Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baba öyle bir çaktı ki..
    İzlemediğine üzüldüm bak!
    Nasil cakti, biraz anlatabilirmisin renkdas gol gelisimini?
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Sola doğru hamle yapar gibi koştu şöyle hafiften..
      Tabi defans ve Van Der Sar da sola doğru kaydı.
      Sağ direğe öyle güzel yolladı ki topu Manchester da ancak bizim gibi topa baktı..
      Abartmadım ona göre..
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya usaklar stepanov 2 hafta daha yok diyolar.ulan düzelmemişmiy di bu adam yaaa çıldırıcam artık noluyo.ziya bu adamı oynatmak istemiyo eminim artık.antalya da oyuna girmişti simdi ne sakatlığı yaa.bu konuda bilgisi olan varmı?
        Musampa-marcelinho-syzmek yoksa sıradaki stephanov mu

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sola doğru hamle yapar gibi koştu şöyle hafiften..
          Tabi defans ve Van Der Sar da sola doğru kaydı.
          Sağ direğe öyle güzel yolladı ki topu Manchester da ancak bizim gibi topa baktı..
          Abartmadım ona göre..
          Süper valla, bu oyuncuyu mutlak transfer etmemiz lazim tam bize göre bir oyuncu insallah böle bi transfer gerceklesir.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• GooooLLL Milan 2:0 Manu

Seedooorrff

Yorum

• Seedorf 2-0 yaptı..
              Adi benim TV başında olmadığım zamanı buldu...
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• MİLAN çoş koçummmm haydiii
                ama finalde liverpolluyum sadece aynı final olsun onu istiyorum
                kazanan nasıl osla LİVERPOOL olacak
                1.trabzonspor 2.liverpool şu dünyada başka tanımam bide LA Lakers var oda nba de
                bir gün trabzonspor-liverpool ş.ligi finali görmek süper oluır
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bizimle Çalışmak İstermisiniz
                  Haber61.net'te çalışmak üzere muhabir, editör ve pazarlama departmanları için Bay, Bayan elemanlar aranmaktadır.

ilgilenenlerin şahsen müracaatları rica olunur.

Adres: Kunduracılar cad. Sultan İş Hanı Kat 4 No:42 Trabzon

Telefon: 0 462 326 73 73

e-mail:info@haber61.net

_____

haberi gördüm hemen foruma haber vereyim dedim 3 ezikten biri işe girmesin arkadaşlar saldırınn
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir gün trabzonspor-liverpool ş.ligi finali görmek süper oluır
                    O gün hiç gelmeyecek malesef
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Finalde biz Real'e karşı oynayacağız çünkü...
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• avrupada şu manchestera gıcık oldugum kadar hiçbi takıma gıcık deilim. bi takım bu kadar mı antipatik gelir yaw.. hayde milan yen şunları da finalde yine liverpool şenlendirsin seni
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gelecez gelecez dalga dalga gelecegiz Önce Türkiyeyi sonra Avrupayi feth edecegiz, Dünya takimi olacagiz.

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belli olamz ziya nın gitmesini 8 seneden alırsak ii oyuncular ve mali kurumun düzelmesi 50 sene 125 senede adam gibi adamlr gelirse cart curt 385 sene sonra bu final de kupayı alırız biz de mezarda horon teperiz :meşale2: ben maça kaçar
                            not:MATEMATİĞİM BERBATTIR
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelecez gelecez dalga dalga gelecegiz Önce Türkiyeyi sonra Avrupayi feth edecegiz, Dünya takimi olacagiz.
                              alis harikalar diyarında masallarında mutluluklar. ama gercekler hiç öyle gözükmüyo
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alis harikalar diyarında masallarında mutluluklar. ama gercekler hiç öyle gözükmüyo
                                Abi biz buna inandikmi eger tüm camia olarak hareket ettikmi bizi kimse durduramaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X