valla luce olur olmaz bilmem ama iyi ve ismi olan bir hoca gelirse futbolcuları dizginler..yoksa kavga dövüş daha çok yol alır gider
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi hoca devre arası gidecek. Daha fikir sahibi olmadan eleştiriler başlamış yine. TFF'de bulunan bir madde gereği devre arasına kadar sözleşme imzalanmıyor Sadi ile, sözleşmelerin bitiş tarihi 31 Mayıs olmak zorunda.
Yönetim basarili olan bir hocayi devre arasında gondermez gibime geliyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi Tekelioglu 3 mactan en az 7 puan cikarirsa devam etme durumu var.
Yönetim basarili olan bir hocayi devre arasında gondermez gibime geliyor.
Yorum
-
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim resmi siteye ne oldu açılmıyor
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurban Berdiyevo ikinci seçeneğimiz olsun.Birinci seçenek Lucescu dedem olsun kırmayın beni sinerji oluşturalım
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtma kurbanım etmao ikinci seçeneğimiz olsun.Birinci seçenek Lucescu dedem olsun kırmayın beni sinerji oluşturalım
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabul, ama o olmazsa Ersun falan bilmem kim yok, çöküyoruz Kurban reise.
1.Lucescu dedem.
2.Kurban reis.
3.Psikopat Bielsa.
4.Ersun dayı.
Sıralamam bu şekildeOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki de yok.
1.Lucescu dedem.
2.Kurban reis.
3.Psikopat Bielsa.
4.Ersun dayı.
Sıralamam bu şekildeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
gönlümüz lucescudan yana ama bi yandan da bielsa gelsede şu yatıp para kazananları bir tokatlasa istemiyor değilim. Düşünsenize 70 metreye pas atmaya çalışan yumlu bielsanın gazabına uğradı haberini. Peşinede kurt teknik adam böyle adamları ıslak sopayla döveceksin diye açıklama yaptı yazdığını
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum