İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeldi kardesim diger haberin tarihine bakarsan gorurusun
Sen diyorsan dogrudur
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Hala daha Ahmet Ağaoğlu' nu başkan olarak göreceklerini zannedenlere öyle gülüyorum ki!!! 2 kez başkanlığa adaylığını koymaktan çekine bir insanın bir de başkanken ki durumunu düşünün. Ha şimdi diyeceksiniz ki tehdit edildi, ortam onun istediği gibi değildi falan filan...Yok arkadaşlar öyle oldu mu herkes adaylığını koyuyor zaten. Ahmet Ağaoğluna Golf Sporunda başarılar diliyorum ve hala daha onun Trabzonspora başkan olacağını umanlara da biraz daha dikkatlice olaylara bakmalarını temenni ediyorum...'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''
Yorum
-
yuuhuhu attilar hele sukurİlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.Sebatspor 1 : 0 AltayGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan en azından yüreğini ortaya koyuyo ....
Evet Hasani ben herzaman bu takimda göremek istiyorum.. bu gidiste alt yapidan oyucumuz kamicak vallah!
Tolga, hasan, Ufukhan... bunlara sahip cikmamaiz geerek
Yorum
-
'İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya son maci herhalde bu macdan sonra ziya istifa eder yanlada heme takimla calismalara baslar diye tahmin ediyom ordanda ziya dogani bakir koy e tatile gordeririz
tabii yenilirsek , yensek devam
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
peki beraber e biterse ne olucakİlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'
tabii yenilirsek , yensek devam
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
devam , eksiklerimizi giderecegiz 1 , 2 hafta icinde daha iyi olacagiz... Bireysel h atalar yuzunden kaybettik 8 forwetle oynadik kaleci de forwet olarak koyacaktik ama son anda vazgectik...İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki beraber e biterse ne olucakSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum