Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
eger uzun vadeli bir td (3-4 yil) ve yaratilacak bir sistem ariyorsak;
Yabanci: 1- Lucescu 2- Lucien Favre 3- Thomas Schaaf 4-Gerets
Yerli: 1- Ersun Yanal
Benim icin diger onemli bir kriterde ligi iyi tanimasi.
Bu anlamda ihtimaller sadece Lucescu ve Ersun YanalIstanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi,
5'in onune 9 yazsak olmaz mi
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yukarıda yazdığım önceki dönemde gönderilme sebebi idi.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyleydi zaten de bazı gelişmeler neticesinde (daha önce yazdım) su bulandı ne yazık ki. Şartlar kesin artık. Bakalım ne eyler Mevla) Lucescu olmaz.. (Ters manyal yapalım. Bende Lucescu'yu istiyorum)
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Ersun şuan gelse hemen gideceklerin listesini verip neşteri vurabilecek kadar takima hakim..Tek handikap 2.defa gelip yüzünü eskitmesi onun disinda hovardaymis takimi calistirmiyomus akli baska yerdeymis vs vs..Bunlara inananlar Aziz Yildirim in kendi hakli cikarmak adina Ersun Yanala attigi iftira sonucu onun oltasina takilan sazanlar ancak..
Luce gelecekse buyursun gelsin onun disinda maceraya gerek yok..Ersun bu takimi dogru bir yönetim ve yapilanma ile sampiyon yapar..
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuymağına iddaya girelim.) Lucescu olmaz.. (Ters manyal yapalım. Bende Lucescu'yu istiyorum)
Uzun zamandır Trabzon'a gitmediğim geldi aklıma bu vesileyle. Kuymak, ekmek, et çekti canım şimdi. Lucescu'da sever böyle şeyleri belki
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu Türkmen gelirse kongre üyeliğimi askıya alır, Trabzon Merkez nüfus kaydımı yunanistana taşırım...
Dünyada bütün memleketler bitti Türkmenistandan adam getirecez."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende sankiöyle hissediyor gibiyim, sanki Ersunun arkasinda durup 4 yillik bir söyzlesme önüne koyulup transfer bütcesi falan hersey ayarlanirsa, basari gicde uzak degil gibi geliyor bana.
İş bilenin,Kılıç kuşananındır diye boşuna dememişler kardeşim.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe varmış Türkmen olmasında Gürcistan büyük ekol müydü Shota geldi? İyi Hoca olsun isterse Madagaskarlı olsun. Yanlış bir tavır içindesin bence Ünal abi.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur, kazanan iki kuymak yer.
Uzun zamandır Trabzon'a gitmediğim geldi aklıma bu vesileyle. Kuymak, ekmek, et çekti canım şimdi. Lucescu'da sever böyle şeyleri belkiSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 gün sonra luce ile görüşülür,eğer luce kabul etmezse devre arasındaki yeni hocamız ersun yanal olacaktır.seneye de ersun yanal..
Yorum
-
2010-11 şampiyonluğumuzun temellerini atan hoca olarak Ersun Yanal'ın başarılı olacağını düşünüyorum.
Lucescu çok zor gelse bile ne verebilir,kan uyuşmazlığı olabilir mi ? Hep soru işaretleri var aklımda...
Hayırlısı olsun Muharrem Usta başkanlığındaki yönetime güveniyor ve en iyi tercihi yapacaklarına inanıyorum.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum