Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gidecek ve gelecek bir sürü topçu var ama daha hoca yok..

En mantikli tercih takimi avucunun ici gibi bilen Ersundu ben hatta anlastiklarini bile düşünüyordum ama Usta ve arkadaslari sandigim kadar akilli degilmisler demek ki..

Ersuna tas koyan taraftarin da aklina...Neymis kariya kiza gidiyormus...La sanane kardesim..Bu adam devamli kari kiza gidiyordu da nasil hep basarili oldu..Aziz Yildirim in attigi oltaya takilan sazanlar takimin gelecegiyle oynadi..Bekle simdi Lucescu gelir geriden..
    Aynen öyle. Taraftarın da suçu yok, ortalığı azizin ağzıyla alevlendiren efsanemsi yaratıkların yönlendirmeleriyle atılan yerel manşetlerin yarattığı algıya yenik düşüyorlar. O bahsettiğin şeyleri sürekli pompalayıp durdular taraftara. Yönetim en başında daha kimse bu ilgiyi bilmezken şak diye getirmesi lazımdı Ersun hocayı.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Pazartesi'yi bulmaz, yarın akşam Lucescu Trabzon'da (!)

Yorum

• Ramos ile Shaktar görüsüyorsa Lucesku'nun gelmemesi icin sebep kalmaz.
          8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta: "Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak."

Arkadaş Anlamadım Luce Bırakıp takımı 1-2 hafta sonra bizim takımın başına mı geçecek
            ya şu cümle acaba çarpıtıldı mı, yanlış mı anlıyoruz, yoksa ciddi ciddi anlaşırsak 2. döneme Luce ile mi gireceğiz ?
            -

bu arada başkanın rtsinden sonra ersun tayfa şok ersun tayfa iptal ersun tayfa vefat.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pazartesi'yi bulmaz, yarın akşam Lucescu Trabzon'da (!)
              Abi Trabzon' da derken görüşmek için mi yoksa takımın başına geçmek için mi ?
              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muharrem Usta: "Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da 1-2 hafta içerisinde bizimle bir yola başlayacak."

Arkadaş Anlamadım Luce Bırakıp takımı 1-2 hafta sonra bizim takımın başına mı geçecek
                just wait!

Yorum

• Adam sizle dalga geçiyor lucescu hayalinizle alay ediyor hala buna abi falan deyip duyum isteyip prim veriyorsunuz. Bırakın eğlensin dokunmayın

Yorum

• -Kaç yılımız başarısızlıkla geçti yarım devre için sabır dostlar.Aynı hataları yapmamak kaydıyla her inişin bir çıkışı vardır.

usta bunu yazmış demek hoca sene sonu gelecek

Yorum

• Muharrem Usta ;
                      1-Başarı sadece transferle ya da sadece hocayla gelseydi işler ne kolay olurdu.Sorun derin...ama taşlar tekrar yerine oturacak ve olacak.

2--Ortak nokta:sabırsızlık,sistemsizlik,acelecilik,kolaycılık,hesapsızlık,istikrarsızlık.Zaman bu hataları yapmama zamanı.

3-Bu hatalar yapılınca başarısızlık baskısı yönetimleri sözleşme şartlarını önemsemeden transfer kalabalığı ve hoca değişikliğine taşıyor.

4-Başarmak için aynı hedefe kilitlenip günübirlik işler yerine kalıcı operasyonlara soyunmalıyız.Kararlıyız,yapacağız ve size güveniyoruz.

5-Kaç yılımız başarısızlıkla geçti yarım devre için sabır dostlar.Aynı hataları yapmamak kaydıyla her inişin bir çıkışı vardır.

6-Hedef 50. yıl...doğru adımlarla ve istikrarlı bir yürüyüşle asla bu yoldan şaşmak yok.
                      En son yüregimts tarafından düzenlendi; 01.01.2016, 16:30.

Yorum

• Evet Sadi hoca ile yarım sezon devam ediyoruz.
                        Artık transfere yönelmek gerek.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam sizle dalga geçiyor lucescu hayalinizle alay ediyor hala buna abi falan deyip duyum isteyip prim veriyorsunuz. Bırakın eğlensin dokunmayın
                          Ben sadece başkanın acıklamalarına bakarım , Başkan böyle bi açıklama yapınca doğru olabileceğini düşündüm , Belki de doğrudur.

Abi ise Saygıdan !

Yorum

• 6 ay Bay Sadi ile geçmez. Geçmemeli.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 ay Bay Sadi ile geçmez. Geçmemeli.
                              Kendini buna alıştırsan iyi olur

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kendini buna alıştırsan iyi olur
                                O yonde bir aciklama mi xapildi?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X