Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yalan kardeşiler bunların alayı yalancı. daha kendi içlerindeki anlaşmazlığı düzelteniyorlar takımı mı çekip çevirecekler ))))) gülüyorum sadece. şube sorumluluğuna brezilyada 3,5 ay yatan kancayı düşünüyorlarmış )) gelinde bu yönetimden bir medet bekleyin. seneye yine bize hüsran yine bize hasret var.
    buyönetim ve bu hoca gitmeden hiçbirşey beklemeyin arkadaşlar

Yorum

• kaka daha bir hafta önce burda ziya dogani savunuyordun simdi ne olduda kararini degistirdin?
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaten bizi yabancılar başarıya ulaştıramaz ne varsa yerlide var
        hangi yabancilar bize yardin etikki gol krallarimizin hepsi turk shota da dahil
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kaka6191 ya bizle dalga geciyorsun yada gercekten böyle birsey varsa bizi aydinlat
          yahu ne dalga geçmesi ya insanalra biraz güvenelim ben arkadaşım burak ın bana dediklerini söyledim stepanov kalacak hüseyin kalacak yattara satılacak mış yattara yıllık 2 trilyon istiyormuş çok demiş ts bide form düşüklülüğünden falan bahsetti
          albayrak ın da ziya ya tahammülü yokmuş
          bide kongrede çok şeyler değişebilir dedi
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yalan kardeşiler bunların alayı yalancı. daha kendi içlerindeki anlaşmazlığı düzelteniyorlar takımı mı çekip çevirecekler ))))) gülüyorum sadece. şube sorumluluğuna brezilyada 3,5 ay yatan kancayı düşünüyorlarmış )) gelinde bu yönetimden bir medet bekleyin. seneye yine bize hüsran yine bize hasret var.
            buyönetim ve bu hoca gitmeden hiçbirşey beklemeyin arkadaşlar
            bence kancanin bir sucu yok...hatta cesitli futbolcularla anlasmisti bile...bizim yönetimde hata...adamlar gidip pili bitmis marcelinhoyla musampayi aliyor...faruk kancaya izlemek kaliyor...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaka daha bir hafta önce burda ziya dogani savunuyordun simdi ne olduda kararini degistirdin?
              yazıyı iyi oku ben ziya doğan gitsin demiyorum ki
              albayrak öle istiyor
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

yahu ne dalga geçmesi ya insanalra biraz güvenelim ben arkadaşım burak ın bana dediklerini söyledim stepanov kalacak hüseyin kalacak yattara satılacak mış yattara yıllık 2 trilyon istiyormuş çok demiş ts bide form düşüklülüğünden falan bahsetti
                albayrak ın da ziya ya tahammülü yokmuş
                bide kongrede çok şeyler değişebilir dedi

ersun yanal gelebilir mi sen bana ondan bahset? gerisi beni ilgilendirmez..ersun yanal her kadroyla en iyisi yapiyor...oyuncu almaya bile gerek yok...en büyük transfer ERSUN YANAL

Yorum

ersun yanal gelebilir mi sen bana ondan bahset? gerisi beni ilgilendirmez..ersun yanal her kadroyla en iyisi yapiyor...oyuncu almaya bile gerek yok...en büyük transfer ERSUN YANAL

ersinyanal i bende istiyomda transfer sart

Yorum

bence kancanin bir sucu yok...hatta cesitli futbolcularla anlasmisti bile...bizim yönetimde hata...adamlar gidip pili bitmis marcelinhoyla musampayi aliyor...faruk kancaya izlemek kaliyor...
                    kanca nın ne suçu var ki adam 6 oyuncuyla anlatı aralarında souza gibi süper forevt wagner marcelo gibi adamlar vardı ama yönetimm oho
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

kanca nın ne suçu var ki adam 6 oyuncuyla anlatı aralarında souza gibi süper forevt wagner marcelo gibi adamlar vardı ama yönetimm oho
                      bende onu diyorum...

Yorum

bende onu diyorum...
                        yasi gecmis iki oyuncu alip yabnaci kontenjanini doldurmakdan basak bir sey yapmadilar ki

Yorum

• ne yazikki bu seneki transferlerin hepsi foss cikti..umut haric

Yorum

ne yazikki bu seneki transferlerin hepsi foss cikti..umut haric
                            umut un iyide attiklarininda yaninda kileride kacirmasaydi iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umut un iyide attiklarininda yaninda kileride kacirmasaydi iyi olurdu

umut iyi bir futbolcu...ama onun yerine zidan gelecekse gözümü kirpmadan satardim

Yorum

umut iyi bir futbolcu...ama onun yerine zidan gelecekse gözümü kirpmadan satardim
                                zidan suan mainz in futbolcusumu yoksa halen kiralik mi oynuyo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X