Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    5'in yanına bir sıfır yazın

Bu hafta sonuna belli olur.
    Abi,

5'in onune 9 yazsak olmaz mi

Yorum

• eger uzun vadeli bir td (3-4 yil) ve yaratilacak bir sistem ariyorsak;

Yabanci: 1- Lucescu 2- Lucien Favre 3- Thomas Schaaf 4-Gerets
      Yerli: 1- Ersun Yanal

Benim icin diger onemli bir kriterde ligi iyi tanimasi.
      Bu anlamda ihtimaller sadece Lucescu ve Ersun Yanal
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi,

5'in onune 9 yazsak olmaz mi
        Öyleydi zaten de bazı gelişmeler neticesinde (daha önce yazdım) su bulandı ne yazık ki. Şartlar kesin artık. Bakalım ne eyler Mevla

Yorum

• ersun hocaya ısınamıyorum, ama başka türk yok...
          anket yapılsa...

Yorum

Yukarıda yazdığım önceki dönemde gönderilme sebebi idi.
            Bjk maciydi heralde yanlis hatirlamiyorsam caner c. arkasinda oturuyordu ve bi pozisyonda ersuna bagirmaya el kol hareketi yapmisti ersunda donup tepki vermisti

Yorum

Öyleydi zaten de bazı gelişmeler neticesinde (daha önce yazdım) su bulandı ne yazık ki. Şartlar kesin artık. Bakalım ne eyler Mevla
              Kuymağına iddaya girelim. ) Lucescu olmaz.. (Ters manyal yapalım. Bende Lucescu'yu istiyorum)
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Marcelo Gallardo'nun oynattığı sistem hakkında fikir sahibi olmak isteyenler şu an trt spor'da dünya kulüpler şampiyonası maçı var river plate'in izleyebilir.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• Ersun şuan gelse hemen gideceklerin listesini verip neşteri vurabilecek kadar takima hakim..Tek handikap 2.defa gelip yüzünü eskitmesi onun disinda hovardaymis takimi calistirmiyomus akli baska yerdeymis vs vs..Bunlara inananlar Aziz Yildirim in kendi hakli cikarmak adina Ersun Yanala attigi iftira sonucu onun oltasina takilan sazanlar ancak..

Luce gelecekse buyursun gelsin onun disinda maceraya gerek yok..Ersun bu takimi dogru bir yönetim ve yapilanma ile sampiyon yapar..

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kuymağına iddaya girelim. ) Lucescu olmaz.. (Ters manyal yapalım. Bende Lucescu'yu istiyorum)
                    Olur, kazanan iki kuymak yer.

Uzun zamandır Trabzon'a gitmediğim geldi aklıma bu vesileyle. Kuymak, ekmek, et çekti canım şimdi. Lucescu'da sever böyle şeyleri belki

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla bu Türkmen gelirse kongre üyeliğimi askıya alır, Trabzon Merkez nüfus kaydımı yunanistana taşırım...
                      Dünyada bütün memleketler bitti Türkmenistandan adam getirecez.
                      Ne varmış Türkmen olmasında Gürcistan büyük ekol müydü Shota geldi? İyi Hoca olsun isterse Madagaskarlı olsun. Yanlış bir tavır içindesin bence Ünal abi.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende sankiöyle hissediyor gibiyim, sanki Ersunun arkasinda durup 4 yillik bir söyzlesme önüne koyulup transfer bütcesi falan hersey ayarlanirsa, basari gicde uzak degil gibi geliyor bana.
                        Aynen öyle
                        İş bilenin,Kılıç kuşananındır diye boşuna dememişler kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne varmış Türkmen olmasında Gürcistan büyük ekol müydü Shota geldi? İyi Hoca olsun isterse Madagaskarlı olsun. Yanlış bir tavır içindesin bence Ünal abi.
                          2 sene Türkmenistanda kalmış olmanın intikamı diyebilirsin...

Yorum

Olur, kazanan iki kuymak yer.

Uzun zamandır Trabzon'a gitmediğim geldi aklıma bu vesileyle. Kuymak, ekmek, et çekti canım şimdi. Lucescu'da sever böyle şeyleri belki
                            Maltepe Cemil usta da yeriz en kötü ne yapalım...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              10 gün sonra luce ile görüşülür,eğer luce kabul etmezse devre arasındaki yeni hocamız ersun yanal olacaktır.seneye de ersun yanal..
                              Habu adamın lafını yabana atmayın,Ne diyorsa çıkıyor

Yorum

• 2010-11 şampiyonluğumuzun temellerini atan hoca olarak Ersun Yanal'ın başarılı olacağını düşünüyorum.
                                Lucescu çok zor gelse bile ne verebilir,kan uyuşmazlığı olabilir mi ? Hep soru işaretleri var aklımda...

Hayırlısı olsun Muharrem Usta başkanlığındaki yönetime güveniyor ve en iyi tercihi yapacaklarına inanıyorum.
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X