Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maltepe Cemil usta da yeriz en kötü ne yapalım...
    Geçen ayıptır söylemesi Cemil Usta'da ortaya sahanda turşu kavurması söyledik daha yarısındayken bi daha söyledik sonra bi daha bi daha derken tam 5 sahanı 5 kişi iç ettik sonra hararetten sabaha kadar 2 sürahi su içtim

Yorum

• hangi hocayı getirisek getirelim bu takım düzelmez üstelik hoca kendi kariyerini bitirmiş olur

bu futbolcu! lar artık mental olarak bitmiş, 2-3 kişi hariç hepsi topluca gönderilmelidir

onurdan tutun ekiciye hatta mbiaya varana kadar takımı göndermek lazım. onur ibb maçını rakibe verdi, avrupadan eledi bizi, ekici bencil kendine oynuyor, marin artık bizi silmiş planları arasında biz yokuz, mbia efendi paraya gelince hırslı oyunda yan top geri top yapıp günü geçiştiriyor, ndoye bitik, cardozo penaltı atmaktan aciz eli belinde dolanır ancak boş kaleye atar geriye kalanlar ptt takımında bile zor kadroya girer

yani toptan bir temizlik şart, ondan sonrası kolay yeni hoca gelir sistemine göre takımı kurar

ayıptır yahu, ligin ilk yarısı bitmedi şampiyonluğu geçtik avrupa liginden bile havlu attık, ilk 5 e girmek bile hayal oldu akhisara bile yetişme şansımız kalmadı hala şu yukarıdaki yüzsüzleri savunanlar var hala, bunları kulübe sokmayacaksın, futboldan soğuttunuz bizi önceden maç heyecanı yaşardık şimdi hangi takımla maçımız var onu bile bilmek istemiyorum, bizim için lig çoktan bitti formalite maçlarına çıkıyoruz

zaten avrupaya katılsak bu mali tabloda kesinlikle almayacaklar bizi, puanımızda düşecek seri başı olamayacağız en az 5 sene avrupa haram bize

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen ayıptır söylemesi Cemil Usta'da ortaya sahanda turşu kavurması söyledik daha yarısındayken bi daha söyledik sonra bi daha bi daha derken tam 5 sahanı 5 kişi iç ettik sonra hararetten sabaha kadar 2 sürahi su içtim
        Bizim ofis yakın Bostancıda, 6. sahana talip olurum...
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Tamam abi,Trapezunt'la hazır iddiaya girmişsin Lucescu gelmez diyorum bende hodri meydan

Yorum

Çalıştığım Ofis Söğütlüçeşme Metrobüs'e yakın. Fakat ev Bayrampaşa. Hangi güne denk geleceğe bağlı olmak üzere bir yedinciye talip olurum bende.

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hangi hocayı getirisek getirelim bu takım düzelmez üstelik hoca kendi kariyerini bitirmiş olur

bu futbolcu! lar artık mental olarak bitmiş, 2-3 kişi hariç hepsi topluca gönderilmelidir

onurdan tutun ekiciye hatta mbiaya varana kadar takımı göndermek lazım. onur ibb maçını rakibe verdi, avrupadan eledi bizi, ekici bencil kendine oynuyor, marin artık bizi silmiş planları arasında biz yokuz, mbia efendi paraya gelince hırslı oyunda yan top geri top yapıp günü geçiştiriyor, ndoye bitik, cardozo penaltı atmaktan aciz eli belinde dolanır ancak boş kaleye atar geriye kalanlar ptt takımında bile zor kadroya girer

yani toptan bir temizlik şart, ondan sonrası kolay yeni hoca gelir sistemine göre takımı kurar

ayıptır yahu, ligin ilk yarısı bitmedi şampiyonluğu geçtik avrupa liginden bile havlu attık, ilk 5 e girmek bile hayal oldu akhisara bile yetişme şansımız kalmadı hala şu yukarıdaki yüzsüzleri savunanlar var hala, bunları kulübe sokmayacaksın, futboldan soğuttunuz bizi önceden maç heyecanı yaşardık şimdi hangi takımla maçımız var onu bile bilmek istemiyorum, bizim için lig çoktan bitti formalite maçlarına çıkıyoruz

zaten avrupaya katılsak bu mali tabloda kesinlikle almayacaklar bizi, puanımızda düşecek seri başı olamayacağız en az 5 sene avrupa haram bize
              işi bozanlar gitti, bu saydıkların düzeltilebilir olanlar.düzeldiğini göreceksin.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam abi,Trapezunt'la hazır iddiaya girmişsin Lucescu gelmez diyorum bende hodri meydan

