Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Samet abi öncelikle nasılsın?

Eğer Luce gelirse ilk aldığı maglubiyette burada olmak istemiyorum..edilen hakaretleri, aldığı paraya laf etmeleri şimdiden duyar gibiyim.. Sanada öyle oluyormu?
    Sağolasın kardeşim, koşturmaca devam.

İlk mağlubiyet değil de bir kaç olumsuz sonuç için en hastasında bile bir kredi olacaktır. Luce sonuçta. Ama bilirsin bu hastalar senin dediklerini yapmak için çok fazla beklemezler. Taraftar kısmı bir süre idare edilir de bu kafa yerel medyaya sirayet ettiği an yanarız.

Daha dillerinden düşmez. Paralar, alınan sonuçlar car car.

Ben bu yüzden Luce nın devre arası gelmesini istemiyorum. Yüzü eskir , ve bir dahaki yıl için homurdanmalar başlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Fayda maliyet analizi yapın. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Bunlar aldıklarından fazlasını veren adamlar. Belki Özer'in maliyeti yüksek olabilir. Fayda maliyet açısından bakın, yapabilirsiniz. Bu takım son 5 yılda 700-800 milyon harcama yapmış, kimlere ne maliyetlere katlanmış. Size bir bakış açısı vermeye çalışıyorum. Yusuf ve Sefayı karşılaştırın mesela fayda ve maliyet olarak. Mustafa Yumlu ve Douglası karşılaştırın fayda maliyet olarak. Şota ile Sadi'yi fayda maliyet olarak karşılaştırın. Bu karşılaştırma önemlidir, tek başlarına beğenirsiniz beğenmezsiniz; ama ortada veriler var. Fayda karşılaştırmasını siz yapın, maliyetler bire beştir.
      İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi insan msjının içinde hem Özeri hem yumluyu hemde sadiyi nasıl savunabilir..Yusufu demiyorum bile
      En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 20:02.

Yorum

• #YKO - MİRCEA LUCESCU HABERİ

Bu haber YÜREĞİNİ KOY ORTAYA TRABZONSPOR SAYFASININ özel haberidir

Yönetimden aldığımız bilgilere göre Trabzonspor'un asıl hedefi Mircea Lucescu'yu sezon sonu değilde devre arası getirmek.Başkan Muharrem Usta'nın titizlik ile üzerinde durduğu bu konuda Shakthar Donetsk'in başkanı Ahmedov'la özel bir görüşme gerçekleştirdi.Muharrem Usta, Ahmedov'a Lucescu'yla sezon sonu için anlaşmaya vardık Trabzonspor kulübü olarak yeni bir yapılanmaya gidecez ve bu yapılanmada Lucescu'ya acil ihtiyacımız var bize Lucescu konusunda yardım edermisiniz, devre arası Trabzonspor'a gelmesine yardımcı ol dedi.Başkan Ahmedov ise Yeni bir teknik direktör ile anlaşmak biraz sıkıntılı bir durum bana biraz zaman ver dedi.Eğer Ahmedov yeni bir teknik direktör ile anlaşma sağlarsa Lucescu devre arası TRABZONSPOR'un yolunu tutacak ve Devre arası en az 2 gelecek vaad eden genç oyuncuları takıma monte edecek...

Biz Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Bana göre Lucescu seneye gelecek ve Sadi'ye ne olur benle çalış diyecek, aha da şuraya yazıyorum. Öbür yardımcı Razvan olacak. Hamiyi istemeyecek.
          En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 19:48.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yavuz pazar günü toplantıya gelde tanışak kardeşim
            Başka zamana inşallah.
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarımızın genetik kodlamasında sabır kelimesi kendine yer bulamamış. Luce diyip duruyoruz ama adam geldiğinde takım kurulum ve düzene girme aşamasında iken saha sonuçlarına katlanabilmeyi herkes göze almalı.

Yani kimse öyle , Luce geldi hemen şahlanacağız diye düşünmemeli. Burada her ne kadar bunu bilsekte bir kaç olumsuz sonuçtan sonra yerelde ve tribünde olacak olanları hepimiz tahmin ediyoruz.

Mesela hatırlıyorum, ligde iki istanbul takımını da şampiyon yaptığı dönemlerde çok sıkıcı ve kapalı futbol oynattıği zamanlar çok eleştirilmişti. 1-0 0-0 gibi sonuçlarla birlikte savunma ağırlıklı oynatıyor diye bir çok sitemler yapılmıştı. Sonuca odaklı hareket ettiği için çoğu istanbul bebesi tarafından sevilmemişti. Sonuç şampiyonluk olunca sesler kesilmişti.

Bu dönemler bizde de olduğunda '' sabır '' kelimesinin karşılığının Trabzonda olmadığını bir kez daha göreceğiz gibi geliyor.

Neyse hele bi gelsin de havası uzun süre götürür bizi.
              Eline , kalemine sağlık . Bu senenin fbsi gibi bir takım olur Lucescu'nun takımı. Ama bizim taraftar güzel oynayıp 3-0 yenilmeyi 1-0 kazanmaya tercih eden bir güruh olduğu için sıkıntı yaşayabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Açıkçası bahsettiğiniz güruhun çoğunluğunun maçı izlediğini dahi düşünmüyorum. Zaten maç başlıklarında da gelip zehrini saçan kitle "maçı izlemedim ama", "özete şimdi baktım da" gibi ifadelerle kendini ele veriyor.

Çok ciddiye almamak gerekiyor bu tipleri. Başarı geldikçe azalarak biteceklerdir. Kaostan beslenen zavallı tipler bunlar.

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eline , kalemine sağlık . Bu senenin fbsi gibi bir takım olur Lucescu'nun takımı. Ama bizim taraftar güzel oynayıp 3-0 yenilmeyi 1-0 kazanmaya tercih eden bir güruh olduğu için sıkıntı yaşayabilir diye düşünüyorum.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana göre Lucescu seneye gelecek ve Sadi'ye ne olur benle çalış diyecek, aha da şuraya yazıyorum. Öbür yardımcı Razvan olacak. Hamiyi istemeyecek.
                    Bu tam bir şehir efsanesi olur.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Lucescu işi bu hafta bitmeden netleşecek.

Biraz daha sabır uşaklar
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Lucescu'yu tanıdığım kadarıyla en çok önem verdiği konu uyumdur. Sadiyle uyumlu çalışacağını naçizane düşünüyorum. Hami ile çalışmak istemez. Soracaktır daha önce Hami ne iş yaptı, Reşit Akçay'ın yardımcılığını. Peki sonra ne oldu, Reşit Akçay istifa etti, Hami istifa etmedi. Geçin sıradaki gelsin. Bu adam kurt bunları atlar mı? Sadi profil itibariyle yardımcılığa uygun; Razvan zaten kendinden. Siz olsaydınız yardımcılığınıza hangisini seçerdiniz. Bunun nesi şehir efsanesi.
                        İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu tam bir şehir efsanesi olur.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lucescu'yu tanıdığım kadarıyla en çok önem verdiği konu uyumdur. Sadiyle uyumlu çalışacağını naçizane düşünüyorum. Hami ile çalışmak istemez. Soracaktır daha önce Hami ne iş yaptı, Reşit Akçay'ın yardımcılığını. Peki sonra ne oldu, Reşit Akçay istifa etti, Hami istifa etmedi. Geçin sıradaki gelsin. Bu adam kurt bunları atlar mı? Sadi profil itibariyle yardımcılığa uygun; Razvan zaten kendinden. Siz olsaydınız yardımcılığınıza hangisini seçerdiniz. Bunun nesi şehir efsanesi.
                          Sadiyle calismaz)

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadiyle calismaz)
                            Olgun abi dökül . Devre arasi gelmesi icin icin Ahmedovla gorusmus mu baskan. Bir de yardimcilari hakkinda bir bilgin var mi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadiyle calismaz)

Olgun abi luce yi devre arası getirmek için bi çalışma yapıyor mu yönetim??

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                              Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Bu yuregini koy ortaya sayfasida dogru bilgi paylasiyor ama 1 2 hafta geriden geliyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X