Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Juande Ramos'a 3 yıllık sözleşme teklifi sunan Muharrem Usta, tecrübeli teknik adamdan olumlu yanıt aldı. Son pürüzleri gidermek adına iki isim yarın tekrar bir araya gelecek. (FANATİK)

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Juande Ramos'a 3 yıllık sözleşme teklifi sunan Muharrem Usta, tecrübeli teknik adamdan olumlu yanıt aldı. Son pürüzleri gidermek adına iki isim yarın tekrar bir araya gelecek. (FANATİK)
      Fanatik bunu yazdıysa artık Ramosun gelme ihtimalı 0

Yorum

• Sallama haberin kaynağı da hep özel olur

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2. şıkkımız oydu zaten seni mi kıracağum? Kurbaaaan
          Berdiyeeeevv
          Kurban, Kurban, Kurban Berdiyeeev
          Berdiyev Berdiyev, Kurban Berdiyeev
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• şu forumdaki ersun yanalcılık, ersun yanal lobisi, ersun yanal algıcılığı cok canımı sıkıyor :d
            kusura bakmayın, ne yaparsanız yapın o adam bu kulübün içine bir daha gi re me ye cek.
            he getirirlerse de getirenlere hakkımı helal etmeyeceğim.
            lucescu diyip ersun yanalı getirmek terbiyesizliktir.
            ben bunları dedim diye bana burda vizyonsuz diyeceklere selamlar.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION] hocam yazılarını beğeniyle takip ediyorum.Senin gibilerin forumda çoğalmasını diliyorum.
              Bahsettiğini anlattık ama anlamak istemediler.Atik denen kişi o maçı nasıl trolledi ortada.Kadronun durumu ortadayken hala Napoliden 4 yedik demeleri ayrı komedi.O maç yedekleri dolduramadık.
              Dipnot Ersun hocayla ikinci yarı 35 puan aldık şb ise 41.Kadrolar ve hedefler göz önüne alındığında başarılıdır hoca.
              Ama hami juventusa guzel futbol oynatmisti....

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu forumdaki ersun yanalcılık, ersun yanal lobisi, ersun yanal algıcılığı cok canımı sıkıyor :d
                kusura bakmayın, ne yaparsanız yapın o adam bu kulübün içine bir daha gi re me ye cek.
                Diger kisimlara 100% katilmayabilirim, ki çoguna katiliyorum ama varsayalim ki katilmiyorum...
                Karaladigim kisma katilmamak mümkün degil... Mesele zaten bu en azindan benim açimdan...
                1 2 aydir gündem Lucescu olsun, getirilen Ersun Yanal olsun = milleri salak yerine koyma...
                Ha bazilari diyecek ki "senin Berdiyev Ersun hocadan iyi mi ?"
                Evet iyi, çok daha iyi, en azindan simdiki Ersun hocadan... yaklasik 10 sene önceki Ersun olsa bir sey demem
                Adam hirsli falan degil, olursa olur olmazsa ligtv var kafasinda, böyle birinin bize faydasi olacagini sanmiyorum, ve takimimiza yakistirmiyorum...
                Berdiyev Lucescu Shakthar'da ne yaptiysa, Kazan'da da asagi yukari aynisini yapmistir, Shakthar'i kim biliyordu diyenler de var ama en azindan 2. oluyorlardi, Kazan' ortalikta yoktu adam geldi yavas yavas yoktan var etti 2 kere üst üste sampiyon oldu,,, sonra da istikrarli bir sekilde sampiyonlar ligi ya da olmadi avrupa ligine gönderdi takimi... bir kaç sene ayni zamanda baskan yardimciligi yapti... geçen sene tam bu zamanlarda Rostov'un basina geçti, bu sene de sampiyonluga oynuyor... 63 yasinda mi ne... adamda hirs var... tek endise edilecek konu Türkiye'de yapar mi yapmaz mi falan.... adam o yasa gelmis istekli hirsli, bir de Ersun hocaya bakiyoruz 3gün bosluk hop amerika, izin mi var hop Bodrum... is mi yok ? Hooooppp ligtv ne yapayim takimi Bursa'yi falan ligtv mis gibi....
                Özel hayatina kimse bir sey demez, Bodrum'a gitmesine de lafim yok aslinda, ama adamda bence hirs yok arkadas, arada takim çalistirip para yapayim kovulursam da keyfimi yasayayim kafasinda bence.... ki buna da lafim yok sonuna kadar saygi duyuyorum, hiç te hirsli olmaya mecbur degil, ama birakin da adami istememe hakkimiz olsun.... tamam özel hayatina laf yok tekrar yaziyorum ama laf yok diye saygi duyuyoruz diye "Ersun hoca takimin basina gel yaa" deme mecburiyetinde degiliz
                (((Haaa, Ersun hoca gelse, çok iyi is yapabilir, baska zaman Berdiyev denense fos ta çikabilir, hepsi ihtimal dahilinde, ama benim hissim tam tersi yönünde, sadece bu,,, yoksa kimse için gelirse 100% is yapar diyecek durumda degilim)))
                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 01:20.
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bence ersun cok acik futbol oynatiyor aradaki mesafe cok genis oluyor ilk geldigi zamanda oleydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu forumdaki ersun yanalcılık, ersun yanal lobisi, ersun yanal algıcılığı cok canımı sıkıyor :d
                    a.selam (çok vizyonsuzsunuz hemen söyleyeyim )

....

şaka bir yana öyle kesin konuşmamak lazım. Şu anda boşta olan yerli teknik adamların içinde en iyisi yine Ersun Yanal'dır. Lucescu veya onun yabancı alternatifleriyle anlaşma olmaması ihtimali daha yüksek görünüyor. Bende kendisiyle anlaşıp 2.yarıya öyle başlanılacağını düşünüyorum.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ersun bebeğim gelsin. Futbolcular tarafından da seviliyor zaten. Uyum sorunu falan da olmaz.

Hadi diyelim futbolcu portföyü yok burada çoğu kişinin iddia ettiği gibi, bu kadroyu ülke içinde en iyi tanıyan ve analiz edebilecek hoca kendisidir. Gerek saha içinde getirdiği sistemiyle, gerek saha dışında tesisleşmeye yönelik adımlarımıza uygun projeleriyle, dünya görüşüyle cuk diye oturacak bir isimdir kendisi.

Böyle bizim gibi donanımlı yönetim kadrosuna sahip olan bir kulüpte neler yapabileceğini göstermiştir şikebahçede.

Futbolcunun ekmeğine göz dikecek kadar alçalan çapsızlarla, kendini tüm camiayı birleştirmeye ve yeniden dirilişe adamış adamlar arasında büyük bir fark var. Bu fark hocayı da kamçılayacaktır.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Mircea Lucescu
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Mircea Lucescu dendikten sonra getirilmesi terbiyesizlik olmayan hocaların listesini nerede bulabilirim? Yardım lütfen
                          En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 02:45.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Ersun Yanal
                            Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Juande Ramos diyorlar, bakıyorum bakıyorum kariyerine, hiçbir şey göremiyorum. Nereden buldular bu adamı anlamadım. Sevilla'yla 2 uefa dışında, ki o 2 sezon da finalde orta sınıf takımlarla oynamışlar, adamın kariyerinde en ufak bir başarısı yok. Dnipro'yu 4. olarak almış, 3 yıl üst üste 4. yapmış. İnşallah gelmez. Keşke bekleseler sezon sonunu. Luce veya Şenol Güneş gelse ne güzel olur. Belki Şenol hoca da 3. filan bitirirse ligi ayrılması kolay olur. Zaten yavru şikeciler sürekli eleştiriyor Tolga mevzusundan filan. Bu Ramos'la filan olmaz bu iş çünkü, bu adama ben 1461'i emanet etmem.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Juande Ramos diyorlar, bakıyorum bakıyorum kariyerine, hiçbir şey göremiyorum. Nereden buldular bu adamı anlamadım. Sevilla'yla 2 uefa dışında, ki o 2 sezon da finalde orta sınıf takımlarla oynamışlar, adamın kariyerinde en ufak bir başarısı yok. Dnipro'yu 4. olarak almış, 3 yıl üst üste 4. yapmış. İnşallah gelmez. Keşke bekleseler sezon sonunu. Luce veya Şenol Güneş gelse ne güzel olur. Belki Şenol hoca da 3. filan bitirirse ligi ayrılması kolay olur. Zaten yavru şikeciler sürekli eleştiriyor Tolga mevzusundan filan. Bu Ramos'la filan olmaz bu iş çünkü, bu adama ben 1461'i emanet etmem.
                                Juande Ramos 2 UEFA Kupasıyla kariyersiz ama Şenol Güneş kariyerli..

Şenol Güneş'in rüyasında göremeyeceği takımları çalıştırmış isimde göremediğiniz ama Şenol Güneş'te görebildiğiniz o 'şey' nedir merak ettim doğrusu..
                                En son Sefa tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 05:54.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X