Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence olaya yanlış pencereden bakıyoruz.Yanlış olduğunu düşündüğüm kısım takımın başına gelecek ismin oyuncu havuzuna sahip olması gerekliliği kısmı.Açıkcası ben hangi hoca olursa olsun böyle bir vasıfa sahip olmasına gerek yok diye düşünüyorum.Gidip çıplak gözle izlemediğin,uzun süre takip etmediğin oyuncu hakkında ne kadar sağlıklı bilgi sahibi olabilirsin.Bu konuda şahsi fikrim profesyonel olarak bu işi yapan yabancı isimlerin kulübün maaşlı personeli olması yönünde.(Zamanında kulüpte görev almış eski futbolculardan vs bahsetmiyorum.Profesyonel Scoutlardan bahsediyorum)Hoca istediği mevki ve özellikteki oyuncu ihtiyaç listesini bu ekibe verir ve işi sadece bu olan ekip sana Türkiyeyi de dünyayı da tarar. O yüzden hangi isim gelirse gelsin sistemli,modern antreman programlari uygulayabilen,iyi bir taktisyen,kadro üzerinde saygınlığı ve ağırlığı olan bir isim olmalı.
    En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 17:59.

Yorum

• Ersun yanali ikna etmeye calisiyorlarmis devre arasi icin

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ersun hoca devre arası olmaz demez. Boşta zaten bu nasıl bir saçmalıktır sene sonu kabul edecek olsa gelip hemen çalışır takımı hazırlar. Büyük ihtimalle yalan haber.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ooo forum dağılmış. Adam Ersun'un işine konsantre olamadığını söyledi diye ahlak bekçisi olarak etiketlenmiş. Abi işte yanlış batılılaşmanın en büyük etkisi bu tip kavram kargaşaları. Ersun harem kursun zerre umrumda olmaz ve hatta müslüman da olmayabilir herkesin manevi sorumluluğu kendisini bağlar ama dün burada konuşulan özel hayatının işini engellemesi durumuydu. Yani Ersun gün boyu nafile namaz kılıp takımla ilgilenmeyi bıraksa ''hocam Allah kabul etsin ama biz takımıyla ilgilenen hoca istiyoruz'' derdik değil mi? O zaman Ersun'un karı kız muhabbetleri ve ticari işleri takımın önüne geçerse de aynı şeyleri söyleriz. Arahna bundan bahsetti nasıl diğer duyumcular Ersun haksızlığa uğradı, adamdır diyorsa arahna da Ersun'un aklı takımda değil diyebilir biz de bunu göz önüne alırız. ha arahna'nın söyledikleri doğru mu, bilemem ama tartışılması normaldir. Kimse Ersun için ''cehennemde yanacak hoca istemiyoruz'' demiyor, özel hayatı işini etkilemeyen hoca istiyoruz diyor boş yere burada insanlara örümcek kafalı muamelesi yapılmasın. Yeni trend bu herhalde birisi Ersun'un çapkınlığına laf mı söyledi; let the linç begin. Tabi bu arada özel mesaj yoluyla konuşup Ersun'un son ayrılığını sorduğum kişilerin bana ''Ersun son gelişinde şehri ve takımı benimseyemedi'' demesine rağmen sürü psikolojisi ile burada ''bırakın adamın özel hayatını!!1!!'' çıkışı yapması da şaşırtıcı. Ya da değil.
          Şu an telefondayım, rep borcum olsun..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Ersun Yanal son gelişinde şehri benimseyemediyse niye bir daha gelme konusunda bu kadar istekliymiş?
            İstanbul'da kadın yok muymuş.
            Ruslar Trabzon'a daha mı taze geliyormuş?
            Trabzon'dan İstanbul'a kaçamak yapmak mı daha zevkliymiş yoksa.
            Yahu adamın Trabzon'a ikinci gelişi benimseyemese ilkinde benimseyemezdi şehri.
            Adamın uyum sağlayamadığı İHO çapsızı ve yönetimi oldu muhtemelen.
            Şimdi paydaş ve sevdalılar yerine sistem, akıl, vizyon, istikar diyen birileri geldi.
            Bu nedenle kulübü (şehri değil) benimseme ve başarılı olma ihtimali yüksek olabilir mi Trabzonspor sevdalısı paydaşlar???

