İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Emin misin? Cok büyük bir olay bu.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK DÜN BİLİN BAKALIM HANGİ İĞRENÇLİĞİ GÖRDÜM BJK STADYUMU ŞEREF TRİBÜNÜ ÖNÜNDE bizim süper yeteneğiz bay FERHAT ÜZERİNE BJK FORMASINI GİYMİŞ ÜZERİNEDE BELLİ OLMASIN DİYE İNCE BİR MONT GİYMİŞ,deli danalar gibi royana ,bir bu yana koşturup stada girmeye çalışıyorve bunu sadece ben değil sadın oradaki yüzlerce poliste gördü ve tepkileri şuydu 'lan bu tarabzondaki çocuk değil mi?Yuh ya şu hale bak'Sinirden dün uyuyamadım.Sanırım takımımızın şu andaki durumunun özeti bu heralde....Sayın yöneticilerimizin bu durumdan haberi var mı yokmu bilmiyorum .Ama varsa ve bu adama buna rağmen takımda tutuyolarsa onlaradan iğreniyorum......Çok yaşa Trabzonspor
Yorum
-
O zaman neye istinaden yazdığını zamanında söyle...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım yanlış anlama tabi ki asbaşkan olma da herhangi bir kıstas olamaz ama geçen günkü Cevat Ocakın yazısında Aydın Pişiren hakkında şöyle bir iddaa vardı ona istinaden yazdım
Yorum
-
Arkadaşlar feybe maçı öncesi hafta içi medya tarafından birçok spekülasyon yapılacaktır. Tedbirli ve serinkanlı olalımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
emreder gibi konuşma düzgün konuşİlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman neye istinaden yazdığını zamanında söyle...2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Hasbinalllahhhh...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemreder gibi konuşma düzgün konuş
Şimdi sen ilk mesajını okusan ne anlarsın?
"olaya bakın Aydın Pişiren Gümüşhaneli adam asbaşkan oluyor bu ziya çapsızı ne kadar güçlü böyle ya adam herkesi yedi bitirdi"
Neye istinaden yazdığını nereden bileyim???
Bu yaşımdan sonra kimseden konuşma adabını öğrenecek değilim...Bir daha bana böyle uyarılarda bulunma arkadaşım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Bizde futbolcu diye forma giyen Ferhat? Ziya'nin mantalitesine böyleleri uyar iste

Yorum