Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hemen yarın sabah Ersun Yanal olmalı.

Bende sankiöyle hissediyor gibiyim, sanki Ersunun arkasinda durup 4 yillik bir söyzlesme önüne koyulup transfer bütcesi falan hersey ayarlanirsa, basari gicde uzak degil gibi geliyor bana.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bize Klopp gibi biri lazim.

Taraftari yanina alacak, oyunculari yanina alacak ve kendi oyun tarzini ortaya koyacak biri lazim.

Halilhodzic taraftari yanina aldi, diger isleri goremedi hatta futbolcularin hicbiriyle bir bag kuramadi ve yaninda olan taraftarlarda gitti.

Ersun farkliydi oyun tarzi olarak ama kendini tam anlamiyla isine veremedi. Omru uzun olmadi.

Sota iyi niyetliydi ama hic birseyi yapamadi.

Bizden teknik adam ayrildiginda uzulen futbolcu sayisi sevinenlerden daha az.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bursaspor Hamza Hamzaoglu ile tekrar görüsüp anlasmislar devre arasinda takimin basina gececek.

Yorum

• Lucescu olmalı mutlaka. Neye mal olursa olsun Lucescu olmalı. Hiçbir futbolcu kendini hocadan önde görmemeli. Sene sonu gelecekse yarım dönemlik Hami gelebilir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Co Adrianese olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursaspor Hamza Hamzaoglu ile tekrar görüsüp anlasmislar devre arasinda takimin basina gececek.
              Bu güzel işte Ersun Yanal Bursa birlikteliği tehlikesi geçti demekki
              Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
              İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Hazır Deep Blue buralarda yokken yazayım Ersun Yanal elindeki malzemeye göre yemek yapan bi teknik direktör değil. Bana bu malzemeyi alırsanız size iyi yemek yaparım diyen bi adam. Burada soru şu, Trabzosprun şu durumda o malzemeyi alacak gücü var mı? varsa amenna, 5-6 tane üst düzey(çok pahalı anlamında değil katkı olarak) adam alır, takım kurar devam ederiz, ama bunu yapamayacaksak Ersun Yanal ismi fanteziden öteye geçmez.

Lucescu bu anlamda bambaşka bi isim. Eldeki malzemeye 5-6 parça ekleyip yeni şekil vermektense(ki bu aslında aynı zamanda büyük bir risktir), 2-3 parça ekleyip en uygun şekli veren ve bunda da usta olan bi isim.

Yani özetle Lucescu geliyorsa kralının yüzüne bakmam. Ha yok gelmiyorsa istekleri karşılandığı taktirde Ersun'a okey. Ersun'ın istek standartına göre yamalı bohça teslim edilecekse 1 yılı daha yakmanın anlamı yok.
                En son gometra tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 11:01.

Yorum

• Acaba M.Usta, Ersun'u getirecek kadar cesaretli, arkasında 3-4 yıl duracak kadar güçlü ve sabırlı mı çok merak ediyorum.
                  Zor ama eğer öyleyse Trabzonspor çok farklı bir seviyeye gelebilir bunun sonunda...
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki Mircea Lucescu yeni teknik direktörümüz olacak o yüzden başka isimleri ortaya atmayın
                    Eğer Lucescu gelirse seneye bu zamanlar "Lucescu İstifa" başlığı altında burada yorum yazarız.
                    Mesele hocanın isminde değil, hocanın arkasında 3-4 yıl durabilmekte..
                    O yüzden başka isim yazmakta sakınca yok bence..
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun Yanal'a attıralım imzayı, 3 sezon büyük yapılanma adı altında bir kampanyayla büyük destek görür.
                      İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersunda ersun, bu ne ya, bu saatten sonra halen daha ersun diyenlere gercekten sasiyorum, adamin kendine faydasi yok bize nasil olsun, biraz ufkunuzu genisletin ondan sora mesgul edin burayi
                      İşte taraftarımızın fikir ayrılıkları bu kadar birbirinden uzak.
                      Şunun anketi yapılsa hangi yoruma katılıyorsunuz, % 50-50 çıkabilir. O yüzden bir hoca geldiği zaman iki ay sonra istifa başlığı açılıyor.
                      Ben şahsen Ersun gelsin isterim. Ama isimlerin hiç bir önemi yok.
                      Önemli olan destek olabilmekte.
                      Şimdi Ersun gelse biri eleştirecek, başkası gelse Ersun'u isteyen eleştirecek.
                      Oysa kim gelirse gelsin hep beraber destek olabilsek, yönetim de böylece hocanın arkasında durabilse..
                      Ziya Doğan Ayman'ı alıp gelse ona bile destek olmak zorundayız.
                      Bunu öğrenemediğimiz sürece hiç bir yere varamayız, burada isim tartışır dururuz, o mu gelsin bu mu gitsin diye... Boş tartışmadan başka birşey değil...
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Nedense ersun yanal diyince aklima boss ın sakat sakat oyunda kalması geliyor.
                        Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En ciddi başarısı nedir Hikmet Karaman'ın anadolu takımlarını gezmek dışında ?

Bursaspor ile uefa avrupa ligi ön eleme maçında vojvodina'ya elenip kovulması mı ?

Kayseri Erciyesteki muazzam performansı mı ?

Bu hafta kalesinde 28 şut görüp , rakibin verilmeyen 2 penaltısı ile hayatının performansını gösteren İtandje sayesinde farklı bir skorla Trabzonspor'u mağlup etmesi mi ?

Sanırım sonuncusu . Yalnız bu maç özelinde hatırlanması gereken husus Rize Spor'un oyunun gidişatı gereği tamamen kontraya dönmüşken oyundan ilk çıkarttığı isim Sercan Kaya ikinci isim ise Ahmet İlhan.

Ne yazık ki futbolun adaleti yok.
                          yok renktasim ben türkiyede sadece türk hocalardan hangisi daha iyi perfomans gösteriyor Taktik anlaminda yazdim ..
                          yoksa tabiki hikmet karamanin öyle ahim Sahim basarisi yok ...ona bakarsan yilmaz vural da yazabilirdim ..
                          ben sadece türkiyede kim var hikmet Karaman yazdim ?? su Istanbul takimlarindan calistirdigi takimlarla puan veya puanlar alabiliyor Istanbul takimlari bizim rakiplerimiz oldugu icin sanirim hikmet karamana sempatim olustu yoksa umrumda degil...
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ersun'u Trabzon'da istemeyen önemli bir kitle var. Etki alanlarıda önemli.

Yorum

• günaydın arkadaşlar... yeni bir gün inş herşey trabzon için iyi olacak...

Yorum

• Valla bu Türkmen gelirse kongre üyeliğimi askıya alır, Trabzon Merkez nüfus kaydımı yunanistana taşırım...
                                Dünyada bütün memleketler bitti Türkmenistandan adam getirecez.
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X