Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Şampiyonmu olacaz da transfer yapalım.."

Bu sözü bizim yöneticiler söylemiş sezonun ikinci yarısına başlarken. Tabiki kendi aralarında toplantı halindeyken. Daha neler neler yapılmış söylenmiş. Hacıosmanoğlu açıklıyor herşeyi. Eğer söyledikleri doğruysa çok kötü kandırılıyoruz, aldatılıyoruz, küçük düşürülüyoruz.
    böyle birsey olur mu yahu????
    sinirimden deli olucagim ya.
    Ulan derhal istafa etsin bu yönetim bu aciklamalardan sonra, yoksa biz istifa etirmesini biliriz

Yorum

• resmen saçmalamış bu kadar laf atılır bu kadar karalama yapılır. böyle kambazcı densiz bir adam Trabzonspor sevdalısı olamaz olsa olsa dedikoducu aciz birisi olur.
      lütfen sus osmanoooooooooo
      habunları mı açıklayacaktın ziya ile kendi yaptığın telefon görüşmenide anlatsaydın ya erciyese elenirsek onu kadro dışı bırakırsın gündem değişir.
      madem senin otelde falan arkadaşın var dimi ama
      En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 08.05.2007, 15:20.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• tribünü neden satın aldğınıda açıklar inş
        Bordomavi.net

Yorum

• okudukca Çok ağır küfürler edesim geliyor

Yorum

• Yeteeeeeeeeeeeer. Lanet olsun be. Bu kadar olaylar olurken biz şampiyonluk hayalleri kurduk . Offfffffffff ALLAH ım offfffffff. ALLAH aşkına gidin bi da gidin şu kulübün başından
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şaşırdım desem yalan olur ama onların adına utandım. Transfer mransfer istemiyorum ADAM gibi yönetim istiyorum
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için bir Aile olması hatta samimi bir aile olması gerektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu bu şartlar altında başarıyı yakalamanın çok zor olduğunu söyledi."
                Derhal istifa et edin defolun gidin...
                "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Takım iyi yönetildikten sonra Transfere gerek kalmaz..

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• Öf ya. Bütün her yer Trabzonspor yönetiminin ic catisma haberleriyle dolu. Bu sekilde basari gelmez ki. Olan cefakar taraftara oluyor.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Fatih Akyel'ile bir arkadaşımın şahit olduğu bir telefon konuşması var, otel müdürü arkadaşım, telefonda haşim abi bekle diyorsun bana ama sabrım kalmadı, karşı taraftan ne konuşma geliyorsa şunu diyor, ama haşim abi Bursa maçı iyi biterse ne olacak. Şimdi kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama Bursa maçını düşünün, mağlubiyeti düşünün.

Bursa maçından sonra kafile başkanı Akçay, hocanın Bursa maçından sonra bu kadro ile bu kadar olur dediğini kendilerine ilettiklerini, fakat hocayı aradıklarında bunları söylemediğini ve ertesigün basındaki haberlerinde hocayı doğruladığunu söyleyen Hacıosmanoğlu, yönetimdeki arkadaşların hocanın gönderilmesini istediklerini, hoca ve yönetimin istanbul'a toplantıya çağrıldığını , toplantının 3 dakika sürdüğünü ve kurulan hocayı gönderme tezgahının tutmadığını ifade etti.

İdari menejer Caner Çuvalcıoğlu'nun Bursa'da yemekte kaptan Hüseyin hocayı sorduğunda ve istanbul'a gitti cevabını aldığında,neden sorusuna Çuvalcıoğlunun Samet Aybaba gelecek cevabının da anlamlı olduğunu ifade eden Hhacıosmanoplu, sonraki maçlarda da aynı sıkıntıların devam ettiğini tedbir almaya çalışmalarına rağmen tedbir alamadıklarını açıkladı.

Devre arasında ellerinden geldiğince hocanın transfer isteklerini gidermeye çalıştıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, Trabzon'da yapılan toplantıda Futbol şubesi sorumluluğunu isteyen Sayitoğlu'na bu görev verilmesini en çok destekleyenin kendisi olduğunu, içten bu davranışının yöneticileri bile hayrete düşürdüğünü söyledi.

Nejmi Perekli'nin menejer olarak takımın başına getirildiğini, Antalya maçından sonra Nejmi Perekli'nin kendilerine konumunu sorduğunda yetkileri anlatıldı fakat özellikle takım hakkındaki bilgileri çekirdek kadroya bildirmesi istendiği, fakat her ne hikmetse genel menejerin sahaya giremetip idari menejer'in girdiğini ifade etti.

Hiç kimsenin haberi olmadan idari işler menejeri'nin galibiyetlerden %25 prim aldığını, bundan başkanın, hocanın ve yönetim kurulunun haberi olmadığını, idari menejerin bugüne kadar aldığı primleri Trabzonspor'a iade etmesi gerektiğini açıklayan Hacıosmanoğlu, hafızasındaki karakabuklu defteri açıkladığını bu güne kadar kızılcık şerbeti içip sabrettiğini, 40 yaşına kadar yaşadığı hayatta 1 sene 3 ayda verdiği tavizin hiç birini Trabzonspor'a zarar gelmesin diye vermediğini söyleyen Hacıosmanoğlu 40 gündür uyuyamıyorum.

Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için bir Aile olması hatta samimi bir aile olması gerektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu bu şartlar altında başarıyı yakalamanın çok zor olduğunu söyledi.

Ayrıntılar geliyor.

haber61.net
                      Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• SKANDAL SKANDAL SKANDAL!!

Yeter artik yaaaaaaaaa.

Artik bu Sezon ve hatta Fener maci bile beni ilgilendirmiyor!

Cekin gidin artik ya.

Akil kalmayacak sizin yüzünüzden.....
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yarısı yalan ş... herif milleti alttan alttan iğneliyo kendi yaptıklarını da bi anlatsa ya madem o kadar herif.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yarısı yalan ş... herif milleti alttan alttan iğneliyo kendi yaptıklarını da bi anlatsa ya madem o kadar herif.

Ben bunlarin alayini piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• iç kimsenin haberi olmadan idari işler menejeri'nin galibiyetlerden %25 prim aldığını, bundan başkanın, hocanın ve yönetim kurulunun haberi olmadığını, idari menejerin bugüne kadar aldığı primleri Trabzonspor'a iade etmesi gerektiğini açıklayan Hacıosmanoğlu, hafızasındaki karakabuklu defteri açıkladığını bu güne kadar kızılcık şerbeti içip sabrettiğini, 40 yaşına kadar yaşadığı hayatta 1 sene 3 ayda verdiği tavizin hiç birini Trabzonspor'a zarar gelmesin diye vermediğini söyleyen Hacıosmanoğlu 40 gündür uyuyamıyorum. ya pirim olayı ne ya şerefsizlerrrrrrrrrrrr

Yorum

• Edit. Sayfa 1110'da
                                En son AtalaY_BuğrA tarafından düzenlendi; 08.05.2007, 16:14.
                                Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X