Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon taraftarından muhtıra

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, kulüp başkanı Nuri Albayrak'a,"'Sayın başkanım, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz" diye seslendi.

Özal, bazı dernek üyeleriyle Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un son dönemlerde aldığı başarısız sonuçların, hedeflerinden birer birer sapmasının ve prestij kaybına uğramasının kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Trabzonspor taraftarı olarak kimsenin adamı olmadıklarını belirten Özal,"'Bizler Trabzonspor Kulübü'nün iyi ve kötü günlerinde sahip çıkacak ve onu savunacak Trabzonspor neferleriyiz. Biz sadece Trabzonspor'un adamıyız" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a seslenmek istediğini belirten Özal, şöyle konuştu: "Sayın başkanım, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu kötü gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün başkanı ve yönetim kurulumuzun en önde gidenisiniz. Kongre öncesinde verdiğiniz vaatleri hiç tutmadınız. Yönetim içindeki kısır çekişmeye duyarsız kaldınız."
    Trabzonspor'un geleceği için her dönem projeler üretildiğini ve bunların yönetim kurulunda onaylandığını kaydeden Özal,"'Sizler başkan olduktan sonra kritik haftalarda bile yönetim kurulu toplantıları yapmadınız. Trabzonspor'un maçlarına bile gitmiyorsunuz. Şahıs olarak çok iyi bir insan olabilirsiniz, buna biz de yürekten inanıyoruz, ama Trabzonspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu olarak bu kulübü iyi yönettiğinize inanmıyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamıyla bu kulübe ayırmanızı, kendi içinizdeki sıkıntıları gidermenizi ve camiayı rahatlatmanızı istiyoruz" diye konuştu.

Yorum

• tekrar olmus
      En son karayamayman tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 20:37.

Yorum

• Tanju'nun iddiaları gündemi sarsar
        Bir zamanlar Türk futbolunu golleriyle sarsan Tanju Çolak, teşvik priminden Milli Takımlardaki düzene ve Samsun-Fenerbahçe maçında yaşananlara kadar herşeyi anlattı.

SAMSUN-F.BAHÇE MAÇINDA OLANLARI CEMİL TURAN BİRİNCİ AĞIZDAN DUYDU

Samsun-F.Bahçe maçının ardından söylentilerle ilgili olarak ciddi boyutta bir araştırma yaptım. Çünkü benim üzerime de bir şeyler yıkılmak istendi. Futbolcularla bire bir konuştum. Hem F.Bahçe'den hem de G.Saray'dan büyük miktarda para gittiğini net olarak duydum
        Cemil Turan'ın yanına gittim ve bu işi kimlerin yaptığını telefonda kendisine dinlettim. "Tamam evladım" dedi. Böyle bir şey düşündüysem, dünyanın en şerefsiz adamı olayım. Böyle bir şey ispatlanırsa kendimi Taksim meydanına asmaya hazırım.
        Şampiyonluğun belli olduğu ünlü Samsunspor-F.Bahçe maçı hakkında Cihan Oskay'ın iddialarıyla ilgili bir şeyler biliyor musun?
        Samsun-Fenerbahçe maçında bir şeyler olduğu gerçek. Var olduğunu düşünüyorum.
        Bu konuyla ilgili kulağına gelen bir şeyler oldu mu, duydun mu?
        Duydum tabii, niye duymayacağım? Ben Samsunluyum ha. Sayın Aziz Yıldırım bana o zaman dedi ki, "Tanju ya senin ne işin var Samsun da?" Dedim ki, "Sayın Başkan, ben Samsunluyum, burada büyüdüm. Ailem, annem babam hâlâ burada. İş yerim burada." Şaşırdı.
        Olayı ortaya çıkarttın, bunu da Cemil Turan'a dinlettin öyle mi?
        Futbolcuyla bile birebir konuştum. O da telefonda dinledi kulağıyla. Aziz Yıldırım Başkana da o gün bugündür biraz kırgınım. Çünkü her insanın ona göre bir fiyatı vardır ama bazı insanların fiyatı yoktur. Aziz Başkan'la o gün bugündür aramız soğuktur. Açık söylüyorum, Aziz Yıldırım'ı çok severim. Ben Fenerbahçe'ye geldiğim zaman futbol şube sorumlumdu. Ağabeyimdi, çok iyi dostumdu. Penaltı yarışması yapardık takım elbisesine. O kadar iç içeydik ki hiç bir zamanda beni kırmamıştır. Ama merdiven çıkarken "Tanju senin ne işin var burada demesi, en büyük üzüntümdür." Yahu benim memleketim Samsun. Annem, babam, bütün sülalem, işyerim burada. CNN Türk'te çalışıyorum, Ali İsmet burada ve müdürümüz İhsan Topaloğlu, Çarşamba gününden yolladı bizi oraya. Ama bunları duyunca şoke oldum, şaşırdım
        OSKAY MECZUP DEĞİL

Peki, Cihan Oskay'a karşı Fenerbahçe'nin tutumunu nasıl buluyorsun?
        Haklı olduğu yönler var adamın, ben Cihan ağabeyi tanırım
        Onun için meczup dediler sence öyle mi?
        Yok ya, hiç alakası yok. Meczup olamaz o.
        Peki, bu şekilde çıkıp anlatması doğru muydu?
        Orada bir yanlış var. Neden bugüne kadar çıkıp anlatmadı, o da tartışılır, Soru işaretleri çok. İki tarafta da çok ama bu Türkiye'nin gerçeği. Türkiye'de bunlar oluyor.
        Teşvik primini önlemek için gösterilen çaba boşuna mı sana göre?
        Bana göre vakit kaybından başka bir şey değildi.

Yorum

• İlk olarak siz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaşmasına vardı. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuya lig biter bitmez imza attıracağı öğrenildi.

4 oyuncu alacaz dediler 2 i geldi 2 tanede 3. ligten alırlar tamam, işte

Yorum

• 21 yas alti milli takimimiz 1-0 norvece karsi yeniliyor.. dakika88
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Spiker manayadı !!
              Milan - Manu maçı yeni başladı "Kaka" aldı topu manu kalesine doğru tehlikeli yaklaştı.

Spiker: " Milan'ın "Kaka'sı" çok teklikeli geliyor"

İfadenin güzelliğine bir bakın
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• GoooooLLL Milan 1:0 Manu

Kakaaa'
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Spiker manayadı !!
                  Milan - Manu maçı yeni başladı "Kaka" aldı topu manu kalesine doğru tehlikeli yaklaştı.

Spiker: " Milan'ın "Kaka'sı" çok teklikeli geliyor"

İfadenin güzelliğine bir bakın

evet benim de dikkatimi cekti

ama galiba, tehlikeli degil de siddetli demişti :

"Milan'ın Kakası şiddetli geldi..."
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    GoooooLLL Milan 1:0 Manu

Kakaaa'
                    nerden izliyorsun
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• işte beklediğimiz gol geldi
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Star canlı veriyor ya şampiyomlar ligi maçlarını..
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nerden izliyorsun
                          Izlemiyorum Soccerstand'dan takip ediyorum, malum almanyada star üzerinden bakamiyoruz maca.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ya usaklar stepanov 2 hafta daha yok diyolar.ulan düzelmemişmiy di bu adam yaaa çıldırıcam artık noluyo.ziya bu adamı oynatmak istemiyo eminim artık.antalya da oyuna girmişti simdi ne sakatlığı yaa.bu konuda bilgisi olan varmı?

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Izlemiyorum Soccerstand'dan takip ediyorum, malum almanyada star üzerinden bakamiyoruz maca.
                              Baba öyle bir çaktı ki..
                              İzlemediğine üzüldüm bak!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• süper dimi
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.