Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacıosmanoğlu: "Tepki normal"
    Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da taraftarların istifa tepkilerinin doğal olduğunu belirterek, ''Sadece başkanımıza bağırmadılar 'yönetim istifa' dediler. Tabii ki bunlar güzel şeyler değil. Başarısız bir sezon geçirdik ama takım galipken desteklemeliler. Bunları ikaz olarak değerlendirmek lazım'' dedi.
    Hafta içindeki demeçlerden sonra başkanla biraraya geldiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, ''Biz, ağabey-kardeş gibiyiz. Trabzonspor'a hizmet ediyoruz. Aynı kapıdan çıkıp aynı kapıdan giriyoruz. Çocuklarımız da böyle. Dış faktörlerden kaynaklanan tatsız olaylar oldu. Agresif bir tepki verdik. Hata yapsak da bizim ağabeyimizdir bağışlar'' diye konuştu.
    Hacıosmanoğlu, başkanın genel kurul kararı almak gibi bir düşüncesinin olmadığını da sözlerine ekledi.
    04.05.2007

Kaynak : AA
    ^
    Birde utanmadan normal diyor ya Yeter artik ISTIFA, ISTIFA, ISTIFAAAAAAA!!!

Yorum

• şöyle büyük bir pankart yapmak lazım YÖNETİM VE ZİYA SENEYE SİZ VARSANIZ BİYOKUZ bence böyle bir pankart hoş olur sizce

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şöyle büyük bir pankart yapmak lazım YÖNETİM VE ZİYA SENEYE SİZ VARSANIZ BİYOKUZ bence böyle bir pankart hoş olur sizce

olmasina cok güzel olurda bunu yapan kisiler bulmak daha güzel olur
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ula habu ikinci fotodaki uşak kim.bence alt yapıdan alalım onu hemen.gerçi ziya varken cocuk yok olur gider.vaz geçtim alt yapıda kalsın yeni hocayla bir gelir inşallah

basdan ikinci cocuk trabzon arakli dogumlu ve pervane koyunderdir adi abdulaziz solmaz gelecegin fatih tekkesi demisler bunun icin
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• arkadaslar stad hakkında herhangi bir gelişme,(bu konuda herhangi bir bilgisi olan) varmı, ayrıca yönetimin günü en azından 1 yılı daha kurtarmak için TOPMOLLER in peşinde olduğunu duydum (ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN)
            "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• Yönetim bu tepkileri halen daha ikaz olarak algılıyorsa ben o yönetime şunu söylemek isterim. Lütfen alıcılarınızın ayarlarıyla oynayın. Çünki durduğunuz yerden net göremeyebilirsiniz. Sesi biraz daha açın net duyamayabilirsiniz.
              İSTİFA, İSTİFA, İSTİFA...
              İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, olumsuzluklara karşın ligin ikinci yarısında çok puan topladıklarını söyledi.
                04.05.2007

Ziya Doğan, 2-0’lık Sivasspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, çok sakatlık yaşadıkları haftalar olduğunu dile getirerek, "Çok şansızlıklar yaşadık ama bunları hiç mazeret olarak kabul etmedik. Çıktık aslanlar gibi mücadele ettik. Zaman zaman 17 kişiyle, zaman zaman 16 kişiyle sahaya çıktık ama buna rağmen oyuncularımın ikinci yarıda göstermiş olduğu performanstan çok memnunum" dedi. Ligin ikinci yarısının en başarılı takımlarından biri olduklarını ifade eden Doğan, "Bugünden itibaren ligin ikinci yarısının en başarılı takımıyız. Ha yeterli mi yeterli değil. Tam istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Bunda eksikliklerin rolü fazla. Biz, en azından elimizdeki mevcut oyuncularla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu konuyla ilgili konuşacak çok şey var ama olumsuzluklara rağmen bu takım çok puan aldı" diye konuştu. Doğan, önlerindeki 3 maçı kazanarak ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek istediklerini de sözlerine ekledi.
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• Nuri Albayrak, dün yaptığı açıklamada Bordo-Mavili yönetimin görevinin başında olduğunu söyledi.
                  04.05.2007

Toplantı yaptı

Nuri Albayrak, kulüp yönetim kurulunun yoluna devam ettiğini söyledi. Başkan Albayrak, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan ve Bordo-Mavili kulübün diğer kurullarının başkanlarıyla birlikte yaptığı toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan, "Kurul başkanlarının yönetim içindeki arkadaşlarımızın verdiği demeçlerden rahatsızlıkları var. Bunları da cumartesi günü toplanıp konuşacağız" dedi.

‘Sıkıntılar kesilir’Albayrak, "Yönetimimiz yoluna devam ediyor. Sıkıntılar, eksiklikler varsa onlar kesilir. Bu yönetim devam eder. 2 mağlubiyet aldığınız zaman ertesi gün herkes kongre bekliyor. Şu da gerçek biz en zor şartlarda takımı kongreye getirmedik. Trabzonspor’un çıkmazlarının en başı her yıl yönetimin değişmesi ve kongre yapmasıdır" ifadesini kullandı. Trabzonspor Taraftarlar Birliği yöneticileri ise sorunların çözülmemesi halinde yönetimin istifa etmesini istedi.
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar stad hakkında herhangi bir gelişme,(bu konuda herhangi bir bilgisi olan) varmı, ayrıca yönetimin günü en azından 1 yılı daha kurtarmak için TOPMOLLER in peşinde olduğunu duydum (ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN)
                    bu arada wikipedia dan alıntı Toppmöller Alman Sosyal Demokrat Parti üyesi!! bi de sezon başı boru boru konuşan, Nuri Albayrak 'ın yılmaz savunucusu (büyük harflerin tek sebebi TRABZONSPOR kulüp başkanı oluşudur) bi stichus (sahibinin sesi) vardı, bu arkadaş nerde, eğer başka bi nickle yazıyor veya sadece seyirci olarak katılıyorsa son bombalarını bekliyoruz!!! Ne biliyim İstanbul'da yaşayan ortalama bi Trabzon lu nun bildiği Rüştü transferinin karısının yüzünden olmadığını (ikna edilemediğini), başkanın binmeyeceği eşeğe ot vermeyeceğini, (wome nin yerine YAN SANAYİ MURAT OCAK I alacağını) bilen, ancak; biz söyleyinceue kadar susan, siyaseti TRABZONSPOR un üstünde tutmaya çalışan, güdük zihniyetin BüYÜK SÖZCÜSÜ STICHUS özledik seni hasretle bekliyoruz
                    "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kessinlikle hayır eğer gökdeniz paşa kendisine bu kadar emeği geçen bi takıma rest çekebiliyorsa yolu açık olsun futbolcunun isteğiyle hoca alınmaz. futbolcu istemiyorsa kendi gider hoca değişmez. bunun için diyorumki yabancı hoca.
                      (tabi bu söylediklerim ziyadan sonraki hocalar için geçerli )
                      Gokdeniz takimda Huseyin ile beraber tek banko oynayan isim, ayrica en serbest oynayan adam.. Niye istiyor Hoca'nin gitmesini (haberin dogru oldugunu varsayarak, ki uydurma bi haber olsa bile dogru olma ihtimali var, ya da ben dogru olduguna inanmak istiyorum), kendi cikarlari icin mi ?? Hayir, tamamen takim icin, sampiyonluk icin.. Dolayisiyla yonetim gondermiyorsa, takimin yildiz oyuncusunun bu tavri koymasi, tepkileri uzerine cekme pahasina da olsa cesaret isteyen bi harekettir ve destek veririm..

Birde, defalarca yazdim gene yaziim.. Gokdeniz, Trabzonspor'un son ve tek gercek yildizidir.. Hatalari olmustur ama kendisine sahip cikmamiz lazim.. Yoksa giderse veya satilirsa o zaman iste gercekten ikinci sinif bir takim oluruz..
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• evet biz kendi yıldızlarımıza sahip çıkmalıyız ..öncelikjle onları kaybetmemeliyiz..

...trabzonspor bugune kadar hep kendi yıldızlarıyla başarıyı yakalamıştır...

...bu kadar büyük bi avantajı nasıl kullanamıyoruz anlamıyorum ...

....eziklerin böyle bi şansı yok elex e ricardınhoya muhtaçlar......

....banane ya elin brezilyalısıyla gelecek başarıdan...

....yani biz değerlerimize sahip cıkıp ..bunun yanında da gerçekten bu takıma uyum sağlayabilecek yabancıları kazanmalıyız...

....bu güne kadar sota ve yattara dışında hangi yabancıyı kazanabıldik....

...syzmeki kazanmışken ziya sayesinde kaybettik......
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet biz kendi yıldızlarımıza sahip çıkmalıyız ..öncelikjle onları kaybetmemeliyiz..

...trabzonspor bugune kadar hep kendi yıldızlarıyla başarıyı yakalamıştır...

...bu kadar büyük bi avantajı nasıl kullanamıyoruz anlamıyorum ...

....eziklerin böyle bi şansı yok elex e ricardınhoya muhtaçlar......

....banane ya elin brezilyalısıyla gelecek başarıdan...

....yani biz değerlerimize sahip cıkıp ..bunun yanında da gerçekten bu takıma uyum sağlayabilecek yabancıları kazanmalıyız...

....bu güne kadar sota ve yattara dışında hangi yabancıyı kazanabıldik....

...syzmeki kazanmışken ziya sayesinde kaybettik......
                          mantalite mantaliteden dolayı sahip çıkamıyoruz )))))))))))) ( ziya mantalitesi)

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mantalite mantaliteden dolayı sahip çıkamıyoruz )))))))))))) ( ziya mantalitesi)
                            ...hay ben o mantalitenin ta..........

...ya düşündükçe kafayı yiyorum ...

...şu kadro şampiyon olmazmıydı bu sene ALLAH aşkına ..

.............................tolga (jeff)...........................

...fatih .......step.........çağdaş............celo

..yattara.....syzmek.......musampa..........gökdeniz...
                            (hüseyin)

.......................marcelinho.............................

.................fatih tekke...(umut)......................

devre arasında transfere falanda gerek yoktu......

...zişyanın transferleri işte ..

...ayman(en iyisi güya)..her maç kırmızı görme ihtimali ile oynayım sarıyla yırtan bi adam

....risp....tam anlıyamadık sezonu kapadı...

....ceyhun ....böyle olacağı belliydi...

..gerek varmıydı bunlara hayır...

...tek ihtiyacımız olan yukarıdaki kadroyu oynaytabilecek bi adam
                            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Tehlike sinyali!

05.05.2007

Başlama düdüğüyle start alan ve zaman zaman dozu “ayıplanacak” boyuta ulaşan tribün polemiklerinin futbolcularına yansımadığı Trabzonspor’un, mucizelere bağlı UEFA şansı, Sivasspor’u da ilgilendiren İnter Toto mücadelesi gibi faktörler, iki takımı da strese sokmadı. Bu nedenle, puandan çok futbol kalitesinin ön plana çıktığı maçta gülen ve en azından puan olarak zorlansa da amacına ulaşan taraf Trabzonspor oldu.
                              Hüseyin’in stoper göreviyle yıldızlaştığı, Tolga’nın özellikle son dakikalarında “kurtarıcı” rolünü yeniden üstlendiği ilk yarıda Trabzonspor, genel olarak maçı kontrol eden taraftı. Bunda Ziya Doğan’ın son maçlarda olduğu gibi, 3 ön stoper uygulamasından vazgeçip, üçüncü bölgede kullanacağı oyuncu sayısını 4’e çıkarmasının rolü kuşkusuz büyüktü.
                              İkinci yarı Trabzonspor’un pek istediği gibi olmadı. Çünkü Bülent Uygun, savunmasını adeta çakılı oynatıp risk almadı. Öyle ki; birkaç Trabzonspor kontratağında ceza alanında durum 4’e bir Sivassspor lehine oldu. Konuk ekip, Yattara ve Ceyhun’un da etkisizliğiyle tamamen duran rakibine karşı orta alanda iyi top yapıp, Mehmet Yıldız’ın bunalttığı savunmanın arasına gerilerden soktuğu sürpriz elemanlarıyla da gol aradı. Gürhan’la bir kez direk engeline takıldı. Ancak Sivasspor bu ezici baskısıyla, gol bir yana “Bu da kaçar mıydı?” dedirtecek bir pozisyon bile üretmedi. Net pozisyonları ve golü bulan taraf yine Trabzonspor oldu.
                              Gelelim maçın tehlikeli sinyaline: Kendi bölünmüşlükleri bir yana; sonunda tribünleri hem de kendileri için böldüler... Ölüm yıldönümünde mezarına bir çiçeği çok gördükleri Trabzonspor sevdalısı Kazım Koyuncu’nun stat hoparlöründen son sesiyle çalınan “Hayde”si de yetmedi, bölünmüşlüğün tüm çıplaklığıyla yansımasını engellemeye. İstifa daveti demokratik bir tepki ama Trabzonspor Başkanı’na, devre arasında stadyumu terk ettiren olan çirkin tezahüratı her aklıselim kınamalı. Yazmıştık, yeri geldi bir kez daha yazalım: Senin için kurşun atan gün gelir sana atar, senin için küfreden gün gelir sana küfreder...

Ergun Ata / fanatik
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu adamı seviyorum ya her yazısınada imzamı atarım çok güzel tesbitler ERGÜN ATA böyle devam et...
                                ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                                **ARSİNLİ AKREP**
                                **61*77**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X