Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÖZGÜR ÖZAL

Bizi düşünün maçı kazanın

SANKİ şampiyonluk maçına çıkıyormuşuz gibi bir his var içimde... Sanki Fener’i İzmir’de yendiğimiz zaman şampiyon olacakmışız... 2 yıl önce Cem Papila’nın Fenerbahçe Stadı’nda milyonlarca Trabzonlu’nun umutlarını çaldığı maçın rövanşıymış gibi ve sanki de 1996’da kaybedilen şampiyonluğun intikamını alacakmışız gibi geçiyor içimden... Evet Fener’i yendiğiniz zaman bütün bunlar geri gelmeyecek, intikam alamayacağız, şampiyon olamayacğız ama Fener’i yenip ona şampiyonluk yolunda acı çekmelerini ve onları strese sokmanın küçük de olsa huzurunu yaşayacağız.

Futbolcu kardeşlerimiz; Başarısız bir sezonun ardından size tek sahip çıkan Trabzonsporumuz’un cefakar taraftarı ise ve o taraftarlar bu halde bile İzmir’e otobüslerle; hep o özledikleri şampiyonluk şarkılarıyla akın akın geliyorlarsa bunun sebebi bordo-maviye aşklarından ve sizlere olan güvenlerindendir. Ben inanıyorum ki, başlama vuruşu yapılmadan, aklımıza bu büyük taraftarın hayallerini getirirseniz, Fenerbahçe’yi farklı yeneceğinizden şüpheniz olmasın. Ve önemlisi bu maç kazanmak zorunda olmanızın bir nedeni daha var.

Bugün Anneler Günü. Her maçta tribünde yerine alan mendiller bağlayan, size tezahürat yapan annemi üzmeyeceğinizi biliyorum. Ve maçı kazanarak tüm Trabzonlu annelere en güzel hediyeyi vereceğinizi düşünüyorum. Son olarak; Anne seni çok seviyorum. Anneler Günün kutlu olsun... Özgür...

ÖZGÜR
    ÖZAL
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• SÖNDÜR FENER İ GÜLDÜR SEVENİ

Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Bordo-Mavililer, az olan UEFA şansını sürdürebilmek için Fenerbahçe karşısına çıkıyor. Haydi Trabzon’um bu maçı mutlaka kazanmalısın. Fenerbahçe ile İzmir'de kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor, bu zorlu maçtan üç puan çıkartma amacında. Ligde son dönemlerde yakaladığı çıkışla birlikte az da olsa UEFA umudu bulunan Bordo-Mavililer, lider Fenerbahçe karşısında sahaya galibiyet için çıkacak. Bordo-Mavili takımda camia ve futbolcular galibiyete inanırken, morallerin yüksek olması da bir hayli sevinç yaratıyor.

PLANLAR YAPILDI

Bordo-Mavili takımda sakat olan futbolcuların çokluğu sıkıntı yaratırken, savunmada bulunan eksikler, Teknik Direktör Ziya Doğan'ı düşündürüyor. Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle İzmir'de oynanacak olan karşılaşmadan Bordo-Mavililerin galip ayrılması durumunda, Kayserispor ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Bordo-Mavililer en azından dördüncülük için sahaya çıkacak.

Yorum

• Atalay Haber Ajansı'ndan aldığım bilgiye göre; febe PAF:1 Trabzonspor PAF:1 İlk yarı sonucu..

İlk golü biz atmışız, 45+1'de kontraya çıkarken kaptırdığımız top sonucu golü yemişiz..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Paf takımımız galip

Paf Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan takımımız, sahadan 2- 1 galip ayrıldı.
          Sahaya Zeki, Cengiz, Kadir, Zafer, Erhan, Münür, Ziya, Abdülaziz, Emre, Rahman(Dk. 46 Gökhan), Ali onbiriyle çıkan takımımızın gollerini 30 dakikada Ziya ve 89. dakikada Abdulaziz kaydetti.

Yorum

• Türkiye Süper Ligi 2006 - 2007 Puan Durumu
            O G B M A Y P
            32 14 7 11 50 41 49

Türkiye Süper Ligi 2005 - 2006 Puan Durumu
            O G B M A Y P
            32 14 7 11 48 40 49

yönetim mi? 1 senede ne değişti. bizi ileri götüren ne oldu 1 senede.. bundan sonra haberler son dakika haberleri değil.. son sene haberleri olsun!

Yorum

• 2. ligde şampiyon olan Gençlerbirliği Oftaşspor'un Mardin'e satılma ihtimali varmış (Radyospor)
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "

MEHMET TOPUZ İSTANBUL'DA YAPAMAZ"
                -5 milyon euroyu 1 haftada toplarım dediniz. Şimdi ben de bunun üstüne paraları yetmez diye başlık atarım.
                Tabii ki, doğru... Şimdi şöyle, ben şunu da biliyorum ki ekonomik anlamda ne Gökhan ne de Mehmet Topuz yerine konmaz. Benim üzerinde durduğum değerlendirdiğim esas konu bu. Ekonomik anlamda ne alırsanız alın, kafanızdan hangi rakam geçerse geçsin, kasanıza girsin, bir daha ne Topuz, ne Gökhan bu kadronun içinde çok zor bulunur. Olmuyor, gidiyorsunuz kralını getiriyorsunuz bakın transferlere, bugün Fenerbahçe kimleri getirdi, Deividleri, Kezmanları getiriyor verimli olmuyor. Biraz önce siz de söylediniz her futbolcu her takımda aynı performansı gösteremiyor. Bunlar burada tutmuş. Topuz altyapıdan yetişmiş. Kayseri'nin çocuğu. Bizim hakkı vardı Samet Aybaba Trabzon'a götürdü. 3 ay kalamadı Trabzon'da. Topuz İstanbul'da yapamaz. Kendisi de biliyor. Mümkün değil yapamaz.
                -Neden?
                Çok iyi çocuk, pırıl pırıl bir çocuk ama yapamaz İstanbul'da. Yapamaz. Kendisi de biliyor yapamayacağını zaten.
                "GÖKHAN HER YERDE YAPAR"
                -Gökhan?
                Gökhan dünyanın her yerinde yapar. Değil Türkiye Avrupa'nın her yerinde yapar.

"BEN BAŞKANSAM KESİNLİKLE SATILMAYACAKLAR"
                -Yapı olarak farklılıkları mı var.
                Topuz içine kapalı bir çocuk. Anadolu'da yetişmekle, İstanbul'da Ankara'da yetişmek arasında büyük farklar var yani. Yazık olur Topuz'a. Kendisi bunu çok iyi biliyor zaten ve burada da çok mutlu. Gökhan dediğim gibi İngiltere'de de dünyanın bir ucunda da yapar. Gökhan zaten mutlu olmasa sözleşme uzatır mı. 2 ay önce sözleşmesini 2009 Mayıs ayına kadar uzattık. Sözleşme falan da önemli değil mutlu olduktan sonraki çok mutlu. Bir de mali kongrede şöyle bir laf ettiler, Fenerbahçe kanadından geldi bu, bundan önceki TFF mali kongresinin 2 ay öncesinde, orada bir imza toplanmış havuzdan gelirler konusunda, bunlar çok büyük tepki gösterdiler. Niye tepki gösteriyorsun, çık derdini anlat. Fenerbahçe kanadı aynen şunu söyledi. Bunların kaydı da var zaten. TFFmali kongresinde konuşuldu bu. Biz 3 kulüp bir araya geliriz bir daha anadolu kulüplerinden futbolcu almayız. O zaman onlar görsünler dediler. Ama bugün, her gün kapımızı aşındırıyorlar. Başka türlüsü yok bunun, satmıyoruz, satmayacağız. Ben Kayserispor kulüp başkanıysam, kesinlikle satılmayacaklar.
                -Bunlar takımda ve camiada sıkıntı yaratıyor mu?
                Tabii ki yani beni yolda çeviriyorlar, işte bize böyle söylüyorsunuz ama bunu doğrusu gerçeği nedir diye soruyorlar. Bir de şu var. Artık Anadolu kulüpleri eskisi gibi düşünmüyorlar. Kendilerini yeniliyorlar, geliştiriyorlar. Sohbetin başında söyledim, ben de kendimi yeniledim, geliştirdim, olgunlaştım. Ekonomik anlamda ne derlerse desinler, ben maddi anlamda demiyorum kesinlikle, isterlerse benim aklımdan geçenin 10 katını versinler. Kesinlikle 2007-2008 sezonunda bu 2 futbolcu Kayserispor'da oynayacak. Bu kesin. Çok akıllılar yani. Gözden çıkardıkları futbolcuları, futbolu bırakmış insanları verecekler, üstüne de birazcık para verecekler, Kayseri'nin gözbebeklerini alacaklar. Var mı böyle bir mantık. Hiç mümkün mü ya. Olacak şey mi. Eskidenmiş bunlar. Onlar daha çok gerideler yani. Hiç olacak iş değil. Öyle canımla cicimle, İstanbul'da balıkla, sohbetle, davetlerle falan onlar geride kaldı. Günümüz insanlarında böyle birşey yok yani. Benim 7 yaşında torunum var, o kanmaz.
                "KEYİF ALIYORUM"
                -2 futbolcunun transferleriyle gündeme gelip bir anlamda kamuoyunda Kayserispor isminden daha fazla öne çıkmaları...
                Mutlu oluruz, keyif alırız. Gelen teklifler önceden bizi rahatsız ediyordu ama şimdi rahatsız etmiyor. Mutlu oluyoruz. Bırak gelsin. Önceden açıkcası tepki gösteriyordum. Ama şimdi kesinlikle göstermiyorum, keyif alıyorum. Mutlu oluyorum öne çıkmalarından. Benim futbolcum öne çıkmış, ben keyif alırım. Ben bunun keyfini yaşıyorum, Kayseri'de keyfini yaşıyor mutlu oluyor bundan. Onlar düşünsünler. Önceleri çok tepki gösteriyorduk, Gazeteleri arıyorduk, niye böyle yapıyorsunuz, niye böyle yazıyorsunuz, satmayacağız dedik ya diyorduk. Bırakın yazsınlar, etsinler. Ben aşağıdayım, hırsız minarenin üstünde, banane ya. Konuşsun dursunlar.

En son sbay tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 12:36.
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Hacıosmanoğlu İstifa Edecek

Trabzonspor Başkan yardımcılığı görevinden alınmasından sonra istifa edip etmeyeceği belirsiz olan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Fenerbahçe maçı öncesinde futbolcuların moralini bozmamak için istifa etmeyeceğim gibi izlenim uyandırdım. Ama bugün istifa mı açıklayacağım. Bu açıklamanın ardından da başkanlığa aday olacağımı ilan edeceğim. Kongreye kadar mevcut yönetim kuruluna da her türlü desteği vereceğim. Bu takımın gelecek kongreye kadar her yönüyle iyi olabilmesi için çaba harcayacağım. Bundan kimse kuşku duymasın. Kongreye 3 ay kala, ekibimi, projelerimi, yapacağımız transferleri ve teknik direktörümüzün kim olacağını açıklayarak start vereceğim” dedi.

Sorun Başkanlıktadır…

Hacıosmanoğlu, En önemli sorunun başkanlık sorunu olduğunu belirterek, “Abi diyerek yola çıktığım, başkanla yollarımız asla birleşmez. Başkan Albayrak, kendi yönetim kurulunda bir duruş sergileyememiş, Trabzonspor'un haklarını savunma konusunda eksik yapmıştır. Trabzonspor'da oyuncunun 3 aylık maaşları, 24 maçlık paraları ve primleri duruyor, transfer taksitleri bekliyor. Bu oyuncuya sevgi göstermesen nasıl motive olur” diye konuştu.

Karadeniz'den Günebakış

Yorum

• Trabzonspor'da yarın büyük gün!

Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak' ın yeni görev dağılımını yapmasının ardından istifa etme kararı alan Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Hacıosmanoğlu, Faruk Kanca, Köksal Güney, Serhat Akçay, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlam, yarın İstanbul' da ortak bir basın açıklaması yaparak istifalarını resmileştirecek. 6 yöneticinin istifa etmesindeki en büyük nedenin Başkan Nuri Albayrak' ın tüm ısrarlara rağmen Asbaşkanlık koltuğuna Haşim Sayitoğlu' nu getirmesi olarak gösteriliyor.

YARIN İSTİFA EDECEĞİZ

Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki polemik ile başlayan, Albayrak' ın yönetim kurulundakilerin istifalarını alması ve yeni görev dağılımı yapması ile doruk noktasına ulaşan yönetim krizinde istifalar yarın resmi olarak gelecek.

Daha önce yeni görev dağılımının kabul edilemez olduğunu ifade eden Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu, Faruk Kanca, Köksal Güney, Yusuf Şimşak ve Cemal Sağlam yarın İstanbul' da bir toplantı yaparak istifa edeceklerini söylediler.

Trabzonspor' da Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın İstanbul' da bir basın toplantısı düzenleyerek 5 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifalarını açıklayacaklarını ifade ederek, "Trabzonspor' un susarak savunulamayacağını daha önce de söyledim. Bazı insanlar çığırtkanlık yaparak, takımlarını savunduklarını sanarken, Trabzonspor Başkanı ise susarak Trabzonspor' u savunacağını sanıyor. Benim için Trabzonspor' un çıkarları her şeyden önemlidir. Bu çıkarların korunamadığını düşündüğüm için yarın istifa edeceğim" dedi.

FENER YÖNETİMİ ŞAMPİYONLUĞU HAK ETMEDİ

Fenerbahçe maçı öncesi soyunma odasına inerek futbolculara tarihi bir prim vaadettiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe maçında futbolculara tarihi bir prim verdim. Bu prim şu ana kadar Trabzonspor tarihinde hiç verilmemiş bir primdi. Fenerbahçe maçını kazanmamız durumunda futbolculara bu primi kendi cebimden verecektim.

Onlar da sahada kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Hepsini tebrik ediyorum, Fenerbahçe' yi de şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Ancak Fenerbahçe camiasında yönetimin bu şampiyonluğu hak etmediğini düşünüyorum ve onları asla tebrik etmem. Sadece Fenerbahçe taraftarlarını şampiyonluktan dolayı tebrik ediyorum.

Ligin bitimine 4 hafta kala bizi iki puan farkla şampiyon yapmazlar diye çığırtkanlık yapanların şimdi yüzlerinin nasıl kızardığını görmek istiyorum. Fenerbahçe maçında yaşanan bariz hakem hataları da sonucun böyle olmasında önemli rol oynadı" diye konuştu.

TÜM SUÇ HACIOSMANOĞLU' NA YIKILIYOR

Yarın İstanbul' da yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında istifa edeceğini yineleyen Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Güney, "Olayın bu duruma gelmesinde sanki tek suçlu İbrahim Hacıosmanoğlu gibiymiş gösteriliyor. Yönetim olayı öyle bir hale getirdi ki, İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklamalar yaptı ve bu takım bu hale geldi sanki.

Suçu bir kişiye yıkmak doğru değil. Bir başarısızlık var ve bu hepimizin başarısızlığı. Başkan Nuri Albayrak bizi bu zamana kadar sürekli 'Gerekli düzenlemeleri yapacağım' diyerek oyaladı. Ama gelinen bu noktada Başkan' ın verdiği sözleri tutamadığını gördüm. Trabzonspor' un menfaatleri doğrultusunda istifa etme kararı aldım. Yeni görev dağılımları düzgün yapılsaydı, belki bazı şeyler düzelebilirdi" diye konuştu.

SORUN ASBAŞKAN SAYİTOĞLU'DUR

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca ise kulüp yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini ifade ederek, "Başkan Nuri Albayrak' a 'Haşim Sayitoğlu Asbaşkansa ben yokum' dedim. O da Sayitoğlu ile yola devam edeceğini söyledi. Ben de bu şartlarla çalışamayacağımı söyledim ve istifa ettim.

Yarın İstanbul' da yapılacak toplantıya katılmayı düşünüyorum. Herkesin istifası kendisini ilgilendirir, benim devam etmememdeki en büyük etken Sayitoğlu' dur" dedi. Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Akçay ve Yusuf Şimşak da yarın İstanbul' da yapılacak olan basın toplantısına katılap istifalarını açıklayacaklarını söylediler.

DOĞAN: SONUÇ FARKLI OLABİLİRDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe maçında sergiledikleri performanstan dolayı futbolcularını tebrik ettiğini ifade ederek, "Maça kazanmaya çıkmıştık ve kazanabileceğimiz bir maçtı. Maçın hemen başında bir gol bulduk. Daha sonra yediğimiz gol oyuna dengeyi getirdi.

Öne geçtikten sonra ikinci yarıda bir çok net pozisyon yakaladık, bunları değerlendiremedik. Eğer final paslarını doğru yapmış olsaydık. Fark olurdu. Oyunun üstünlüğü tamamen bizdeydi. Ama son dakikalarda bir gol yedik. Üzgünüz, eğer bu maçı kazansaydık bizim için büyük bir moral olurdu. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ancak eksiklerimiz var. Fenerbahçe kulübünü tebrik ediyorum" dedi.

UEFA UMUDU SÜRÜYOR

Fenerbahçe ile İzmir' de 2 - 2'lik skor ile berabere kalan Trabzonspor, Kayserispor' un Gaziantepspor' u yenilmesi ile ligde 4. sıraya yerleşti. Beşiktaş' ın Bursa deplasmanında kaybetmesinin ardından UEFA umutları artan bordo - mavililer, kalan haftalardaki iki maçını kazanıp Galatasaray' ın ligde Beşiktaş' ı geçmesini bekleyecek. Kalan iki haftada önce Bursaspor ile sahasında ardından da deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor' un UEFA kupasına gidebilmesi için Beşiktaş' ın ligde üçüncü olması gerekiyor.

HÜSEYİN 926 GÜN SONRA GOLLE BULUŞTU

Fenerbahçe karşısında Trabzonspor' u 1 - 0 öne geçiren golü atan Hüseyin, Süper Lig' de kariyerinin 7. golünü atmanın mutluluğunu yaşadı. Süper Lig' de ilk golünü 2001 - 2002 sezonunda Antalyaspor - Kocaelispor maçında ligin 19. haftasında kırmızı - beyazlı forma altında atan Hüseyin, 2002 - 2003 sezonunda ikisi penaltıdan olmak üzere fileleri 3 kez havalandırdı.

Hüseyin 2002 - 2003 sezonun 18. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe' ye penaltıdan bir gol atmıştı. 2003 - 2004 sezonunda Trabzonspor -Elazığspor maçında 1 gol atan Hüseyin, Fenerbahçe maçı öncesi en son golünü ise 926 gün önce 2004 - 2005 sezonunda Teknik Direktör Ziya Doğan zamanında 11. haftada oynanan Trabzonspor - Diyarbakırspor maçında kaydetmişti.

Ligde 89 hafta sonra suskunluğunu Fenerbahçe' ye karşı bozan tecrübeli oyuncu, gol attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Kazansaydık daha da mutlu olacaktım" dedi.

Öte yandan bu sabah İzmir' den dönen Trabzonspor günü izinli geçirdikten sonra Bursasspor maçı hazırlıklarına yarın saat 20.00' da yapacağı antrenmanla devam edecek.

14.05.2007

Kaynak : DHA
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 13:39.

Yorum

• Trabzonspor'un UEFA inadı

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında tarihinin en başarısız sezonunu geçiren Trabzonspor, ikinci yarıda aldığı sonuçlarla UEFA Kupası'na katılma inadını sürdürüyor. Ligin 18. haftasında 20 puanla 14. sırada yer alan ve puan olarak da düşme hattının hemen üzerinde bulunan bordo-mavililer, ikinci yarıdaki başarısıyla 4. sıraya kadar yükselerek UEFA Kupası'na katılma hedefinde iddialı duruma geldi.

Trabzonspor, yerini koruması, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ın da ligi üçüncü bitirmesi halinde UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edecek. Karadeniz ekibinin gözü son 2 haftada Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki lig ikinciliği yarışında olacak.

-BATUROĞLU: ''KARŞILIĞINI ALMAK İSTİYORUZ''-

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında sezonun en iyi futbollarından birini oynadıklarını belirterek, ''Galibiyetle sonuçlanması gereken bir maçı son dakikalarda yediğimiz bir gol ile beraberlikle bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ligin ilk yarısında başarısız dönem sonrasında ikinci yarı iyi bir çıkış yakaladık ve ligde ikinci yarının en başarılı takımlarındanız. Bunun karşılığını da UEFA Kupası'na katılarak almak istiyoruz'' dedi.
                      Baturoğlu, UEFA Kupası'na katılabilmek için ligdeki yerlerini korumaları gerektiğini ifade ederek, ''Beşiktaş da ligi üçüncü sırada bitirmeli. Biz kalan 2 maçımızdan 6 puan ile ayrıldıktan sonra bizi ilgilendiren diğer maçların sonuçlarına bakacağız. UEFA Kupası'na katılacağımıza inancımız tam'' diye konuştu.

-HÜSEYİN, 89 HAFTA SONRA-

Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir, ligde 89 hafta sonra gol kaydetme başarısı gösterdi.
                      Fenerbahçe karşısında takımının ilk golünü atan Hüseyin Çimşir, en son 2004-2005 sezonun 11. haftasında 4-1 galip geldikleri Diyarbakırspor maçında 1 gol kaydetmişti.

-İSTİFALAR SUNULUYOR-

Bu arada Trabzonspor'da, Fenerbahçe maçı sonrası istifa edeceklerini dile getiren 6 yöneticinin yarın resmen istifalarını sunacakları öğrenildi.
                      Kulüp yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın İstanbul'da istifa ve gündemle ilgili bir toplantı yapacaklarını söyledi.

14.05.2007
                      Kaynak : AA
                      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 13:58.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
                        Arkadaşlar şimdi yönetimden bu 6 abimiz istifa edince yerlerine görevlendirme yapılması lazım peki 7 yedek üye var yani onlardan ikisi görevi kabul etmezse ne olacak genel kurul kararı otomatikman çıkar mı bu durumda.

GÖREVLERDE BOŞALMA

MADDE 43

c Yönetim Kurulu yedek üyelerin tümünün göreve davet edilmesine karşın oturum yeter sayısına ulaşamıyorsa, görevini sürdüren üyeler en geç bir ay içerisinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırır.

TOPLANTILARI

MADDE 42

Toplantı yeter sayısı salt çoğunluk olup, kararlar katılanların oy çokluğu ile alınır.

trabzonspor.org.tr

oturum yeter sayısına bakılıyor, toplantı yeter sayısı salt çoğunluk.
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Uşaklar, bu başlık son dakika haberleri içindir.Son dakika yorumlarınızı buraya yapmayınız...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uşaklar, bu başlık son dakika haberleri içindir.Son dakika yorumlarınızı buraya yapmayınız...
                            Çözüm basit "Son Dakika Yorumları"şeklinde bi başlık açmak Bunu önlemek için bu başlık Serbest Kürsüye alınmıştı bi ara çok daha az yorum vardı o zaman

Yorum

• Erdinç sezonu kapattı

Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz, Fenerbahçe maçında sakatlanan Erdinç Yavuz'un sezonu kapattığını açıkladı.
                              Ayaz, Erdinç'e bugün çekilen MR sonucunda sol diz iç yan bağlarında yırtık tespit edildiğini vurguladı. Dr. Hakan Ayaz, "Oyuncumuzun sol diz iç yan bağlarında ikinci derecede yırtık mevcut. Bu durumda ligin geri kalan müsabakalarında forma giyemeyecek. Kendisine 3- 6 hafta arasında bir tedavi uygulayacağız" dedi.

BORDO MAVİ

Yorum

• TRABZONSPOR'DA BEKLENEN İSTİFALAR GERÇEKLEŞTİ
                                - BORDO MAVİLİLER'DE 6 YÖNETİCİ YAPTIKLARI ORTAK AÇIKLAMA İLE İSTİFA ETTİ

TRABZON - Trabzonspor'da bir süredir yönetim içi çatışmalar nedeniyle istifa etmeleri gündemde olan 6 yönetici bugün yaptıkları ortak yazılı açıklama ile görevlerinden istifa ettiler.
                                Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek, Cemal Sağlam, Köksal Güney, Faruk Kanca ve Serhat Akçay imzasıyla yapılan açıklamada, "Trabzonspor'da görev yaptığımız süre içerisinde yönetme kabiliyeti ve anlayışı, karşılıksız hizmet aşkı ile camiayı temsil etme noktasında yaşadığımız ciddi görüş ayrılıklarının ona hizmet etmeyi kutsal saydığımız büyük Trabzonsporumuza zarar vermeden istifa etmenin de hizmet olacağı inancıyla bütün görevlerimizden ayrıldığımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz" ifadelerini kullandılar.
                                İstifa eden yöneticilerin yerine yedek üyelerin atanacağı öğrenildi.

Emorfodan alıntıdır ona göre
                                En son champions tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 17:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X