Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK DÜN BİLİN BAKALIM HANGİ İĞRENÇLİĞİ GÖRDÜM BJK STADYUMU ŞEREF TRİBÜNÜ ÖNÜNDE bizim süper yeteneğiz bay FERHAT ÜZERİNE BJK FORMASINI GİYMİŞ ÜZERİNEDE BELLİ OLMASIN DİYE İNCE BİR MONT GİYMİŞ,deli danalar gibi royana ,bir bu yana koşturup stada girmeye çalışıyorve bunu sadece ben değil sadın oradaki yüzlerce poliste gördü ve tepkileri şuydu 'lan bu tarabzondaki çocuk değil mi?Yuh ya şu hale bak'Sinirden dün uyuyamadım.Sanırım takımımızın şu andaki durumunun özeti bu heralde....Sayın yöneticilerimizin bu durumdan haberi var mı yokmu bilmiyorum .Ama varsa ve bu adama buna rağmen takımda tutuyolarsa onlaradan iğreniyorum......
    Bu gerçek bir haber mi yoksa tiye mi alıyorsun bizi
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ferhat mi? Bizde futbolcu diye forma giyen Ferhat? Ziya'nin mantalitesine böyleleri uyar iste

Yorum

• Eleştri yaparken seviyeyi düşürmeyelim lütfen.

Yorum

• şerfimin üzerine yemin edrim doğru
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Böyle bir olay gerçekten var ise ki arkadaş kesin diyor hemen yarın kadro dışı bırakılmalıdır ama başımızdaki adam ki ziya doğan bize gelmeden önce gazetede beşiktaş köşe yazarlığı yapıyordu kılavuzu karga olanın............

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK DÜN BİLİN BAKALIM HANGİ İĞRENÇLİĞİ GÖRDÜM BJK STADYUMU ŞEREF TRİBÜNÜ ÖNÜNDE bizim süper yeteneğiz bay FERHAT ÜZERİNE BJK FORMASINI GİYMİŞ ÜZERİNEDE BELLİ OLMASIN DİYE İNCE BİR MONT GİYMİŞ,deli danalar gibi royana ,bir bu yana koşturup stada girmeye çalışıyorve bunu sadece ben değil sadın oradaki yüzlerce poliste gördü ve tepkileri şuydu 'lan bu tarabzondaki çocuk değil mi?Yuh ya şu hale bak'Sinirden dün uyuyamadım.Sanırım takımımızın şu andaki durumunun özeti bu heralde....Sayın yöneticilerimizin bu durumdan haberi var mı yokmu bilmiyorum .Ama varsa ve bu adama buna rağmen takımda tutuyolarsa onlaradan iğreniyorum......
              Emin misin? Cok büyük bir olay bu.
              Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşım yanlış anlama tabi ki asbaşkan olma da herhangi bir kıstas olamaz ama geçen günkü Cevat Ocakın yazısında Aydın Pişiren hakkında şöyle bir iddaa vardı ona istinaden yazdım
                O zaman neye istinaden yazdığını zamanında söyle...

Yorum

• Arkadaşlar feybe maçı öncesi hafta içi medya tarafından birçok spekülasyon yapılacaktır. Tedbirli ve serinkanlı olalım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ayip ettiniz ferhat zencimi de ziya dogan kadro disi birakacak...aaaa olmadi simdi
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Birde iyi yönden bakın. Belki oraya transfer olacaktır. Bizde böylece kurtulmuş oluruz.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman neye istinaden yazdığını zamanında söyle...
                        emreder gibi konuşma düzgün konuş

Yorum

• FERHAT olayı doğru mu eminmiyiz İSTANBULDA ne işi varrr dı BJK forması mı direk kadro dışı olma sebepidir bu
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            emreder gibi konuşma düzgün konuş
                            Hasbinalllahhhh...

Şimdi sen ilk mesajını okusan ne anlarsın?

"olaya bakın Aydın Pişiren Gümüşhaneli adam asbaşkan oluyor bu ziya çapsızı ne kadar güçlü böyle ya adam herkesi yedi bitirdi"

Neye istinaden yazdığını nereden bileyim???

Bu yaşımdan sonra kimseden konuşma adabını öğrenecek değilim...Bir daha bana böyle uyarılarda bulunma arkadaşım...

Yorum

• @nakzo,

Sen orada ne arıyordun???

Yorum

• bu ferhat olayını yazan arkadaş sen maca gittin gördün mü
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X