Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla luce olur olmaz bilmem ama iyi ve ismi olan bir hoca gelirse futbolcuları dizginler..yoksa kavga dövüş daha çok yol alır gider

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Valla ben lucescu veya Zico diyorum. Boşta bi kaliteli hoca varsa o da olur . Yönetime güvenmek lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Sadi hoca devre arası gidecek. Daha fikir sahibi olmadan eleştiriler başlamış yine. TFF'de bulunan bir madde gereği devre arasına kadar sözleşme imzalanmıyor Sadi ile, sözleşmelerin bitiş tarihi 31 Mayıs olmak zorunda.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadi hoca devre arası gidecek. Daha fikir sahibi olmadan eleştiriler başlamış yine. TFF'de bulunan bir madde gereği devre arasına kadar sözleşme imzalanmıyor Sadi ile, sözleşmelerin bitiş tarihi 31 Mayıs olmak zorunda.
          Sadi Tekelioglu 3 mactan en az 7 puan cikarirsa devam etme durumu var.

Yönetim basarili olan bir hocayi devre arasında gondermez gibime geliyor.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sezon sonu Lucescu gelecekse ben bile dayanırım Sadi hocacığıma.
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadi Tekelioglu 3 mactan en az 7 puan cikarirsa devam etme durumu var.

Yönetim basarili olan bir hocayi devre arasında gondermez gibime geliyor.
              Ben çok zannetmiyorum abi devam edileceğini. Başkan iki kez söyledi, devre arasına kalmaz kalıcı bir çözüm buluruz diye. Sadi hoca sadece zaman kazandıracak yönetime bence onunla devam etmek gibi bir düşünceleri yok.

Yorum

• Yönetime her konuda güveniyorum, en iyisini yapacaklardir.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Lucescu dedem gelecek ve yaşına laf edenleri pişman edecek! Senin o tombul yanağına kurban olsunlar dedem gel de bizi şampiyon yap.Allah'ına kurban () senin.

Yorum

• Kurban Berdiyev
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim resmi siteye ne oldu açılmıyor
                      Belki siteyi de yeniliyolardir

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kurban Berdiyev
                        Etma kurbanım etma o ikinci seçeneğimiz olsun.Birinci seçenek Lucescu dedem olsun kırmayın beni sinerji oluşturalım

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Etma kurbanım etma o ikinci seçeneğimiz olsun.Birinci seçenek Lucescu dedem olsun kırmayın beni sinerji oluşturalım
                          Kabul, ama o olmazsa Ersun falan bilmem kim yok, çöküyoruz Kurban reise

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kabul, ama o olmazsa Ersun falan bilmem kim yok, çöküyoruz Kurban reise
                            Tabi ki de yok .
                            1.Lucescu dedem.
                            2.Kurban reis.
                            3.Psikopat Bielsa.
                            4.Ersun dayı.

Sıralamam bu şekilde

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabi ki de yok .
                              1.Lucescu dedem.
                              2.Kurban reis.
                              3.Psikopat Bielsa.
                              4.Ersun dayı.

Sıralamam bu şekilde
                              Oyle oldi

Yorum

• gönlümüz lucescudan yana ama bi yandan da bielsa gelsede şu yatıp para kazananları bir tokatlasa istemiyor değilim. Düşünsenize 70 metreye pas atmaya çalışan yumlu bielsanın gazabına uğradı haberini. Peşinede kurt teknik adam böyle adamları ıslak sopayla döveceksin diye açıklama yaptı yazdığını

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X