Ben kesin gelir demiyorum yahu. Yalnız ihtimal o kadar düşük değil.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben kesin gelir demiyorum yahu. Yalnız ihtimal o kadar düşük değil.
                  Olsun olsun

Yorum

Çalıştığım Ofis Söğütlüçeşme Metrobüs'e yakın. Fakat ev Bayrampaşa. Hangi güne denk geleceğe bağlı olmak üzere bir yedinciye talip olurum bende.
                    Ben de Bayrampaşa'lıyım, Mert Oğuzlu diye bir arkadaş da var. Bir gün birlikte maç filan izleyelim buralar da muhakkak hocam.
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

Yeknik direktor kim olacak hocam bayrampasada elektrikdeyim adresi bulup elektrigi kesmeye gelebilirm

Yorum

• Bence takımın sorunu ne taktik ne de teknik,
                        bu takımın coşkuya ihtiyacı var sadece.

Kalede Onur, Defansta Cavanda ve Douglas, Orta saha'da Ekici, M'bia, Marin, Okay, Erkan, Yusuf ve Cardozo bu ligin zaten üzerinde oyuncular.

Şu saydıklarımdan herhangi birini İstanbul'un kız kardeşlerine koysanız medyada her gün dev yıldız diye görünmeye başlarlar.

Şu takıma 2-3 tane vasat üstü, bakın yıldız demiyorum sadece vasatın bir tık üstü adam ekleyin, şampiyonluk mücadelesi çok basit olur.

Ama...

Ama'sı var işte.

Bu sezon bile en az 4 maçımızı hakemler katletti, hadi birini sil 12 puan ekle bak takım nerede oluyor.

Düzen bu oldukça maalesef gerisi yalan.
                        "Trabzonspor bir çember gibi,
                        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeknik direktor kim olacak hocam bayrampasada elektrikdeyim adresi bulup elektrigi kesmeye gelebilirm
                          Bankalar kazanmasın diye otomatik talimat vermedim hiç, haliyle unutuldu bir kaç kere, gelip kesildi. Artık sen miydin bilmiyorum, adama diyorum ki yahu unuttum gel beraber köşedeki ödeme yerinden ödeyelim kesme, sen öde ben kesmem dedi, gittim ödedim kesmiş, sonra açmayada gelmedi

Artık sensen zaten kesmişsindir elektriğimi.

Yorum

• 1. Kim gelirse gelsin, yardımcısı Trabzon'dan olacaksa çalışma süresi 3 haftayla üç ay arasında olur.

2. Yerli ya da yabancı -ki seçeneklerimiz sınırlı- öz evlat lobisi, eski futbolcu, hoca taifesi ve onların fitne fesat ofisi yerel medya pasifize edilmedikçe ömrü 1 ya da 1.5 sezon olur.

3. Şenol Güneş boşta kaldığı an Trabzon'da hiçbir hoca çalışamaz. Boşta değilse boşta kalacağı zamana hazırlık yapılacağından yine hiçbir hoca çalışamaz. Başarısızsa gider, başarılıysa başarısız hale getirilerek getirilerek gider.
                            Üzgünüm ama bu takımda Güneş hariç Trabzonlu olmayan her hoca sabote edilir, olanın edilmesine gerek yoktur zaten.

4. İkinci madde gerçekleşmediği ve 3. madde gerçekleştiği sürece bu camianın kaderi değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Durum bu kadar açık ve net.
                            En son poetricus tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 13:44.

Yorum

Bankalar kazanmasın diye otomatik talimat vermedim hiç, haliyle unutuldu bir kaç kere, gelip kesildi. Artık sen miydin bilmiyorum, adama diyorum ki yahu unuttum gel beraber köşedeki ödeme yerinden ödeyelim kesme, sen öde ben kesmem dedi, gittim ödedim kesmiş, sonra açmayada gelmedi

Artık sensen zaten kesmişsindir elektriğimi.
                              Bizim yapilan is surekli.merkezden kontrol edildigi icin oraya gelen arkadas onu kesmek zorunda,.bir kac defa boyle durumla karsilastik, abone hemen yatirmaya gidiyorum diyor ama yatirmiyor o zamanda biz zan altinda kaliyoruz.

Benim simdiki amacim takilmak hocam. Gelio keyfimizden herhangi bir islem yapamayiz.

Yorum

• Bir sorum var yorumlarınızı bekliyorum..

Ersun Yanalla anlaşıldı Fatih tekke sizce yardımcı antranör olmayı kabul edermi Tekkeyle Yanal çalışırmı ?
                                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X