Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanki 10-22-32 nolu oyuncular sayfaya girip kendilerini övüyorlar.Şimdi de maaşları az diyenler var.Onlara yıllık 100k€ bile fazla da neyse.Ağır yüklerden kurtulalım onlara da gelecek sıra.
    Hocaya gelince Luce gelirse Sadiyi görünce kaçar.Sadinin tek özelliği hiçbir şey bilmemesi.Anlaşıldığı an yardımcısı gelip başlasın.
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Yanlız çok güzel şeyler olucak sanki devre arası falan dendi olgun abide hiç hayır demedi yani hadi hayırlısı bakalım...
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• mesaj sayısı 5 binleri 10 binleri
        hatta 15 binleri bulan bazı forum demirbaşlarından
        bunca yıldan sonra
        profesyonel tarzda nokta atışı tespitler , mantıklı analizler ,
        sonuç odaklı paylaşımlar beklerken

garip garip paylaşımlar , ucube gibi mesajlar görmek
        biz yeni girenleri açıkçası üzüyor .

acaba diyorum
        kapasiteniz mi bu
        yoksa
        yazdıklarınızı okumuyor musunuz .

not : istisnalar hariç tabi .

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lucescu çok abartılmıyor, sadece çok konuşuluyor.

Lucescu bir sihirbaz değil.

Lucescu; Taraftar, Futbolcu, Yönetim, Camia ve Teknik Direktör beşleminde Teknik Direktör kısmının içini %95 doldurabilecek kapasitede bir hoca. Ha bence bu Ersun YANAL için de %95'tir, Hami Mandıralı için de %90'dır...

Ama bu beşlemin diğer dörtlülerinde iş yoksa ne yapsın o teknik adam.

Bizde şu an bence:
          Taraftar: %60
          Yönetim: %95
          Futbolcu: %60
          Camia: %40
          durumdadır..

Ha sen gider, taraftar ve futbolcuları rahatlıkla %85lerin üstüne çekebilirsin. Bizim camiamız en iyi %70 olur...

Sen bunları yaptıktan sonra Lucescu'yu %95 koymuşsun, Ersun Yanal koymuşsun... ÖNEMLİ DEĞİL!

Şu an şeffaf ılımlı ve profesyonel bir yönetim var. Lucescu'yu istiyor ve muhtemelen alacak.

Bu iş uzamadı.

Bu iş sadece OLUYOR. GÖSTERE GÖSTERE OLUYOR sadece...

Bu tespitleri yüzde ile yapmak ne kadar mantıklı tartışılır ama genel olarak katılıyorum yorumunuza tek bir noktada zıt düşüyoruz. Hami ile Luce'nin farkı %5 olmaz
          Twitter Adresim

Yorum

• bence luce razvanı da getirsin.. kendisi ayrılırtken oğluna bıraksın hocalığı.. eğer razvan bizde tutar da şampiyon falan yaparsa tıpkı babası gibi 1 yıllık sözleşmelerle dünyanın parasını kaldırır.. en azından bu başarıyla daha büyük kulüplerin kapısını açar avrupada..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• renktaslar kupa macimiz cumartesi ?? trabzonda yasayanlar kar cokmu ?? iptal olabilir mac sanirim ?? ayrica eger teknik direktör gelecekse kupa macinda tribünde olabilme olasiligi varmi
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 2 gune belli olacak... hoca kim olacagi diil ama pahali transfermi yoksa 1 kac transfermi....
                devre arası planı mı bu? yoksa Lucescu döneminde yürütüleeck genel transfer anlayışı mı.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  devre arası planı mı bu? yoksa Lucescu döneminde yürütüleeck genel transfer anlayışı mı.
                  Devre arasi...

Yorum

• Trabzonspor taraftari her zaman kendini en kotuye hazirlamali fazla beklenti icine girmemeli ben kendimi bildim bileli bu takim beni hep hayal kirikligina ugratiyor o yuzden alistim artik
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

Devre arasi...
                      Yabanci dimi yerli almasinlar

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kar falan yok hava 15 derece
                        güzel bu durumda mac iptal olmaz buna sevindim
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mesaj sayısı 5 binleri 10 binleri
                          hatta 15 binleri bulan bazı forum demirbaşlarından
                          bunca yıldan sonra
                          profesyonel tarzda nokta atışı tespitler , mantıklı analizler ,
                          sonuç odaklı paylaşımlar beklerken

garip garip paylaşımlar , ucube gibi mesajlar görmek
                          biz yeni girenleri açıkçası üzüyor .

acaba diyorum
                          kapasiteniz mi bu
                          yoksa
                          yazdıklarınızı okumuyor musunuz .

not : istisnalar hariç tabi .
                          Kimi kastettiğinizi söyleyin ki savunmasını yapabilsin, diğer forumdaşlar da töhmet altında kalmasın
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

1 2 gune belli olacak... hoca kim olacagi diil ama pahali transfermi yoksa 1 kac transfermi....
                            Yalnız bu saatten sonra karar Vercen sonra görüşecen, alacan o iş zor biraz
                            Yerli ise belki yabancıysa zor o işler.
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Net sallayan bir sayfa. Akşam girdiği bir haberde Habertürkten arayıp sizin haberinizi kullanabilir miyiz dedi diyor. Bak bak bak [emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Bu sayfayı çok koruyor gibi görünüyorum ama gerçekten güvenilir bir sayfa
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X