Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadiyle calismaz)
    Lucescu olsam yanima turk antrenor almam.
    Bizimkiler sadece kuyusunu kazar.

Yorum

• Ben Lucescu'nun yerinde olsam kesinlikle Sadi ile çalışırdım. Lucescu Türkiye'ye ilk geldiğinde şu an sadi'ye söylenen şeyler Lucescu'ya söyleniyordu. Romen köylüsü, giyinmesini bilmiyor vs. ve saire, hatırlayan hatırlar. Adam kendisine yardımcı alacaksa neden karizma arasın, adı üstünde yardımcı olacak. Ha bana göre Sadi karizmanın dibi, ama kimse beğenmiyor, şapkasına takmış durumda hemen herkes. Benden başka iyi bir şey söyleyen olmadığı için çoğu kişi beni Sadi zannediyor.
      İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadiyle calismaz)

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olgun abi dökül . Devre arasi gelmesi icin icin Ahmedovla gorusmus mu baskan. Bir de yardimcilari hakkinda bir bilgin var mi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bunu 1.5 hafta once yazdim zaten hatta daha fazlada olabilir eski. Mesajlarimda mevcut...

Yorum

• Tekkeyle çalışsın o zaman. Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye en hevesli eski futbolcumuzdur. Zaten eğitimine devam ediyor, etliye sütlüye karıştığı da yok yıllardır. Hocayı indirmeye değil, bir şeyler kapmaya çalışır.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Lucescu'yu abartıyoruz bence. Büyük Teknik Direktör olduğundan şüphe yok fakat gelirken çok büyük bir egoyla geleceği de kesin. Daha önce Halilhodzic'deki gibi dilimizin yanmasından korkuyorum. Tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar gelmeden düşünülmüş ve anlaşılmış olmalı.

Bana kalsa yarın Önder Özen'i getirir 2 yıl süre veririm. Hem kulübe yakışacak hem de başarıya aç bir isim. Mentalitesinin yönetimle de uyuşacağını düşünüyorum bilmem siz nasıl düşünürsünüz?
            Twitter Adresim

Yorum

Bunu 1.5 hafta once yazdim zaten hatta daha fazlada olabilir eski. Mesajlarimda mevcut...
              Abi o zaman ihtimal vardi sonradan o ihtimal kalmadi demistin sanki. 2. Bir gorusme olmadi yani . O sayfa icin geriden geliyor dedigine gore

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                #YKO - MİRCEA LUCESCU HABERİ

Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir

Yönetimden aldığımız bilgilere göre Trabzonspor'un asıl hedefi Mircea Lucescu'yu sezon sonu değilde devre arası getirmek.Başkan Muharrem Usta'nın titizlik ile üzerinde durduğu bu konuda Shakthar Donetsk'in başkanı Ahmedov'la özel bir görüşme gerçekleştirdi.Muharrem Usta, Ahmedov'a Lucescu'yla sezon sonu için anlaşmaya vardık Trabzonspor kulübü olarak yeni bir yapılanmaya gidecez ve bu yapılanmada Lucescu'ya acil ihtiyacımız var bize Lucescu konusunda yardım edermisiniz, devre arası Trabzonspor'a gelmesine yardımcı ol dedi.Başkan Ahmedov ise Yeni bir teknik direktör ile anlaşmak biraz sıkıntılı bir durum bana biraz zaman ver dedi.Eğer Ahmedov yeni bir teknik direktör ile anlaşma sağlarsa Lucescu devre arası TRABZONSPOR'un yolunu tutacak ve Devre arası en az 2 gelecek vaad eden genç oyuncuları takıma monte edecek...

Biz Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz
                Net sallayan bir sayfa. Akşam girdiği bir haberde Habertürkten arayıp sizin haberinizi kullanabilir miyiz dedi diyor. Bak bak bak [emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my iPhone using Tapatalk
                trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başka zamana inşallah.
                  İnşallah

Yorum

Peki bi gelişme var mı nedir durum abi?

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                    Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Tekke lider bir kişilik, yardımcılık yapamaz; bir yerde patlak verir. En uygunu Sadi, zaten 60'ına gelmiş. Lucescu'nun gözü kapalı güveneceği bir diğer kişi Razvan'dır. Fatih Tekke daha önce Sinan Engin'in Beşiktaş'da bir pozisyonu vardı Lucescu'nun yanındaydı; o pozisyon olabilir belki, emin değilim. O pozisyonda da Sinan Engin'i hatırlıyorum, bir sürü sıkıntı vardı, sergen konusunda topu Sinan Engin'e bırakmıştı Lucescu.Bu konuda en iyisini Yönetim Kurulu belirleyecektir.
                      İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekkeyle çalışsın o zaman. Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye en hevesli eski futbolcumuzdur. Zaten eğitimine devam ediyor, etliye sütlüye karıştığı da yok yıllardır. Hocayı indirmeye değil, bir şeyler kapmaya çalışır.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu'yu abartıyoruz bence. Büyük Teknik Direktör olduğundan şüphe yok fakat gelirken çok büyük bir egoyla geleceği de kesin. Daha önce Halilhodzic'deki gibi dilimizin yanmasından korkuyorum. Tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar gelmeden düşünülmüş ve anlaşılmış olmalı.

Bana kalsa yarın Önder Özen'i getirir 2 yıl süre veririm. Hem kulübe yakışacak hem de başarıya aç bir isim. Mentalitesinin yönetimle de uyuşacağını düşünüyorum bilmem siz nasıl düşünürsünüz?
                        Onder ozen yardımcı yada sportif direktor olabilir
                        Bence MRA hoca olsun onder ozen de sportif direktor

Yorum

• 1 2 gune belli olacak... hoca kim olacagi diil ama pahali transfermi yoksa 1 kac transfermi....

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onder ozen yardımcı yada sportif direktor olabilir
                            Bence MRA hoca olsun onder ozen de sportif direktor
                            Önder Özen ile MRA'yı nasıl özdeşleştirdiniz acaba ben hiç uyuşacaklarını düşünmüyorum
                            Twitter Adresim

Yorum

• Razvan'ın Lucescu'ya yardımcı olmasında mantık göremiyorum ben.

Lucescu sonrasına adam yetiştirmek olmalı amaç.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Lucescu çok abartılmıyor, sadece çok konuşuluyor.

Lucescu bir sihirbaz değil.

Lucescu; Taraftar, Futbolcu, Yönetim, Camia ve Teknik Direktör beşleminde Teknik Direktör kısmının içini %95 doldurabilecek kapasitede bir hoca. Ha bence bu Ersun YANAL için de %95'tir, Hami Mandıralı için de %90'dır...

Ama bu beşlemin diğer dörtlülerinde iş yoksa ne yapsın o teknik adam.

Bizde şu an bence:
                                Taraftar: %60
                                Yönetim: %95
                                Futbolcu: %60
                                Camia: %40
                                durumdadır..

Ha sen gider, taraftar ve futbolcuları rahatlıkla %85lerin üstüne çekebilirsin. Bizim camiamız en iyi %70 olur...

Sen bunları yaptıktan sonra Lucescu'yu %95 koymuşsun, Ersun Yanal koymuşsun... ÖNEMLİ DEĞİL!

Şu an şeffaf ılımlı ve profesyonel bir yönetim var. Lucescu'yu istiyor ve muhtemelen alacak.

Bu iş uzamadı.

Bu iş sadece OLUYOR. GÖSTERE GÖSTERE OLUYOR sadece...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X