Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bordo-Mavili fanatik balık ilgi odağı oldu

Bordo-Mavili fanatik balık ilgi odağı oldu
    Artvin'in Arhavi ilçesine balıkçı ağına takılan Bordo Mavi renkli Mercan balığı, görenleri hayrete düşürdü.

Koyu Trabzonspor taraftarı olan Arhavili Balıkçı Uğur Ulutaş, sabahın erken saatlerinde denizden ağı çekince 1 kilogram ağırlığındaki Bordo benekli, Mavi balığı görünce şaşırdığını ve etkilendiğini söyledi.

Arhavili Balıkçı Ulutaş, "Tezgâhıma koyduğum fanatik Trabzonsporlu mercan balığı Arhavi'de günün konusu ve bir anda ilgi odağı olurken, birçok müşterim alıcı olmasına rağmen ben satmadım. Trabzonspor'un bu yıl kıl payı yarı finalde kaçırdığı kupa şampiyonluğunu ve uzun yıllar yakalayamadığı lig şampiyonluğunu elde edene kadar fanatik bordo mavili Mercan balığını dondurucu da saklayacağım. Şampiyon olduktan sonra da ben yiyeceğim." diye konuştu.
    zaman
    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Birazdan Hüseyin Abiyi arıyacağım kaptana soracağım bu durumu inşallah biliyordur
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birazdan Hüseyin Abiyi arıyacağım kaptana soracağım bu durumu inşallah biliyordur
        Renkdas banada hüseyinin tel numarasini versene
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• bende biraz sonra ronaldinho ve messi ile birlikte bir hali saha macina cikacagim...hadi eyvallah
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Albayrak listeyi hazırlıyor

Trabzonspor'da dün gerçekleştirilen kritik yönetim kurulu toplantısında tüm yöneticilerin istifasını isteyerek adeta yeniden yapılanma dönemine adım atan Başkan Nuri Albayrak, yeni görev bölümü için çalışmalarını sürdürüyor. Dünkü toplantıya katılmayan Başkan yardımcıları İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlam' ın da faksla istifalarını gönderdikleri belirtildi.

KULİSLER KAYNIYOR

Tüm yöneticilerin istifalarını alan Başkan' ın, Fenerbahçe maçı sonrası yönetimde yapacağı yeni görev bölümü merakla beklenirken, özellikle yönetim içindeki çatışmanın iki kilit ismi Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu' nun yeniden görevlendirilip görevlendirilmeyeceği herkesin kafasındaki soru işareti.
            Başkan Albayrak' ın geçen hafta Ali Koç konusunda polemik yaşadığı ve daha sonra gelen sert açıklamalarla adeta köprüleri attığı İbrahim Hacıosmanoğlu' na yeni yönetimde görev vermesinin beklenmediği vurgulandı. Haşim Sayitoğlu' nun yeniden Asbaşkan olarak görevlendirilebileceği, bu pozisyon için ayrıca Faruk Kanca' nın isminin geçtiği de belirtildi.

Mali Saymanlığa Emin Kahraman' ın devam etmesi beklenirken, Başkan Yardımcılıkları için İbrahim Baturoğlu ve Zeyyat Kafkas' ın ismi ön plana çıkıyor. Genel sekreterliğe Zekai Fırat Dülger büyük olasılıkla devam edecek, Futbol Şube Sorumluluğu' na ise Serhat Akçay getirilecek. Yedek üye Günhan Üçüncüoğlu' nun ismi ise Basın Sözcülüğü için sıkça telaffuz ediliyor. Son kararı verecek olan Başkan Nuri Albayrak' ın görev dağılımı öncesi Divan Kurulu' na danışacağı belirtildi.

KONTENJAN SIKINTISI

Yönetim içinde yaşanan bu gelişmelerden sonra Başkan' ın desteğini arkasına alan Teknik Direktör Ziya Doğan, transfer çalışmalarına hız verdi. İzleme komitesi üyelerinden isimler alan Doğan' ın Avrupa' da bir çok futbolcuyu göz hapsine aldı.

Yeni sezonda Musampa' yla yolların ayrılması kesinleşirken, kaleci Jefferson' un da ismi gönderilecek futbolcular arasında yer alıyor. Tomas Jun ve Djokaj' ın geri dönme ihtimaline karşı bu futbolcular için de kulüp arayışına giren Trabzonspor' un Jun' u bonservisi ile Prag' a verme hazırlığında olduğu belirtildi. Djokaj için ise arayışlar sürüyor.

Yerli futbolculardan Kayserispor' da oynayan Tayfun, Ankaragücü' ne verilen Murat Ocak ve Sakaryaspor' da oynayan Ergin Keleş' in kiralık sözleşmesi bitecek. Bu futbolcuları sezon sonu kampına çağırması beklenen Doğan' ın gözdesi ise Tayfun Cora. Kayserispor forması altında başarılı bir sezon geçiren Tayfun' u sağda Musa ile düşünen Doğan, yeni sezondaki 11' ini yavaş yavaş şekillendiriyor.

GÖZDELERİ BELİRLEDİ

2007-2008 sezonuna mutlak şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanan Albayrak yönetimi, kesinin ağzını da açtı. Teknik Direktör Ziya Doğan' dan transfer listesini alan Başkan Albayrak' ın kurmaylarına 'bu futbolcuları almak için ne gerekiyorsa yapın' dediği belirtildi.

Takımdan gidecek futbolcular arasında kararını sezon sonu vereceğini açıklayan Teknik Direktör Ziya Doğan' ın vazgeçilmezleri arasında kaleci Tolga, Erdinç, Hüseyin, Gökdeniz ve Umut yer alıyor. 5 futbolcuyu kilit isim olarak belirleyen Doğan, en çok takviyeyi ise savunmaya yapmaya hazırlanıyor.

MUSTAFA KEÇELİ YENİDEN DOĞDU

Trabzonspor' da performansı ile en çok tartışılan futbolcular arasında olan Mustafa Keçeli, Sivasspor maçında attığı golle adeta yeniden doğdu. Karşılaşma öncesi oyuna girerken taraftarın protestosu ile karşılaşan tecrübeli isim, attğı golle yeniden hayat bulduğunu söyledi.
            Trabzonspor' da tüm futbolcuların kaliteli olduğunu söyleyen Mustafa, "Trabzonspor formasını giymeyi herkes ister. Bende buraya gelirken bu amaçla geldim. Takımda çok kaliteli futbolcular olduğu için zaman zaman forma giymekte zorlandım. Ama hiç bir zaman yılmadım. Kalan üç maçta inşallah formayı giyer ve kendimin kanıtlarım" diye konuştu.

06.05.2007
            Kaynak : DHA
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 13:35.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende biraz sonra ronaldinho ve messi ile birlikte bir hali saha macina cikacagim...hadi eyvallah
              fazla yormayın uşakları, selametle...

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renkdas banada hüseyinin tel numarasini versene
                özelden atarım ama 1 şartla küfürsüz ve etik olmak şartıyla birde kimseye vermemek şartıyla
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende biraz sonra ronaldinho ve messi ile birlikte bir hali saha macina cikacagim...hadi eyvallah
                  inanmıyorsan inanma eğer güvenilir biri varsa vereyim arasın konuşşşun bakalım yalan mı söylüyorum
                  maç için galip gelmenizi dilerim SERVET ÇETİN de oynuyormu
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Tamam abi ben yalan söylüyorum, birde adam üzerine fermuarlı birşey giymişti formayı dikkatli bakarsan görebiliyorsun; ama benim yavaş yavaş sinir katsayım yükselmeye başladı dahada bu siteye hiçbirşey yazmayacağım,arkadaşın birtanesi 40 meaj yazdığımı söylüyor demekki işm o kadar ağırki vakit bulamıyorum yazmaya ama fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum dedim ya bizim taraftrımız böyle, yazdığıma yazacağıma pişma ettiniz beni be, ağzımdan çok kötü laflar çıkacak ama hadi neyse
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ya bu ziyadan kurtulamıyacakmıyız......

....yönetimi istifa ettirmeyi beceremedik ...bari ziyadan kurtulalım

....nuri albayrak efendi yapıştı maşallah koltuğa milletin istifasını istiyo..

...bide kendisinin istifa etmesi gerektiğini anlasa......
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam abi ben yalan söylüyorum, birde adam üzerine fermuarlı birşey giymişti formayı dikkatli bakarsan görebiliyorsun; ama benim yavaş yavaş sinir katsayım yükselmeye başladı dahada bu siteye hiçbirşey yazmayacağım,arkadaşın birtanesi 40 meaj yazdığımı söylüyor demekki işm o kadar ağırki vakit bulamıyorum yazmaya ama fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum dedim ya bizim taraftrımız böyle, yazdığıma yazacağıma pişma ettiniz beni be, ağzımdan çok kötü laflar çıkacak ama hadi neyse
                        kimse sana yalan söylüyorsun demedi dostum böyle şeyler çok çok nadir yaşandığından insan duyunca şaşırıyor sinirlenmene gerek yok burda trabzonsporlular olarak muabbet ediyoz say
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Albayrak listeyi hazırlıyor

Trabzonspor'da dün gerçekleştirilen kritik yönetim kurulu toplantısında tüm yöneticilerin istifasını isteyerek adeta yeniden yapılanma dönemine adım atan Başkan Nuri Albayrak, yeni görev bölümü için çalışmalarını sürdürüyor. Dünkü toplantıya katılmayan Başkan yardımcıları İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlam' ın da faksla istifalarını gönderdikleri belirtildi.

KULİSLER KAYNIYOR

Tüm yöneticilerin istifalarını alan Başkan' ın, Fenerbahçe maçı sonrası yönetimde yapacağı yeni görev bölümü merakla beklenirken, özellikle yönetim içindeki çatışmanın iki kilit ismi Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu' nun yeniden görevlendirilip görevlendirilmeyeceği herkesin kafasındaki soru işareti.
                          Başkan Albayrak' ın geçen hafta Ali Koç konusunda polemik yaşadığı ve daha sonra gelen sert açıklamalarla adeta köprüleri attığı İbrahim Hacıosmanoğlu' na yeni yönetimde görev vermesinin beklenmediği vurgulandı. Haşim Sayitoğlu' nun yeniden Asbaşkan olarak görevlendirilebileceği, bu pozisyon için ayrıca Faruk Kanca' nın isminin geçtiği de belirtildi.

Mali Saymanlığa Emin Kahraman' ın devam etmesi beklenirken, Başkan Yardımcılıkları için İbrahim Baturoğlu ve Zeyyat Kafkas' ın ismi ön plana çıkıyor. Genel sekreterliğe Zekai Fırat Dülger büyük olasılıkla devam edecek, Futbol Şube Sorumluluğu' na ise Serhat Akçay getirilecek. Yedek üye Günhan Üçüncüoğlu' nun ismi ise Basın Sözcülüğü için sıkça telaffuz ediliyor. Son kararı verecek olan Başkan Nuri Albayrak' ın görev dağılımı öncesi Divan Kurulu' na danışacağı belirtildi.

KONTENJAN SIKINTISI

Yönetim içinde yaşanan bu gelişmelerden sonra Başkan' ın desteğini arkasına alan Teknik Direktör Ziya Doğan, transfer çalışmalarına hız verdi. İzleme komitesi üyelerinden isimler alan Doğan' ın Avrupa' da bir çok futbolcuyu göz hapsine aldı.

Yeni sezonda Musampa' yla yolların ayrılması kesinleşirken, kaleci Jefferson' un da ismi gönderilecek futbolcular arasında yer alıyor. Tomas Jun ve Djokaj' ın geri dönme ihtimaline karşı bu futbolcular için de kulüp arayışına giren Trabzonspor' un Jun' u bonservisi ile Prag' a verme hazırlığında olduğu belirtildi. Djokaj için ise arayışlar sürüyor.

