Trabzon taraftarından muhtıra
Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, kulüp başkanı Nuri Albayrak'a,"'Sayın başkanım, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz" diye seslendi.
Özal, bazı dernek üyeleriyle Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un son dönemlerde aldığı başarısız sonuçların, hedeflerinden birer birer sapmasının ve prestij kaybına uğramasının kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Trabzonspor taraftarı olarak kimsenin adamı olmadıklarını belirten Özal,"'Bizler Trabzonspor Kulübü'nün iyi ve kötü günlerinde sahip çıkacak ve onu savunacak Trabzonspor neferleriyiz. Biz sadece Trabzonspor'un adamıyız" dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a seslenmek istediğini belirten Özal, şöyle konuştu: "Sayın başkanım, Trabzonsporumuz eriyip gidiyor. Bu kötü gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün başkanı ve yönetim kurulumuzun en önde gidenisiniz. Kongre öncesinde verdiğiniz vaatleri hiç tutmadınız. Yönetim içindeki kısır çekişmeye duyarsız kaldınız."
Trabzonspor'un geleceği için her dönem projeler üretildiğini ve bunların yönetim kurulunda onaylandığını kaydeden Özal,"'Sizler başkan olduktan sonra kritik haftalarda bile yönetim kurulu toplantıları yapmadınız. Trabzonspor'un maçlarına bile gitmiyorsunuz. Şahıs olarak çok iyi bir insan olabilirsiniz, buna biz de yürekten inanıyoruz, ama Trabzonspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu olarak bu kulübü iyi yönettiğinize inanmıyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamıyla bu kulübe ayırmanızı, kendi içinizdeki sıkıntıları gidermenizi ve camiayı rahatlatmanızı istiyoruz" diye konuştu.
Ali Sakal, Trabzon'da

Yorum