Lucescu imzalamıyor, 6 ay sonrasına randevu veriyor... Sağır sultan duysun artık!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu imzalamıyor, 6 ay sonrasına randevu veriyor... Sağır sultan duysun artık!
O hamide kendisini begenmeyenlere basarili olarak hakettikleri Dersi verir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu imzalamıyor, 6 ay sonrasına randevu veriyor... Sağır sultan duysun artık!
ben sana inaniyorum renktasim ..6 ay ne demek ya bence en makülü ersun yanaldir gerisi bos
geleceksede gelsin artik 5 ocak Transfer Zamani basliyor rakiplerimiz Armut toplamay sonucta iyi oyuncu varsada piyasada rakipler alacak biz yine sonerle devam edecegizBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman hamiyi 6 ayligina göreve cagirirsin olur biter.
O hamide kendisini begenmeyenlere basarili olarak hakettikleri Dersi verir.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami bunu Kabul etmez cocuk degilya onunda bir onuru vardir Adam gibi bana 2 yil sözlesme verin der
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
luce shaktardan...guzel duygularla...!!! ayrılmak ıstıyor...
tamamen duygusal yanı...
putın e ılk tesekuru ben edecem...
^^Yaklaşık altı aydır siyasî türbülansa giren ve son tahlilde ülkesinin Kırım, Donetsk ve Luhansk gibi askerî, siyasî ve ekonomik açıdan hayatî öneme sahip bölgelerini kaybeden Ukrayna...^^"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami lucescu nun yardımcılığı kabull etmişti bi zamanlar.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renktasim gercekten bu hoca konusu depressiona sokuyor bizi yavas yavas ..
Transfer Zamani yaklasti kim alacak kim sececekBiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
-
Luce'nin 6 ay sonra gelin diyeceği çok belliydi o yüzden de -haberler gerçekse- Ramos planına geçtiler belli ki. Zira Lucescunun 6 ay sonra anlaşma durumu da belli değil bu büyük bir sıkıntı.. Öyle olsa yardımcısını veya oğlunu vs. yollar ortamı ayarlatır, takımı direktifler doğrultusunda analiz eder harekete geçer ve o sırada kadro temizlenir hazırlanır; ancak bu takımın zaman olarak sabrı yok malesef. Ne olacaksa bu ara olmak durumunda.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Burda nasreddin hoca misali herkes hakli bekleyelim diyenler tamam bekleyelim ama hova ile protokol yaparsin bekLersin ama oyle sezon sonu gorusuruz olaykari hikaye. Bu bakimdan bizim kaybedevei vaktimiz yok planlama acisindan.
LG-V400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda nasreddin hoca misali herkes hakli bekleyelim diyenler tamam bekleyelim ama hova ile protokol yaparsin bekLersin ama oyle sezon sonu gorusuruz olaykari hikaye. Bu bakimdan bizim kaybedevei vaktimiz yok planlama acisindan.
LG-V400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Ben olsam lucenin yerinde Ben de sezon sonu derim. Simdi gelip napicak Adam zaten ligden kopmussun. Devre arasi transfer de yok dogru duzgun. Napicak ikinci yari bos bos oturcak.
Sezon sonu gelsin yazin hem transfer olur hem takim yeni sezon yeni heycanla girer belki stad da yetişir
Yorum
-
luce 6 ay sonra gelecekse şimdiden ön protokol imzalanmalı.. 6 aylığına da ligi tanıyan bir yerli teknik adamla geçiş yapılabilir.. ama bu isim kesinlikle hami mami olmamalıdır..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum