Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mourinho futbolculuk kariyerinde ne yapmış da teknik direktörlük kariyerinde ne yapabilecek ?
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mourinho futbolculuk kariyerinde ne yapmış da teknik direktörlük kariyerinde ne yapabilecek ?

yok yok futbolculuk kariyeri zaten yokta Alahı var süper hocaydı.amöa sonradan sapıttı.

neden biliyormöusun renkdaşım kibiri yüzünden.futbolcuolar artık onadan nefret eti ve satışa getirdi bilerek yenbildi paso chlese.morinho kendini tanrı zanneti.

Yorum

• Lucescu loading son 5 gün bakalım ne olacak gelse ya ne güzel olur birazcıkda biz gülelim..
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Taraftarımızın genetik kodlamasında sabır kelimesi kendine yer bulamamış. Luce diyip duruyoruz ama adam geldiğinde takım kurulum ve düzene girme aşamasında iken saha sonuçlarına katlanabilmeyi herkes göze almalı.

Yani kimse öyle , Luce geldi hemen şahlanacağız diye düşünmemeli. Burada her ne kadar bunu bilsekte bir kaç olumsuz sonuçtan sonra yerelde ve tribünde olacak olanları hepimiz tahmin ediyoruz.

Mesela hatırlıyorum, ligde iki istanbul takımını da şampiyon yaptığı dönemlerde çok sıkıcı ve kapalı futbol oynattıği zamanlar çok eleştirilmişti. 1-0 0-0 gibi sonuçlarla birlikte savunma ağırlıklı oynatıyor diye bir çok sitemler yapılmıştı. Sonuca odaklı hareket ettiği için çoğu istanbul bebesi tarafından sevilmemişti. Sonuç şampiyonluk olunca sesler kesilmişti.

Bu dönemler bizde de olduğunda '' sabır '' kelimesinin karşılığının Trabzonda olmadığını bir kez daha göreceğiz gibi geliyor.

Neyse hele bi gelsin de havası uzun süre götürür bizi.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Densizlik işte
            neyse bir daha olmaz inşallah

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarımızın genetik kodlamasında sabır kelimesi kendine yer bulamamış. Luce diyip duruyoruz ama adam geldiğinde takım kurulum ve düzene girme aşamasında iken saha sonuçlarına katlanabilmeyi herkes göze almalı.

Yani kimse öyle , Luce geldi hemen şahlanacağız diye düşünmemeli. Burada her ne kadar bunu bilsekte bir kaç olumsuz sonuçtan sonra yerelde ve tribünde olacak olanları hepimiz tahmin ediyoruz.

Mesela hatırlıyorum, ligde iki istanbul takımını da şampiyon yaptığı dönemlerde çok sıkıcı ve kapalı futbol oynattıği zamanlar çok eleştirilmişti. 1-0 0-0 gibi sonuçlarla birlikte savunma ağırlıklı oynatıyor diye bir çok sitemler yapılmıştı. Sonuca odaklı hareket ettiği için çoğu istanbul bebesi tarafından sevilmemişti. Sonuç şampiyonluk olunca sesler kesilmişti.

Bu dönemler bizde de olduğunda '' sabır '' kelimesinin karşılığının Trabzonda olmadığını bir kez daha göreceğiz gibi geliyor.

Neyse hele bi gelsin de havası uzun süre götürür bizi.
              Samet abi öncelikle nasılsın?

Eğer Luce gelirse ilk aldığı maglubiyette burada olmak istemiyorum..edilen hakaretleri, aldığı paraya laf etmeleri şimdiden duyar gibiyim.. Sanada öyle oluyormu?

Yorum

• Çalıştığı hocaların hepsi iyiydi.
                İlk 3 hocayla devamlı çalışsaydı borç daha az ve başarı daha iyi olurdu.
                1- Tolunay Kafkas: Geldiğinde sözleşmeli hocaydı, gıyabında kovdu, yüklü bir tazminata mahkum olduk.
                2- Mustafa Reşit Akçay: Avrupa'da 13 maç yenilmedik, grupta Lazio ve Legia Warşowa'nın üstünde birinci sırada kapattık. Ligde Avrupa maçları ile birlikte 7-8 gibi sıralardaydık. Avrupa bitince lig de de toparlama kaçınılmazdı.
                3- Hami geldi, UEFA'ya katılarak sezonu tamamladık.
                Sonra bütçeyi borçlanarak artırdı, Vahid geldi; 3 ay bir şey beklemeyin dedi, 3 ayda adamı yolladı.
                4-Ersun geldi. Constantı istemiyorum dedi, güle güle dedik.
                5- Önce Hurma sonra Şota geldi. Bu ikisi bana göre en yanlış tercihti, kayseri kurtuldu biz batağa girdik.
                6- Sadi geldi, Hacıosman gitti.
                Bana göre hacıosmanın en önemli yanlışı hoca tercihiydi. Aradakileri saymaya gerek olmadığına göre; Tolunay gitti Sadi geldi. Borç 410 milyon oldu. Trajikomik.
                En büyük hatası hoca seçimiydi. Buna da ani kararlar neden oldu.
                Muharrem Usta sezon sonunu beklemekle en doğrusunu yapıyor.
                En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 18:13.

Yorum

• Sadi is installing %95
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadi is installing %95
                    %99 da Error veririr inşallah
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben kendi öngörümü söylüyorum. Bir şey bildiğimden değil. Sadi'yle ilgili müspet bir şey yazsam sadi oluyorum. Özer'e iyi bir şey desem; lemi veya özer oluyorum. Yahu arkadaş sorun Sadi ile Özer'mi; ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Bunlar işinde çok iyi olmayabilir ama kötüleyecek kadar kötülük yapmadılar. Bunları savunma meraklısı değilim de bu insanlar şu anda görevli olan insanlar, niye morallerini bu kadar bozalım. Bizim insanlarımız ve hakikaten bu takımı seviyorlar. Özer'i Sadi Hoca'yı alçaltarak biz ne kazanacağız. Lütfen azıcık insaf ve izan sahibi olalım. Sadi hoca alt yapı maaşıyla çalışıyor. Özer Fenerbahçe taraftarlarını karşısına aldı. Yusufa da çok haksızlık yapılıyor. Mustafa Yumlu'da öyle. Biraz daha nezaketli olursak elinizi ayağınızı öperim samimi söylüyorum.
                      En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 18:25.

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

[emoji122][emoji122]
                        En son hanzale tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 18:36.
                        trabzonspor

Yorum

• Bi insan msjının içinde hem Özeri hem yumluyu hemde sadiyi nasıl savunabilir..Yusufu demiyorum bile

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            %99 da Error veririr inşallah
                            Yükleme vermezse biz vereceğiz erroru
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yükleme vermezse biz vereceğiz erroru
                              Yavuz pazar günü toplantıya gelde tanışak kardeşim

Yorum

• Lucescu futbolcuyu, taraftarı oturtmaz. Ama lüp lüp her gün yalanları yutarsak, Lucescu'yu da oyuncağa çeviririz hep beraber

Bakıyorum adamın gelme olasılığı ciddiye binince aman çok para alıyor, aman onun 4 kolu 4 bacağı mı var, aman borcumuz çok. Milletin eteği tutuştu. Bir kısmı da Trabzonspor ileri gelenleri takımının ve ileri medyasının
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X