Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sent from my iPhone using Tapatalk
    trabzonspor

Yorum

• Bu medya da reyting uğruna az dönek değil ha. Bi gün lucescu imza attı diğer gün lucescu kalıyor diye yazıyorlar ki tıklanma sayıları artsın. Her gün geliyor haberi yapsalar ikinci gün kimse tıklamaz onlar da haklı ekmek yiyecek bi yerden. İnanmayın yani bir iki gün daha bekleyeceğiz en fazla nedir yani

Yorum

• Abi şuraya istanbul medyasının haberlerini taşımayın olmayını varmış gibi yazıp yayınlıyorlar yerel medya da desen keza öyle belli başlı güvenilir muhabir onlara güvenin yeter azizenin uşaklarının yaptığı haberi buraya taşıyorsunuz yahu..
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Yalnız Lucescu olayı şu saatten sonra yatarsa yıkılırım, Morinyo gelse gönlüm doğrulmaz

Yorum

• Medyaya inanmayin.... yalan haber

Yorum

• Bu YKO da burayimi takip ediyor anlamadim...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun hocanın basın tarafından nasıl pompalandığına dair bir örnek verir misiniz? Karşılığında ben de size Gençlerbirliği'nde şampiyon olacakken nasıl önünün kesildiğinden başlayıp, Milli takımda Hakan Şükür yerine Fatih Tekke'ye forma verdiği gün palazlanan ve Aziz efendi'nin kişisel baskılarıyla tavan yapan medya pompalarına ait örnekler sunarım. Ödeşiriz...

Ha bir de, birilerinin Ersun Yanal'a neden oy verdiğini anlamanız gerekmiyor. Tıpkı sizin Hami'ye neden oy verdiğinizi anlamam gerekmediği gibi...
                Ben Hami'ye oy vermedim, Luce'ye verdim, Ersun geleceğine Hami gelsin dedim. A Spor'da özellikle Zeki Uzundurukan öyle bir Ersunculuk yaptı ki izleseydin sormana gerek kalmazdı. O günlerde pompalandı gerçekten fazlasıyla.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kesin Djewat Cole kaynaklıdır Geçen gün Luce ile alakalı olumsuz habere şükürler yağdırıyordu.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bu arada anket yeniden açılıp birkaç isim daha eklense iyi olurdu, Lucien Favre, Juande Ramos, Marcelo Bielsa vs.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Lucescu nun yardımcılarıyla birlikte maliyet 9-10 Milyon EURO yu bulacak gibi duruyor. Tabi gelirse.

Beyler bu EURO. Boru değil. Yıllık 30 küsür trilyona tekabül ediyor.

İki maç üst üste kaybetsin burada Luce değil Dünya daki en büyük TD. kim olursa olsun tüm sülalesine sevgi ve saygıları
                      iletecek arkadaşları biliyorum.

Valla kendimden bile şüphe ediyorum. Bu maliyetle laf edenlerin arasına ben de dayanamam katılırım diye.

Lucescu nun TD. ne ise diyecek bir lafım yok o ayrı bir mevzuu.
                      TRABZONSPOR.

Yorum

• Bir "hiçi" izlemek büyük keyif.

Yorum

• Geldi yine bay "ego"

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          trabzonspor

Yorum

• Şuraya desemki Ronaldo Trabzonspor'a gelecek, hemen "oo abi harikasın falan filan", hayır gelmeyecek dediğimde "ooo abi yalansın, falansın, şusun, busun"

Gerçek değişmiyor ki. Kimi zaman gerçekten hoşnut olacağız kimi zaman üzüleceğiz. Hayat bu.

Sıkmayın canınızı. Gerçek değişmez. Güzel diye yalana inanılır mı yahu!

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geldi yine bay "ego"

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Kim o?

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim o?
                                Mr. Me

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X