Yerli futbolculardan Kayserispor' da oynayan Tayfun, Ankaragücü' ne verilen Murat Ocak ve Sakaryaspor' da oynayan Ergin Keleş' in kiralık sözleşmesi bitecek. Bu futbolcuları sezon sonu kampına çağırması beklenen Doğan' ın gözdesi ise Tayfun Cora. Kayserispor forması altında başarılı bir sezon geçiren Tayfun' u sağda Musa ile düşünen Doğan, yeni sezondaki 11' ini yavaş yavaş şekillendiriyor.

GÖZDELERİ BELİRLEDİ

2007-2008 sezonuna mutlak şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanan Albayrak yönetimi, kesinin ağzını da açtı. Teknik Direktör Ziya Doğan' dan transfer listesini alan Başkan Albayrak' ın kurmaylarına 'bu futbolcuları almak için ne gerekiyorsa yapın' dediği belirtildi.

Takımdan gidecek futbolcular arasında kararını sezon sonu vereceğini açıklayan Teknik Direktör Ziya Doğan' ın vazgeçilmezleri arasında kaleci Tolga, Erdinç, Hüseyin, Gökdeniz ve Umut yer alıyor. 5 futbolcuyu kilit isim olarak belirleyen Doğan, en çok takviyeyi ise savunmaya yapmaya hazırlanıyor.

MUSTAFA KEÇELİ YENİDEN DOĞDU

Trabzonspor' da performansı ile en çok tartışılan futbolcular arasında olan Mustafa Keçeli, Sivasspor maçında attığı golle adeta yeniden doğdu. Karşılaşma öncesi oyuna girerken taraftarın protestosu ile karşılaşan tecrübeli isim, attğı golle yeniden hayat bulduğunu söyledi.
                          Trabzonspor' da tüm futbolcuların kaliteli olduğunu söyleyen Mustafa, "Trabzonspor formasını giymeyi herkes ister. Bende buraya gelirken bu amaçla geldim. Takımda çok kaliteli futbolcular olduğu için zaman zaman forma giymekte zorlandım. Ama hiç bir zaman yılmadım. Kalan üç maçta inşallah formayı giyer ve kendimin kanıtlarım" diye konuştu.

06.05.2007
                          Kaynak : DHA
                          Yeniden dogmusmus. Kornerden gelen topa ayak uzatti gol oldu diye yeniden dogmusmus. Ama normaldir Ziya asiliyordur bunu ona Seni son 3 macta ilk 11'de oynatacagim demistir eminim ki. Bu yönetimden bize hayir gelmet artik. Yönetim ISTIFAAA!!!

Yorum

• GÖRÜŞMEK ÜZERE!

İbrahim Hacıosmanoğlu “Davam Trabzonspor için”diyerek çok üzgün olduğunu söyledi

VEDA GİBİ KONUŞTU

Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu dün TAKA gazetesini ziyaret ettikten sonra toplantıya katılmadan İstanbul’a uçtu.Veda gibi konuşan Hacıosmanoğlu bugüne kadar her şeyi Trabzonspor’un menfaatleri için yaptığını belirterek “Çok yakın olduğum ailece birlikteliğimiz bulunan başkanımızın kalbini bile kırdım. Stat projesine destek vermeyen bakanımız Faruk Özak’ı üzdüm. Ama her şeyi Trabzonspor’un menfaati için yaptım. Benim için F.Bahçe maçı bir onur maçı oldu. Bu maçtan sonra önemli bir karar alacağım” diye konuştu.

Yorum

• KAFKAS FAVORİ

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, sağlık problemleri olmasına rağmen toplantıya katılırken, toplantıdan sonra bir basın açıklaması yapan Yönetim Kurulu Üyesi Zeyyat Kafkas, yeni görev dağılımının önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçından sonra yapılacak olan toplantıda kararlaştırılacağını söyledi. Öte yandan yönetim içerisinden sızan bilgilere göre, yeni oluşacak olan görev dağılımında asbaşkanlığa Zeyyat Kafkas'ın getirilebileceği öğrenildi. Sayitoğlu'nun ise nasıl bir görev alacağı bilinmiyor.

İlkhaber

Yorum

• Gözdesi Tayfun Cora ymış Seneye ne olacağımız belli oldu. Sırma SaçLı başımıza çorap örmeye kararlı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X