Yorum

• Devre arasi gelmek istememesi soyle mantikli olabilir. Cunku gecen sefer devre arasi geldiginde kendi oyuncularinla oynamayinca butun yuk ona bindi . Zaten eger dogruysa devre arasi geldigimde hicbir sarta uyulmuyo planlar istedigim gibi islemio demis ( iho yonetimi ) . Simdi Usta ikna ediomus. Buyuk ihtimal olur.

Yorum

• Eyvallah. Ben de 3 yıldır gülmüyordum. Seçim günü İHO'dan kurtulunca bir gülümseme belirdi yüzümde , hala atamıyorum bu gülümsemeyi. Geçen gün bir cenazeye gittim aklıma geldi İHO yine güldüm sopa yiyordum az daha
                Sağol, hoş geldin...
                İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rahat ol hersey yolunda, mesajin beni güldürdü pek vazla gülmemde kendini mutlu hisedebilirsin , saka bir yana 5 vakit Namazini bundan sonra kilmaya basla ve Tevhid üzerinde dur !

Yorum

• İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alaikum salam, Hosbulduk Abi, benim yazma kabiliyetim fazla yoktur onun icin Undercover takiliyorum, senin yazdiklarinida keyfle izliyorum

var var bu azrailde bi iş var troll olabilir

not=şaka ha azrail usta
                  En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 18:17.

Yorum

• İlk olarak fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hami Mandıralı hocalığı haketmiştir..
                    Ne yaparak hak etti hocalığı?
                    8. Kuşatma

Yorum

• Türkiye liginin en iyi hocası Ersun Yanaldır İnşallah gelirse Usta başkan ile muhteşem olur

Yorum

• Arkadaşlar Özürdilerim bu isimlerimizin altında olan yeşil kutucuklar ne oluyor bende 2 tane var ne demek bu

Yorum

• yavuz611161 renkdaşım

renkdaşım tamda seni herkes sevmeye başlamıştı her yazılanı ciddiye alma ve fazla giderli konuşma sonra antipatik olursun.benden renkdaş uyarısı (vay be bunu birgün yazacağım aklıma gelmezdi.ne meydan muharabeleri yaşamış bir kişi olarak)

ohooooo bana yapılan saldırıları görseydin heralde ne demek istediğimi anlardın .

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2035'i iple çekin geliyorum ama başkan olarak
                            Yanılmıyorsam Trabzonspor un en genç başkanı olacaksın bu durumda 23+20=43 yaş

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yavuz611161 renkdaşım

renkdaşım tamda seni herkes sevmeye başlamıştı her yazılanı ciddiye alma ve fazla giderli konuşma sonra antipatik olursun.benden renkdaş uyarısı (vay be bunu birgün yazacağım aklıma gelmezdi.ne meydan muharabeleri yaşamış bir kişi olarak)

ohooooo bana yapılan saldırıları görseydin heralde ne demek istediğimi anlardın .
                              Ronin sen kafanı benle yorma.Ben kim nasıl hak ederse ona göre davranırım içim dışım birdir.Kimin ne düşündüğü de umurumda değil.Cevap verecek cesareti olmayan insanlar bir tarafları yemiyorsa hiç bulaşmayacak.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devre arasi gelmek istememesi soyle mantikli olabilir. Cunku gecen sefer devre arasi geldiginde kendi oyuncularinla oynamayinca butun yuk ona bindi . Zaten eger dogruysa devre arasi geldigimde hicbir sarta uyulmuyo planlar istedigim gibi islemio demis ( iho yonetimi ) . Simdi Usta ikna ediomus. Buyuk ihtimal olur.

Ikna edilen kim Ersun Hoca mi ??
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X