Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cavcav’dan şok teklif

İbrahim Hacıosmanoğlu nu arayan G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav başkanlık teklifinde bulundu

ARADI VE KUTLADI

G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Ali Koç ile ilgili açıklamalarından dolayı arayarak kutladı. Cavcav, bu telefon görüşmesinde “Ali Koç ve F.Bahçe kulübü ile ilgili yaptığınız açıklamalardan dolayı sizleri kutluyorum. Bu açıklamanın metnine bende imzamı atmak istiyorum” dediği kaydedildi.

GEL BAŞKAN OL

İlhan Cavcav bu konuşmadan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu na G.Birliği kulübü başkanlığını da teklif etti. Cavcav’ın “Kulübümüzün ekonomik sıkıntısı yok,kasamız tam takır,ben yoruldum,gel seni başkan yapalım, senin gibi cesaretli ve yürekli bir yöneticiye ihtiyacımız var” diyerek şok bir teklifte bulunduğu belirtildi.İlhan Cavcav TAKA ya yaptığı açıklamada bu konuşmaları doğruladı.

Taka

Bunun doğru olabilme ihtimali varmı? Bu ne saçma bişe yahu.

Yorum

Cavcav’dan şok teklif

İbrahim Hacıosmanoğlu nu arayan G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav başkanlık teklifinde bulundu

ARADI VE KUTLADI

G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Ali Koç ile ilgili açıklamalarından dolayı arayarak kutladı. Cavcav, bu telefon görüşmesinde “Ali Koç ve F.Bahçe kulübü ile ilgili yaptığınız açıklamalardan dolayı sizleri kutluyorum. Bu açıklamanın metnine bende imzamı atmak istiyorum” dediği kaydedildi.

GEL BAŞKAN OL

İlhan Cavcav bu konuşmadan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu na G.Birliği kulübü başkanlığını da teklif etti. Cavcav’ın “Kulübümüzün ekonomik sıkıntısı yok,kasamız tam takır,ben yoruldum,gel seni başkan yapalım, senin gibi cesaretli ve yürekli bir yöneticiye ihtiyacımız var” diyerek şok bir teklifte bulunduğu belirtildi.İlhan Cavcav TAKA ya yaptığı açıklamada bu konuşmaları doğruladı.

Taka
      Tövbe Yarabbim tövbe tövbe tövbe.

Allah'ım sen bize huzur ihsan et.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• TRABZON HAREKETE GEÇİYOR!

Bordo-Mavililer, Doğan'ın raporu doğrultusunda transferde atağa kalkıyorÖNCELİK YURT İÇİ

Trabzonspor transferde atağa kalkıyor. Teknik Patron Ziya Doğan'ın transferde acele etmeleri gerektiği yönündeki isteği doğrultusunda yönetimin, çalışmalara başladığı ilk etapta yurt içinin bitirilmesinin amaçlandığı belirtildi. Sakaryaspor'un Kolombiyalı kaleci Martinez için girişimlerin devam ettiği belirtilirken, Antalyasporlu Ali Bilgin için de temasa geçilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. Bordo-Mavililer, Antalyaspor'dan Volkan Yaman'ı da transfer listesine aldığı belirtildi.

GÖKHAN ZORLANACAK

Trabzonspor'un, Kayserisporlu Gökhan Ünal için de şartları sonuna kadar zorlayacağı belirtilirken, transferin gerçekleşmemesi durumunda forvet transferi için yurt dışına yöneleceği öğrenildi. Jefferson ve Musampa'yı göndermeyi planlayan Bordo-Mavililer, orta sahaya kaliteli bir yabancı '10 numara' arayışında olduğu sızan bilgiler arasında. Trabzonspor, transfer için yeni yönetim dağılımının yapılmasından sonra girişimlerini hızlandıracağı ifade edildi.

KARADENİZ
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Cavcav'dan Şok Teklif

ARADI VE KUTLADI

GEL BAŞKAN OL

(UEFA)

Yorum

• bari takas+para karşılıgı bu transferi yapalım ilhan cavcava karşılık hacıosmanoglu+500 bin euroya bu iş biter

Yorum

• KANCA MI, PİŞİREN Mİ?

Albayrak'ın asbaşkanlık için iki ismi düşündüğü belirtildi...

SAYİTOĞLU İSTİFA EDER Mİ:

Trabzonspor'da yönetimin istifasını alan Başkan Nuri Albayrak, yeni görev dağılımında Asbaşkanlık için Faruk Kanca ve Aydın Pişiren'den birini düşündüğü belirtildi. Bu yönde önümüzdeki günlerde kararını verecek olan Albayrak'ın böyle bir düşüncesi durumunda Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun istifa edebileceği de ifade edildi. Albayrak'ın bunun için Sayitoğlu'nu Futbol Şube Sorumluluğu'na getirip, transfer komitesine alarak yeni bir krizi engelleme niyetinde.

KARADENİZ

olaya bakın Aydın Pişiren Gümüşhaneli adam asbaşkan oluyor bu ziya çapsızı ne kadar güçlü böyle ya adam herkesi yedi bitirdi

Yorum

• HERKES KAZDIĞI KUYUYA DÜŞER!

Albayrak, Hacıosmanoğlunu sildiğini bu sözlerle açıkladı...

BAŞKANLIK MAKAMI VAR

Başkan Nuri Albayrak, Sivas maçında aleyhine yapılan tezahüratlarla ilgili de, "Ben iyi niyetli bir insanım. Olaylara iyi niyetli bakıyorum. Kim organize ettiyse, herkes kazdığı kuyuya düşer" diye konuştu. Albayrak, stadı terk edişiyle ilgili olarak da, "Şahsıma yapılması değil, Trabzonspor'un başkanlık makamına yapılması önemli. Takımın etkilenmemesi için stadı terkettim" dedi.

SAYGILI OLUNMALI

Sivasspor maçı sonrası İbrahim Hacıosmanoğlunun biz-abi kardeşiz açıklamalarıyla ilgili olarak da konuşan Başkan Albayrak, "Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Büyük bir camia. Ben şahsım olarak insanları affederim. Ancak kurulların ne yapacağını, kurumlarla ilgili kanun, yönetmelik ve tüzükler belirler. Onların vereceği karara saygı duymak zorundayız" dedi.

Yorum

olaya bakın Aydın Pişiren Gümüşhaneli adam asbaşkan oluyor bu ziya çapsızı ne kadar güçlü böyle ya adam herkesi yedi bitirdi
                  Ne alakası var şimdi?Gümüşhaneli olan birisi bu takıma asbaşkan olamaz mı???

Saçma sapan bir yorum...

Yorum

• Doğan'dan övgü Teknik direktör Ziya Doğan, takımının sezonun ikinci yarısında 14 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlikle 29 puan topladıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, oyuncularına yaptığı konuşmada, “Hepinizinle gurur duyuyorum. Sizler birer aslansınız. Sizi kutluyorum” diyerek övgüler yağdırdı.

06.05.2007

Başkanın gazetesinden yalakalıkda üzerlerine yok Trabzonsporu bu kadar küçülten ziya Doğan defolsana lan

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne alakası var şimdi?Gümüşhaneli olan birisi bu takıma asbaşkan olamaz mı???

Saçma sapan bir yorum...
                      Arkadaşım yanlış anlama tabi ki asbaşkan olma da herhangi bir kıstas olamaz ama geçen günkü Cevat Ocakın yazısında Aydın Pişiren hakkında şöyle bir iddaa vardı ona istinaden yazdım

11-Yönetimin İstanbul kanadı ile Trabzon kanadı arasındaki çekişme ligin ikinci yarısında da artarak devam etti. Kongreyi hasarsız atlatan İstanbul kanadının bundan sonraki amacı Haşim Sayitoğlu ve ekibini istifaya zorlamaktı. Kahraman Altuntaş"ın Federasyon"dan bir yıl hak mahrumiyeti cezası almasında da İstanbul kanadı etkili oldu. Amaç, Sayitoğlu ve ekibini istifa ettirmek ve Asbaşkanlığa Faruk Kanca"yı, Futbol Şube sorumluluğuna da Ziya Hoca"nın hemşehrisi Aydın Pişiren"i getirmekti. Aslında bu plan yönetim dışı etkenlerin de üzerinde önemle durduğu bir plandı. Çünkü, AK Parti"de il başkanlık için adı geçen Faruk Kanca, Trabzonspor Asbaşkanı olarak daha güçlü olacaktı. Ayrıca, Gümüşhane"den milletvekilliği veya Belediye Başkanlığı için adı geçen Aydın Pişiren"in de Trabzonspor patenti çok önemli idi.

şimdi bir nebze anlamışsındır ve bana hak vermişsindir bilmiyorum ziyaya destek veriyormusun ama Aydın Pişiren ikinci başkan olursa ziya bu takımın başından ebedi gitmez.
                      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 12:22.

Yorum

• İstifa et Hacıosmanoğlu Yok sen istifa et Başkan

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, 2.5 saat süren yönetim kurulu toplantısın ardından tüm yöneticilerin görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Albayrak, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu telefonla arayıp, “Başkan yardımcılığı görevinden istifa et” dedi. Hacıosmanoğlu, “Sen istifa et” karşılığını verince kriz yeni bir boyut kazandı. Ancak daha sonra toplantıya katılmayan Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlam da görevlerini bıraktı. Bu arada Albayrak, Haşim Sayitoğlu’na “Görevinde devam et” dedi. Sayitoğlu’nun cevabı ise “Herkes görevinden ayrıldı ben de görevimden ayrılacağım” oldu. Hacıosmanoğlu’nun disiplin kuruluna sevki de bekleniyor.

Haluk AYYILDIZ
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 12:30.

Yorum

Trabzonsporu bu kadar küçülten ziya Doğan defolsana lan
                          ne olursa olsun şu an Trabzonspor'un resmi olarak t.direktörü olan bir kişiye böyle konuşman doğru değil..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne olursa olsun şu an Trabzonspor'un resmi olarak t.direktörü olan bir kişiye böyle konuşman doğru değil..
                            Az bile, bu kendini ADAMDAN sayan ADAM cok daha fazlasini hak ediyor!!! Artik biraksin yakamizi

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence az demis...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK DÜN BİLİN BAKALIM HANGİ İĞRENÇLİĞİ GÖRDÜM BJK STADYUMU ŞEREF TRİBÜNÜ ÖNÜNDE bizim süper yeteneğiz bay FERHAT ÜZERİNE BJK FORMASINI GİYMİŞ ÜZERİNEDE BELLİ OLMASIN DİYE İNCE BİR MONT GİYMİŞ,deli danalar gibi royana ,bir bu yana koşturup stada girmeye çalışıyorve bunu sadece ben değil sadın oradaki yüzlerce poliste gördü ve tepkileri şuydu 'lan bu tarabzondaki çocuk değil mi?Yuh ya şu hale bak'Sinirden dün uyuyamadım.Sanırım takımımızın şu andaki durumunun özeti bu heralde....Sayın yöneticilerimizin bu durumdan haberi var mı yokmu bilmiyorum .Ama varsa ve bu adama buna rağmen takımda tutuyolarsa onlaradan iğreniyorum......
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X