Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ehh ersun yanal geldi mi gelmedi mi ?
    ziya son maci herhalde bu macdan sonra ziya istifa eder yanlada heme takimla calismalara baslar diye tahmin ediyom ordanda ziya dogani bakir koy e tatile gordeririz
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Arkadaşlar Sebatımız 10 kişi kaldığı maçta dakika 71 de 1-0 öne geçti hayde sebay hayde sebat hayde tam zamanı tam zamanı şimdi
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• evet gooooooooooooooooooooooooooooooool akcaabat atmis
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geldi kardesim diger haberin tarihine bakarsan gorurusun

Sen diyorsan dogrudur
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• mardin ve telekom berabere .. usak yeniliyor...maclar böyle biterse büyük avantaj saglamis olacagiz
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• hasan en azından yüreğini ortaya koyuyo ....

Yorum

• Hala daha Ahmet Ağaoğlu' nu başkan olarak göreceklerini zannedenlere öyle gülüyorum ki!!! 2 kez başkanlığa adaylığını koymaktan çekine bir insanın bir de başkanken ki durumunu düşünün. Ha şimdi diyeceksiniz ki tehdit edildi, ortam onun istediği gibi değildi falan filan...Yok arkadaşlar öyle oldu mu herkes adaylığını koyuyor zaten. Ahmet Ağaoğluna Golf Sporunda başarılar diliyorum ve hala daha onun Trabzonspora başkan olacağını umanlara da biraz daha dikkatlice olaylara bakmalarını temenni ediyorum...
                '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  A.Sebatspor 1 : 0 Altay
                  yuuhuhu attilar hele sukur

Yorum

• Tamamda Mardinde atmis

Birde su Usaksporun bu Sezon düsdügü hale sasiriyorum
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hasan en azından yüreğini ortaya koyuyo ....

Evet Hasani ben herzaman bu takimda göremek istiyorum.. bu gidiste alt yapidan oyucumuz kamicak vallah!

Tolga, hasan, Ufukhan... bunlara sahip cikmamaiz geerek

Yorum

ziya son maci herhalde bu macdan sonra ziya istifa eder yanlada heme takimla calismalara baslar diye tahmin ediyom ordanda ziya dogani bakir koy e tatile gordeririz
                        '
                        tabii yenilirsek , yensek devam
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• arkadasla fatih tekkenin takimi zenit tomsk u 1-0 yenio

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            '
                            tabii yenilirsek , yensek devam
                            peki beraber e biterse ne olucak

Yorum

• P. Pogrebnyak gol
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

peki beraber e biterse ne olucak
                                devam , eksiklerimizi giderecegiz 1 , 2 hafta icinde daha iyi olacagiz... Bireysel h atalar yuzunden kaybettik 8 forwetle oynadik kaleci de forwet olarak koyacaktik ama son anda vazgectik...
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X