İlk olarak KHE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Musampa-marcelinho-syzmek yoksa sıradaki stephanov muİlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya usaklar stepanov 2 hafta daha yok diyolar.ulan düzelmemişmiy di bu adam yaaa çıldırıcam artık noluyo.ziya bu adamı oynatmak istemiyo eminim artık.antalya da oyuna girmişti simdi ne sakatlığı yaa.bu konuda bilgisi olan varmı?
Yorum
-
Süper valla, bu oyuncuyu mutlak transfer etmemiz lazim tam bize göre bir oyuncu insallah böle bi transfer gerceklesir.İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSola doğru hamle yapar gibi koştu şöyle hafiften..
Tabi defans ve Van Der Sar da sola doğru kaydı.
Sağ direğe öyle güzel yolladı ki topu Manchester da ancak bizim gibi topa baktı..
Abartmadım ona göre..Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
MİLAN çoş koçummmm haydiii
ama finalde liverpolluyum sadece aynı final olsun onu istiyorum
kazanan nasıl osla LİVERPOOL olacak
1.trabzonspor 2.liverpool şu dünyada başka tanımam bide LA Lakers var oda nba de
bir gün trabzonspor-liverpool ş.ligi finali görmek süper oluırEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bizimle Çalışmak İstermisiniz
Haber61.net'te çalışmak üzere muhabir, editör ve pazarlama departmanları için Bay, Bayan elemanlar aranmaktadır.
ilgilenenlerin şahsen müracaatları rica olunur.
Adres: Kunduracılar cad. Sultan İş Hanı Kat 4 No:42 Trabzon
Telefon: 0 462 326 73 73
e-mail:info@haber61.net
_____
haberi gördüm hemen foruma haber vereyim dedim
3 ezikten biri işe girmesin arkadaşlar saldırınn
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
O gün hiç gelmeyecek malesefİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir gün trabzonspor-liverpool ş.ligi finali görmek süper oluır
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Gelecez gelecez dalga dalga gelecegiz Önce Türkiyeyi sonra Avrupayi feth edecegiz, Dünya takimi olacagiz.İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO gün hiç gelmeyecek malesef
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
belli olamz ziya nın gitmesini 8 seneden alırsak ii oyuncular ve mali kurumun düzelmesi 50 sene 125 senede adam gibi adamlr gelirse cart curt 385 sene sonra bu final de kupayı alırız biz de mezarda horon teperizİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO gün hiç gelmeyecek malesef
:meşale2: ben maça kaçar
not:MATEMATİĞİM BERBATTIREy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
alis harikalar diyarındaİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecez gelecez dalga dalga gelecegiz Önce Türkiyeyi sonra Avrupayi feth edecegiz, Dünya takimi olacagiz.
masallarında mutluluklar. ama gercekler hiç öyle gözükmüyo
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Abi biz buna inandikmi eger tüm camia olarak hareket ettikmi bizi kimse durduramaz.İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealis harikalar diyarında
masallarında mutluluklar. ama gercekler hiç öyle gözükmüyo
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum