Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...............ee ne yapsın ezıkler ....

......herkes karakterinin gereğini sergiler...................
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benım marketim var arkadaşlar aynı zamanda gazete bayiliğimde var. bu adiler. dağıtıcı firma banada gönderdi buna benzer çanakkaleyle ilgili bi dergi.
      ezik üç takımında dergisini yapmışlar bende satmadım elımde tutup sonra iade ettim adilere.
      yine başka bigün üç takımın da kolonya ve parfümünü gönderdi. onlarıda satmadım iade ettim.
      ellerinde kalsın adilerin.
      tabi satmadığımdan haberleri yok..... onlar müşteri almadı zannediyo halbuki ben reyona bile koymadım....

helal olsun abi,biz buyuz işte
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• nedemekki bu yaw yunanlar ermeniler vatan hainleri şimdi başımıza vatan kurtarıcı kahramanlarmı oldu futbolun kurucusu öncüsümü oldu yazık bunları yayınlatana gelde küfretme gelde vurma şimdi
        Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başlığını değiştirmişsin haberin ama musampada adam gibi davranacaktı bu takıma karşı, 6 ay antreman yapmamış bir oyuncu ancak sezon ortasında hazır hale gelebilirdi, ancak o neyaptı devre arasında uykusundan uyanamadı antrenmanlara geç katıldı... yolu açık olsun, Kariyerini devamlı gerileyerek bitirdi.... Olaylara Objektif bakın...
          ...tamam haklısında herkestende ayman gıbı guresmesını bekleyemezsın ...bu futbol oyunu ......

....ona bakarsan yattra 24 saat calıssa 90 saat koşamaz bu bıraz teknık ve tarz meselesı ...adamda yetenek varsa oynatacaksın ....

...bu adam eskı takımlarında hem ılk on bır cıkmadı her halde .......ama bu takımda nasıl oluyorda kecelı onun yerıne forma gıyebılıyor anlamak cok zor....

..kecelıye verılen sans verıldımı ona ...harız olmaması sadece bı mazeret ...

...hem bır oyuncu oynayarak hazır hale gelır antremanla degıl.....yanı moral olarakta hazır olması gerekır tam performans gostermesı ıçın .....

......velhasılı........başlık doğru değişmiştir ...ziya doğan musampayı harcamıştır ...... ne yazıkkı ziya doğan musampayı bıze hıç bızaman bır kaç maç(en az 5) üst üste göstermemiştir bunun için objektif olunamaz .....

...yanı bıze gösterp inandırmalıydı gerçekten formsuz ve becerıksız oldugunu
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başlığını değiştirmişsin haberin ama musampada adam gibi davranacaktı bu takıma karşı, 6 ay antreman yapmamış bir oyuncu ancak sezon ortasında hazır hale gelebilirdi, ancak o neyaptı devre arasında uykusundan uyanamadı antrenmanlara geç katıldı... yolu açık olsun, Kariyerini devamlı gerileyerek bitirdi.... Olaylara Objektif bakın...
            olaylara objektif bakıyoruz sen merak etme....başlık konusunda da sadece "daha" yı ekledim okadar...belki basında dile getirilemiyo olabilir ama szymek marcenin sonunuda ziya hazırladı ...ve basının yazamadığını bizim forumda yazdım...yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum...
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'da karar haftası!

Bu sezon ligde başarısız bir sezon geçiren ve son olarak yönetim içi çatışmaların ön plana çıkması nedeniyle sağlıklı çalışma ortamı bulamayan Trabzonspor Yönetimi'nin bu hafta yapacağı toplantıda radikal kararlar alması bekleniyor.
              Trabzonspor Yönetimi'nin üçlü sac ayağını oluşturan kulüp başkanı Nuri Albayrak, asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sağlıklı bir şekilde çalışamaması bordo-mavili takım ve yönetimin bugün yaşanan çatışma ortamına gelmesine sebep oldu. İyi iletişim kurmakta zaman zaman yaşadıkları sıkıntı nedeniyle iyi işleyemeyen çark diğer yönetim kurulu üyelerinin de çalışmasını engelledi.
              Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sezon başında yaşanan çekişme, diğer yönetim kurulu üyelerinin de kendi aralarında çekişmesine neden oldu. Yönetim kurulunun, Haşim Sayitoğlu'cular ve İbrahim Hacıosmanoğlu'cular olarak ikiye ayrıldığı belirtiliyor.
              Trabzonspor'da yaşanan bu gelişmeler karşısında başkan Nuri Albayrak zaman zaman sessiz kalırken, yönetim kurulu toplantılarında ise bazen sert çıkışlar yaparak iki yöneticinin de sağlıklı bir şekilde çalışmasını istedi. Ancak sezon başında İbrahim Hacıosamanoğlu, teknik direktör seçiminde yaşanan kriz nedeniyle buruk çalışırken, transfer komitesinden de istifa ettiğini açıklamıştı.

Brezilyalı teknik adam Lazaroni sezonun 4. haftasında görevden alınıp yerine Ziya Doğan getirilmesine rağmen yönetim kurulu içinde sular durulmadı. Bu kez asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ziya Doğan arasında gerginlik ortaya çıktı.
              Trabzonspor Yönetimi, asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında çatışmanın ardından bu kez başkan Nuri Albayrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yaşanan çatışma patlak verdi.
              Başarısız olunan bir sezonda, yaşanan yönetim içi çatışmalar bordo-mavili takımın ligdeki durumunu biraz olsun unuttururken, muhalefet ise yönetim kurulunun kongre kararı alması için zorlamaya başladı. Bu hafta oynanacak Trabzonspor-Sivasspor maçı öncesi yapılacak Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı'na başkan Nuri Albayrak'ın katılması bekleniyor. Bordo-mavili yönetim kurulu da Sivasspor maçı öncesi ve sonrasında geniş çaplı toplantılar yapacak.
              Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın bu hafta Trabzon'da yapacağı toplantılarda öne çıkan fikirleri alarak gelecek sezon için yön çizemesi bekleniyor. Albayrak, toplantıda gelecek sezon için yola devam edip etmeme kararı ile yeni bir yönetim kurulu oluşturarak kongre kararı alıp-almama düşüncelerini tartışmaya açacak.
              İstikrardan yana olan ancak gelecek sezona aynı yönetim kurulu ile devam etmek istemeyen Nuri Albayrak, yönetim kurulunun fikrini alarak bir karara varacak.
              Her şeye rağmen teknik direktör Ziya Doğan'ı gelecek sezon takımın başında tutmak isteyen Nuri Albayrak'ın tecrübeli teknik adamla İstanbul'da yaptığı görüşme olumlu geçti. Trabzon'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında, yönetimin fikrini alacak olan Albayrak'ın Ziya Doğan'a gelecek sezonun planlamasını yapması talimatını vereceği belirtiliyor.

02.05.2007

Kaynak : İHA

Acilen Genel kurur kararı almalılar yeni yönetim yeni hoca gelmeli artık yeter söz taraftarındır sivaç maçında protestoya herkes hazırlıklı olsun.
              ziyayı tenik direktörüm de ondan sonra kongreye gitde boyunun ölçüsünü al albayrak.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Kongre kararı kapıda

Trabzonspor yönetiminde yaşanan anlaşmazlıklar yarın yapılacak divan kurulu toplantısına taşınacak. Başkan Nuri Albayrak, gerekirse olağanüstü genel kurula giderek ekibini yenilemeyi planlıyor. Transferler için de düğmeye basıldı.

Trabzonspor’da Asbaşkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Başkan Nuri Albayrak arasında yaşanan zıtlaşma, divan kuruluna taşınacak. Hacıosmanoğlu’nun Başkan Albayrak’a yönelik sert sözleri nedeniyle yönetimden uzaklaştırılması gündemde. Başkan Nuri Albayrak’ın da yönetim içindeki uyumsuzluklardan rahatsız olduğu biliniyor. Yönetimin bu nedenle olağanüstü kongre kararı alıp, yönetim kurulunu yenileme düşüncesinde olduğu da ifade ediliyor.

ZİRVE OLUMLU GEÇTİ

Yarın yapılacak divan kurulu toplantısında konunun ayrıntılı bir şekilde görüşülmesi ve tartışılması bekleniyor. Yönetim kurulu toplantısı da bu nedenle cumartesi gününe ertelendi. Bu arada Teknik direktör Ziya Doğan ile Başkan Albayrak arasında yapılan görüşmenin de olumlu şekilde geçtiği öğrenildi. Ziya Doğan’ın gelecek sezon yapılacak transferler konusunda yönetime isteklerini ilettiği ve başkandan olumlu cevap aldığı da belirtiliyor.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Serkan için yeni girişim

Trabzonspor devre arasında işini bitiremediği F.Bahçeli Serkan Balcı için yeniden atağa geçti. Sözleşmesi bitecek olan genç yıldız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak olan Bordo-Mavililer, 1.5 trilyonu gözden çıkardı. Serkan'ın menajeri Batur Altıparmak'tan da görüşme sözü alındı.

Yorum

Serkan için yeni girişim

Trabzonspor devre arasında işini bitiremediği F.Bahçeli Serkan Balcı için yeniden atağa geçti. Sözleşmesi bitecek olan genç yıldız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak olan Bordo-Mavililer, 1.5 trilyonu gözden çıkardı. Serkan'ın menajeri Batur Altıparmak'tan da görüşme sözü alındı.
                    Toplama kampı yaza hazırlanıyo desene...
                    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

Serkan için yeni girişim

Bizim söylemekten tüy biten dilimiz yapılan epilasyondan kullanılamaz hale geldi ama TS'da oturan birileri inançla ve inatla bizans takımının bençinden topçu transferi isteklerinin sonu gelmedi.
                      Kardeşim siz mi anlamıyorsunuz bizler mi anlatamıyoruz.
                      Bu istanbuldan çıkma topçulardan hangisi yaralı parmağınıza işedide şifayap oldunuz.Bunlardan bir fayda gelse bunu o takım kendisi oynatırdı, o takımın istepnelerinin son sığınağı neden biz oluruz ki.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• serkan balci cok iyi bir futbolcu cokda faydali olur...ama onu alirsak adnani almamiza gerek yok
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Son Çağrıdır Bu Artık! (..ve son çare ne yazık ki..)Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve geldiği günden itibaren medyanın gündeminden hiç düşmüyor.. Çizdiği, tam da, gazetecilerin arayıp bulamadıkları bir yönetici profili.. Sansasyonel konuşmalarının yazılı ve görsel basında manşete taşınması O’nun ve O’nu tebrik edenlerin hoşuna gidebilir elbette.. Ancak Trabzonspor’a ne fayda sağlıyor, bunun üzerine kafa yormak gerekmiyor mu artık?

*
                          Sayın Hacısomaoğlu kendisine son hedef olarak sayın Faruk Özak’ı seçmiş.. Trabzonspor tarihinin en üretici yöneticilerinden, en başarılı başkanlarından ve cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanılacak şekilde “Sıfır” şaibeyle Bayındırlık Bakanlığı görevini icra eden sayın Özak, Trabzonspor’un “Stadyum Projesi (!)”nin önünü kesmeye çalışan adam olarak gösterilmeye çalışılıyor..

Trabzonspor’un sayın Özak için ne anlam ifade ettiğini bu satırların yazarının anlatmasına gerek yok.. “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” demek yeterli.. Peki aynı atasözünü sayın Hacıosmanoğlu için kullanmaya kalkışsak bizi tatmin edebilecek hangi iş çıkacak acaba karşımıza?

*
                          Sayın İkinci Başkan’ın, Trabzonspor’un taraf dahi olmadığı tartışmalarda, üstelik hakarete varacak boyutta görüş serdetmesi ve buna benzer demeçleri, bu tür söylemlerden mutlu olan kişilerce tasvip ediliyor olabilir.. Ya da sayın İkinci Başkan bunları tamamen iyi niyetli ve Trabzonspor için faydalı olduğunu zannederek söylüyor da olabilir.. Ancak aklıselim düşünüldüğünde tüm bunların uzun vadede Trabzonspor’a hiçbir şey kazandırmayacağı gibi aleyhine de olacağı çok bariz değil mi? Zaten yeterince uğraşmamız gereken konu varken, bir de, bu kulübü, yel değirmenleri yaratıp onlarla kavga eder pozisyona düşürmek nasıl bir amaca hizmet ediyor olabilir?

*
                          Göreve geldiğinden itibaren kalıcı tek bir eser dahi bırakmamış bu yönetim kurulunun sayın üyelerinin, başkalarını eleştirirken biraz daha dikkatli olması gerekmiyor mu? İğneyi başkalarına batırırken, azıcık da çuvaldız alınsa ele, efkar – ı umumiyeye çok daha samimi gelineceğini bu kadar mı göremez haldeler?

*
                          Tavsiye verecek pozisyonda değilim, onlar da alacak pozisyonda hiç olmadılar zaten.. Ancak, tarihe bir not düşülsün diye yazmak istiyorum..

Artık alenen zarar veriyorsunuz arkadaşlar.. Lütfen bunu görün.. Tüm bu bölünmüşlük, medya aracılığıyla kavgalar, camianın değerlerini küstürmek yolunda atılan bu anlamsız adımlar.. Trabzonspor’un sizinle kaybedecek bir seneye daha tahammülü yok.. Görün artık, o kadar lüksümüz olmadığını.. Ve lütfen, daha fazla zarar vermeden ve kendinizi de daha fazla küçültmeden koyun şu sandığı delegenin önüne..

*
                          Bu tarihi misyon sizin elinizdedir artık sayın Asbaşkan.. Bundan kaçamazsınız

Yorum

• muşambayaa ödediğimiz 1.5 milyon euro güme gitti yuh be ne biçim yönetim bu şimdide gidiyor bari satabilecekmiyiz
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Serkan için yeni girişim

bu ezeiklerin çöpe attıkları çürüklere neden bu kadar ilgi gösteriyoruz yahu serkan gelirse fatih akyelden farkı olmazzzzzzzz
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Ali Sakal, Trabzon'da

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal, bordo-mavililerle prensip anlaşmasına vardı. Trabzonlu yöneticilerin, Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuya lig biter bitmez imza attıracağı öğrenildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X