Lucescu schaktardaki ekiple gelsin sorun su lucescu feda yılında transfer bütçesi olurmu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sayfayı çok koruyor gibi görünüyorum ama gerçekten güvenilir bir sayfa
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
luceskuyu tartışan gitsin sutopu izlesin.lucesku piyangodur.kim piyangodan para tutturupta istemem alamıyorum der.
basından takip etttiim kadarıyla lucesku ile 3 yıllık anlaşma yapılmak isteniyor.mükemmel.zaten jubilesini bizde yapar.belkide o gün bü gün o yıl bı yıl.akayazı ve lucesku.
bir formul bulunup akyazı 40 bin doldurulssa ve lucesku hocamız olsa.30 yıllık makus talihimiz dönebilir.
Yorum
-
Lucescu hakkında yapılan yetersiz soylemleri eger konu futbol ise pek gercegi yansıtmıyor.
Burada asıl mesele camia olarak bizler Lucescu seviyesine cıkabilecekmiyiz?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu hakkında yapılan yetersiz soylemleri eger konu futbol ise pek gercegi yansıtmıyor.
Burada asıl mesele camia olarak bizler Lucescu seviyesine cıkabilecekmiyiz?
aslında lucesku tam bizim hocamız.ama son yıllarda öyle dejenerasyonlar yaşadıkki ts de oynayamacak futbolcu kazmaları bize geldi asla tsde hoca olamayacak hocalar bizde hoca oldu ve asla bu kulübe basşkan olamayacak adamlar başkan oldu.yani çok darbeler yedik.aslımız normalimiz lucesku gibi hocalardı.iş aslına dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet sallayan bir sayfa. Akşam girdiği bir haberde Habertürkten arayıp sizin haberinizi kullanabilir miyiz dedi diyor. Bak bak bak [emoji28][emoji28][emoji28]
Sent from my iPhone using Tapatalk
4 brezilyali baska bir yerde gormedim.
Haberturk direk o isimleri yazdi.
Yorum
-
Beşiktaş'ın transfer politikası doğruydu. Daha önce bizim de talip olduğumuz Sosa, Atiba, ucuza alınan Gökhan Töre, Oğuzhan ve diğerleri. Kalite yüksek, fiyat makul. Lucescu piyasaya hakimiyetiyle doğru futbolcuları bulacaktır diye düşünüyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'ın transfer politikası doğruydu. Daha önce bizim de talip olduğumuz Sosa, Atiba, ucuza alınan Gökhan Töre, Oğuzhan ve diğerleri. Kalite yüksek, fiyat makul. Lucescu piyasaya hakimiyetiyle doğru futbolcuları bulacaktır diye düşünüyorum
kolpataş çakalı bizim ilgilendiğimiz futbolculara talip oldu ve aldı anlıyacağın renkdaşım bunlar çakal.boşuna bunlara kolpataş demiyorum.en sonda efsanemizi aldılar.en neferet ettiğim kulüptür.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tespitleri yüzde ile yapmak ne kadar mantıklı tartışılır ama genel olarak katılıyorum yorumunuza tek bir noktada zıt düşüyoruz. Hami ile Luce'nin farkı %5 olmaz
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam acayip sallıyor ve maalesef sen de sürekli bunların reklamını yapıyorsun kardeşim
Sent from my iPhone using TapatalkBen güvenilir olduklarını görüyorum
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
çok önceden yazdım güral ve kayserideki ömer bayram. bunlar mükemmel ötesi adamlar.
bunlar için şunu diyebiliririm. bizdeki zamanında gökdeniz ve fatih tekke gibi klass adamlar.kesinlikle alınmalılar.ve kesinlikle marininde bonservisi alınmalı.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu'yu abartıyoruz bence. Büyük Teknik Direktör olduğundan şüphe yok fakat gelirken çok büyük bir egoyla geleceği de kesin. Daha önce Halilhodzic'deki gibi dilimizin yanmasından korkuyorum. Tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar gelmeden düşünülmüş ve anlaşılmış olmalı.
Bana kalsa yarın Önder Özen'i getirir 2 yıl süre veririm. Hem kulübe yakışacak hem de başarıya aç bir isim. Mentalitesinin yönetimle de uyuşacağını düşünüyorum bilmem siz nasıl düşünürsünüz?
Lucescu futbolcusunu alnından öperek sahaya uğurlayan bir hocadır. Duygusal iletişimi çok güçlüdür , otoritesini bu şekilde kurar.
Halil hoca ise kötü oynayan futbolcusunu medya önüne atarak terbiye etmek ister gerekirse kendi hatalarının bu şekilde tartışılmasını önler. Otoritesini gerilimle ve gerekirse çatışarak kurar.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 23:03.
Yorum
-
başlık transfer baslığına dönmüş, kimi alıp kimi sattınız burada sorayım bari.En son Hakan Yeşilyurt tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 23:11.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum