Abi benim korkum Lucescu gelecek sezon 71 yaşında olacak. 71 yaşında adamla 5 yıllık bir proje yapmak ne kadar mantıklı olur? Yani 2 sene geçip tam işler rayına otururken kendimizi cenaze namazında Fatiha okurken bulabiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum var yorumlarınızı bekliyorum..
Ersun Yanalla anlaşıldı Fatih tekke sizce yardımcı antranör olmayı kabul edermi Tekkeyle Yanal çalışırmı ?SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Yerel gazetecilerimiz çok gergin ve dilleri bozuk. Sadi Karakaş ı aradım, görüştüm. Adam karşısındakine konuşma imkanı vermiyor, egosu tavan yapmış. Trabzon u geçtim bütün medyayı sanki elinde tutuyor...
Süleyman Hurma arkadaşımdı şöyleydi böyleydi, siz yalan söylüyorsunuz Hurma kesinlikle söylediklerinizi yalanladı Usta yönetimi ona haksızlık etti Sadi hocanın 40 yıllık emeği vardır yönetim ona 3 maçlık hoca diyerek ayıp etmiştir Muharrem Usta şöyle böyle vs.. vs.. motora bağladı gitti adam.
Yerel basınımız hakkında söylenenler doğru... İstanbulluların gazetecilerini de biliyorum, tanıyorum. Şikeci mikeci ama efendi, konuşmayı bilen, gazetecilikten anlayan insanlar. Bunların amacı gs, fb, bjk için en doğru olan nedir ? Yanlışı eleştirip o yanlış üzerinden algı yaratıyorlar. Bizimkilerse kendilerini yetiştirememişler, çoğu zaten gazeteci değil. Bizde durum tam tersi yani, doğrularda eleştiriliyor. Her şey eleştiriliyor. Şu 5 dakikalık telefon görüşmesinde Trabzon daki gergin havayı iyi soludum. Adam Hurma dan girdi Muharrem Usta dan çıktı sen kimin adamısın dedi... Ulan muhatap alıp aradığıma pişman oldum.
Cahil insanlardan nefret ederim, çevremde bir tane barındırmam. Yerellerimiz çok cahil, çok... Trabzon a TS TV ekmek su gibi ihtiyaç. Oraya yerleştirilecek isimler özenle seçilmeli."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence takımın sorunu ne taktik ne de teknik,
bu takımın coşkuya ihtiyacı var sadece.
Kalede Onur, Defansta Cavanda ve Douglas, Orta saha'da Ekici, M'bia, Marin, Okay, Erkan, Yusuf ve Cardozo bu ligin zaten üzerinde oyuncular.
Şu saydıklarımdan herhangi birini İstanbul'un kız kardeşlerine koysanız medyada her gün dev yıldız diye görünmeye başlarlar.
Şu takıma 2-3 tane vasat üstü, bakın yıldız demiyorum sadece vasatın bir tık üstü adam ekleyin, şampiyonluk mücadelesi çok basit olur.
Ama...
Ama'sı var işte.
Bu sezon bile en az 4 maçımızı hakemler katletti, hadi birini sil 12 puan ekle bak takım nerede oluyor.
Düzen bu oldukça maalesef gerisi yalan.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel gazetecilerimiz çok gergin ve dilleri bozuk. Sadi Karakaş ı aradım, görüştüm. Adam karşısındakine konuşma imkanı vermiyor, egosu tavan yapmış. Trabzon u geçtim bütün medyayı sanki elinde tutuyor...
Süleyman Hurma arkadaşımdı şöyleydi böyleydi, siz yalan söylüyorsunuz Hurma kesinlikle söylediklerinizi yalanladı Usta yönetimi ona haksızlık etti Sadi hocanın 40 yıllık emeği vardır yönetim ona 3 maçlık hoca diyerek ayıp etmiştir Muharrem Usta şöyle böyle vs.. vs.. motora bağladı gitti adam.
Yerel basınımız hakkında söylenenler doğru... İstanbulluların gazetecilerini de biliyorum, tanıyorum. Şikeci mikeci ama efendi, konuşmayı bilen, gazetecilikten anlayan insanlar. Bunların amacı gs, fb, bjk için en doğru olan nedir ? Yanlışı eleştirip o yanlış üzerinden algı yaratıyorlar. Bizimkilerse kendilerini yetiştirememişler, çoğu zaten gazeteci değil. Bizde durum tam tersi yani, doğrularda eleştiriliyor. Her şey eleştiriliyor. Şu 5 dakikalık telefon görüşmesinde Trabzon daki gergin havayı iyi soludum. Adam Hurma dan girdi Muharrem Usta dan çıktı sen kimin adamısın dedi... Ulan muhatap alıp aradığıma pişman oldum.
Cahil insanlardan nefret ederim, çevremde bir tane barındırmam. Yerellerimiz çok cahil, çok... Trabzon a TS TV ekmek su gibi ihtiyaç. Oraya yerleştirilecek isimler özenle seçilmeli.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi benim korkum Lucescu gelecek sezon 71 yaşında olacak. 71 yaşında adamla 5 yıllık bir proje yapmak ne kadar mantıklı olur? Yani 2 sene geçip tam işler rayına otururken kendimizi cenaze namazında Fatiha okurken bulabiliriz.
Hahahaha. Abi, bundan ziyade yaşın ben alacağı kararlarda sorun olmasından korkuyorum. Dedelerimden biliyorum, yaşlandıkça çocuklaşıyor insan, sıkıntı olmaz inşallah 😃
Yorum
-
İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum var yorumlarınızı bekliyorum..
Ersun Yanalla anlaşıldı Fatih tekke sizce yardımcı antranör olmayı kabul edermi Tekkeyle Yanal çalışırmı ?BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahaha. Abi, bundan ziyade yaşın ben alacağı kararlarda sorun olmasından korkuyorum. Dedelerimden biliyorum, yaşlandıkça çocuklaşıyor insan, sıkıntı olmaz inşallah 😃#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Şu Lucescu muhabbeti kapansın artık. Eskiden ben de çok beğenirdim. 71 yaş kesinlikle problemdir. Berdiyev olabilir. Ersun Yenal olabilir. Fatih Tekke Ersun Yenal'ın yardımcılığını yapabilir mi? Keşke yapsa, ama yaptıkları yapacaklarının teminatıdır derseniz benim ciddi şüphelerim var. Ersun gelecekse kesinlikle tazminat davasından vazgeçmesi lazım.En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 15:00.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi benim korkum Lucescu gelecek sezon 71 yaşında olacak. 71 yaşında adamla 5 yıllık bir proje yapmak ne kadar mantıklı olur? Yani 2 sene geçip tam işler rayına otururken kendimizi cenaze namazında Fatiha okurken bulabiliriz.
Adam Hristiyan. Gelirse ezberlememiz gereken şey:
Nomine patris et fili et spiritu sancti (Baba, Oğul Kutsal Ruh ve öz Evlat adına)!
Yorum
-
Ben bu eski futbolcu yardımcılığını anlamıyorum. Ne için yapmak istiyoruz bunu, yapılanma döneminin ardından takımın başına geçmesi için mi? En fazla 2 sezona kovulur. Kim olursa olsun. Zararları ne olabilir? Her sıkıntılı durumda öz evlat muhabbeti geri saracak, bazı kimselerin gazıyla hocanın kuyusunu kazabilir; çeşitli kulisler dönebilir. Hami, Fatih bilmem kim olursa olsun bence gerek yok. Yardımcı da yabancı olsun.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktas kesin anlasilmismi ersun hocayla ?? ersun yanal ile anlasildi yazdiniz ???
Duyum bilgi değil.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucesku Müslüman mı oldu, niye fatiha okuyoruz be?!
Adam Hristiyan. Gelirse ezberlememiz gereken şey:
Nomine patris et fili et spiritu sancti (Baba, Oğul Kutsal Ruh ve öz Evlat adına)!
Bosingva - Cavanda - Yavru
desek o anlar herhalde 😊
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum