Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya hoca gelecek sezon hucüm gücü yüksek bi takım izleteceğini söyledi..
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Günebakış gazetesinin dünkü sayısında okudum doğru ise bu yaşta 10 takla atıcam

KLAUS TOPMOLLER için başkan çok güvendiği kişilere şartları araştırma talimatı vermiş. RABBİM LÜTFEN DOĞRU OLSUN
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ziya hoca gelecek sezon hucüm gücü yüksek bi takım izleteceğini söyledi..
        Eyvah, yakkinda kalp krizi gecirebilir.... Dikkat etmek lagzim
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Günebakış gazetesinin dünkü sayısında okudum doğru ise bu yaşta 10 takla atıcam

KLAUS TOPMOLLER için başkan çok güvendiği kişilere şartları araştırma talimatı vermiş. RABBİM LÜTFEN DOĞRU OLSUN
          O da kim? Mantaliteye uygun mu ??
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Arkadaşlar ;

İstifa var mı istifa ?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar ;

İstifa var mı istifa ?
              yok yok ...
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Arkadaslar , bize hollandali Teknik direktor lagzim !

Yorum

Günebakış gazetesinin dünkü sayısında okudum doğru ise bu yaşta 10 takla atıcam
                  Soyadından kaybediyo ne yazık ki

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar , bize hollandali Teknik direktor lagzim !
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok yok ...
                      O zaman hiç bir gelişme son dakika değil
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• hehe

İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O da kim? Mantaliteye uygun mu ??

Ortada mentalite diye bir şey bırakmayacak bir kişi olur kendisi. Şu an Gürcistan milli takımını çalıştıryor. Bayer Leverkusen'i uçuran adamdır kendisi.

AHHHH bir de dedikodu değil de gerçek olsa
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

Ortada mentalite diye bir şey bırakmayacak bir kişi olur kendisi. Şu an Gürcistan milli takımını çalıştıryor. Bayer Leverkusen'i uçuran adamdır kendisi.

AHHHH bir de dedikodu değil de gerçek olsa
                          malesef dedikodu da kalir,...
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ersun Yanal gelsın başka bir şey istemem aslında Le Guende olurdu ama onun gelceginı sanmam

Yorum

• Mesela :

Ron Jans : Groningen T.D.

louis van gaal

Co adriaanse

Huub stevens

Bert van Marwijk : Feyenoord ile Uefa kupasini kazanmis t.d.

Yorum

• Trabzonspor'da deprem!
                                Ligde umduğu sonuçları alamayan, umut bağladığı Türkiye Kupası'nda finale bile çıkamayan Trabzonspor'da sinirler gerildi, sezon başından bu yana kapalı kapılar ardında yaşanan yönetimdeki görüş ayrılıkları su yüzüne çıktı. Başkan Nuri Albayrak'ın, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Ali Koç hakkında yaptığı açıklama nedeniyle kulübün internet sitesinden adeta özür niteliğinde bir açıklama yayınlatması, ikili arasındaki ipleri koparttı.

İnternet sitesindeki açıklamanın kendisine sorulmadan koyulmasına büyük tepki gösteren İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim ve başkanla tüm köprüleri attı. Hacıosmanoğlu, bugüne kadar sürekli yanında yer aldığı Başkan Nuri Albayrak'ı kastederek, "Abi dediğim insanlar beni sırtımdan vurdu" sözleriyle yönetim içindeki depremi dışa vurdu.

FİTİLİ ALİ KOÇ AÇIKLAMASI ATEŞLEDİ

Trabzonspor yönetiminde sezon başından bu yana Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki soğuk savaşta kılıçlar çekildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu' nun, Fenerbahçe - Beşiktaş kupa maçı sonrası yaptığı ve Ali Koç' u hedef alan, "Koç Holdingin veliahtlarından genç biri çıkıyor öyle bir konuşuyor ki şu ana kadar görülmemiş bir manzara sergiliyor.

Herhalde burayı tüpgaz satmakla, buzdolabı satmakla karıştırıyor. Bu köklü ailenin herkes nasıl büyüdüğünü biliyor; milletin kanını emerek büyüdüler. Bu ülke için kanını verenler var ama susuyor. Biz de onlardanız. Sporu ahlaklı ve ilkeli bir şekilde bir yere taşımalıyız. Tabi bu çığırtkanlığın sebebi önlerindeki 4 tane zor maç" açıklaması, birçok olayda İbrahim Hacıosmanoğlu' nun yanında yer alan ancak son dönemlerde sivri açıklamalarıyla zor durumda kalan Başkan Albayrak' ın sabrını taşırdı.

Dün akşam saatlerinde, Trabzonspor'un resmi internet sitesinde, Başkan nuri Albayrak' ın ağzından İbrahim Hacıosmanoğlu' nun sözlerine adeta 'kınama' gibi bir açıklama geldi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, İbrahim Hacıosmanoğlu' nun Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili yaptığı açıklamaların kendisini bağladığını belirterek, "Bilindiği üzere kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor- Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye' de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir. Kullanılan ifadeler kulübümüzün ve camiamızın görüşleri olarak değil, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu' nun şahsi fikirleri olarak değerlendirilmelidir. Bu vesileyle bir kez daha Trabzonspor Kulübü olarak 'Fair Play' ruhunu sadece sahada değil, her zeminde yaşatmak azminde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz" dedi.

"ABİ DEDİĞİM İNSANLAR SIRTIMDAN VURDU"

Başkan' ın kendisine fikrini sormadan siteye böyle bir açıklama koyması, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu' nun Başkan ve yönetimle adeta köprüleri atmasına neden oldu. Hacıosmanoğlu, 'Abi' diyerek yola çıktıkları insanların kendisini arkasından vurmasının acısını yaşadığını belirterek, "Şu andan itibaren çarpıklıklarla mücadele etmek için her şeyi yapmaya hazırım. Benim başkanın gücüne ihtiyacım yok, onun benim gücüme ihtiyacı var.

Herkes yaptığının bedelini tarih önünde ödemiştir, bundan sonra da ödemeye devam edecektir. Trabzonspor' a hizmet etme aşkı ile gelip Trabzonspor' u layık olduğu yere taşıyamamanın acısını içimde hissediyorum. Bu başarısızlığın içerisinde yer alan bir insan olarak, geceleri evimde uyuyamıyorum. Ama Trabzonspor' u ve Türk futbolunu daha iyi yerlere getirmek için bundan sonra daha etkin görevlerde de yer almaya hazırım" dedi.

"SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜN ARKASINDAYIM"

Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili yaptığı açıklamaların kendisini bağladığını belirterek, "Bu görüşlerin doğru olup olmadığına Trabzonspor taraftarları karar verecektir, yönetimin başındaki üç beş kişi değil. Ben o günden beri gerek bu camiadan, gerekse dışarıdan binlerce tebrik telefonları alıyorum. Bu duruşumdan dolayı takdir edildiğimi söylüyorlar. 'Türk tarihine sözleriniz altın harflerle yazılacak' diyorlar. Ben beklerdim ki sayın başkan siteye böyle bir açıklama yapacak yerde, beni arayıp, 'Bu görüşlerin kendine ait olduğunu açıkla' demesini beklerdim. Ama bu nezaketi kendisinde göremedim.

Türk futbolu ile ilgili söylediğim her sözün, bana sorulan her soruya verdiğim cevabın şahsi düşüncem olduğunu söylüyorum. Tüm söylediğim ve söyleyeceğim sözler şahsıma aittir. Benim aldığım aile terbiyesinde, bulunduğum hangi ortam olursa olsun, doğruluktan haktan ve adaletten yana tavır koyma noktasında yetiştirildiğimi, 40 yaşına kadar hayatımın her safhasında devam eden bu anlayışımın ölüm pahasına da olsa yaşamımın sonuna kadar devam edeceğini kamuoyunun bilmesini isterim.

Bugüne kadar ne söylediysem söylediğim her kelimenin arkasındayım. İlerleyen günlerde benim ağzımdan söylenmesi gereken ama yıllardır söylenemeyen çok daha şey duyulacaktır. Beni arayan insanların yüzlercesi, 'Topumuzla, tüfeğimizle arkandayız. Yeter ki halkın diline tercüman olun' diyor. Biz de onların hislerine tercüman olmaya yaşamımız boyunca devam edeceğiz" diye konuştu.

"TARAFTAR BAŞKANIN DEĞİL BENİM YANIMDA"

Antalya maçı öncesi futbolcuları yüz üstü bırakanların vicdanlarının nasıl rahat olduğuna bir anlam veremediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Ben zaten 9 gündür evimden ayrıydım. Cumartesi günü takımla Nevşehir'e geçtim, Kayseri' de şanssız bir şekilde elendik. İstanbul' a dönüp şirketteki toplantılara katılmam gerekiyordu.

Ama ben o futbolcuları orada yalnız bırakmamak için her şeyi bıraktım. En azından birinin onların yanında olduğunu bilmesini istedim. O futbolcu kardeşlerimi o maça hazırlarken ne zorluklar çektiğimizi kimse bilemez. Bunu gidip futbolcuların kendilerine sormanız gerekiyor. Trabzon halkı, gerçek Trabzonspor sevdalıları benim yanımda.

Trabzonspor' un resmi sitesine girip baktığınızda başkanın açıklamalarına verilen oy miktarının ne kadar düşük olduğunu göreceksiniz. O kötü oy verenlerin hepsi demek benim yanımda. Dik duruşumu hiçbir zaman bozmayacağım. Benim dik duruşum Trabzonspor'un dik duruşudur. Kimsenin önünde eğilmedik, eğilmeyiz de. Benim tüm gayretim daha güçlü bir Trabzonspor yaratmak içindir" dedi.
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X