifade edildi.

Trabzonspor'un önünüzdeki hafta Mandıralı ile sözleşme yapması bekleniyor.

Kaynak medya trabzon
                      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @!olgun! son durum nedir hocam, bi gelişme var mı? Ersun, Lucescu.. bunlardan başka kim var gündemde?
                        isim verince hoş bir durum olmuyor burda ... bi anda ortalık karışıyor ve ersun yanalı dahada sahipleniyoruz.. o nedenle isim vermiyorum kusura bakma hocam..

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @!olgun!

402 oyun yarısından fazlasını alan bir aday var. Muharrem Bey'e ilet mutlaka. Bu isim Lucescu da değil belirtmeyi unutma usta.
                          ersun yanal istendiğini kendide biliyor

Yorum

• Lucescu veya Lucescu vari bir hoca diyip diyip Hami Mandıralıyı getirirlerse bu yönetimin benim için İHOdan farkı kalmaz
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eeehhh biraz yirtti diyelim o zaman ben yine de istemiyorum kendisini, basarili olacagina inanmiyorum

Niye Iho'nun hocasi, elinde tesbihi var diye mi ? ne bilimi yahu, Lucescu bilim adami miymis ? Ersun daha mi çok uyuyor?
                              Türkye'ye 20 önce mi ne gelmis 1 sene kalmamis, adami istememek baska saçma bahanelerle istememek baska... kötü niyetli bir yorum bu kusura bakma...
                              Sözlesmesi de sene sonu bitiyor.... Lucesc'nun gelme ihtimali az da olsa varsa, Berdiyev'in 30 kat daha var... Rusya/Putin durumu baska, orasi skinti yaratabilir sadece
                              putin yönü garanti sikinti

iho cünkü ikiside bilimden anlamayan kisi

ve evet ersun bu isin biliminde uzman
                              bizim takimda bütün bilimsel, istatistiksel ve scout programlari ersun hoca zamaninda alindi, yenilendi
                              bütün antrenman salonu aletlerini yanal yeniledi
                              hatta yeni tesislerimizin planlarini moder bi takim uygun bir hale getirmistir
                              bu yönden sagolsun

ben dedigim gibi 1. siramda yanal degil koller var
                              3-4 sene sonra bak bu adam nerelerde olacak

kurban hoca su anki politik durumdada, yönetim tarzimisada uygunsuz
                              adamlar türkiyeden transferi bilen yasak etmisken kendi adamini hic vermezler

20 yil öncede olsa türkiyede basarisiz olmus gercegini degistirmez bu arkadas
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                isim verince hoş bir durum olmuyor burda ... bi anda ortalık karışıyor ve ersun yanalı dahada sahipleniyoruz.. o nedenle isim vermiyorum kusura bakma hocam..
                                Sadece sunu ögrensem yeter : Kurban Berdiyev yönetim tarafindan düsünülüyor mu ? evet ise (en iyi ihtimal 3. siradadir), 3.mü daha altta mi ?
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X