Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi biz buna inandikmi eger tüm camia olarak hareket ettikmi bizi kimse durduramaz.
    Bizim mantalite ters buna.
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• ziya oldikca bu takimdan bir sey olmaz
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bence Ziya Oldukca biz Sampiyonluga ulasiriz.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• trabzon 1 trabzondisi dünya 6 milyon toplam 7 milyon taraftar ve 1 sorun
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Izlemiyorum Soccerstand'dan takip ediyorum, malum almanyada star üzerinden bakamiyoruz maca.
            Almanya tv sinden izleyemiyormusuN? Gerci Starin yaptigi cok ayip bence... koyun 24 saat reklam avrupa kanallari tam komalik ya... allahtan digiturkum var... (digiturk te yamukluk yapiyor, star Sampiyonlar ligi maci, dunya kupasi maclari falan izleyemedim:@, lig tv bile uefa maclarini yayinladigi zaman izlenemiyor... )
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Gilardinho attı 3 oldu
              Yürü be Milan
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Ulen 3-0 oldu be.
                Yazık Manchester'a..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Almanya tv sinden izleyemiyormusuN? Gerci Starin yaptigi cok ayip bence... koyun 24 saat reklam avrupa kanallari tam komalik ya... allahtan digiturkum var... (digiturk te yamukluk yapiyor, star Sampiyonlar ligi maci, dunya kupasi maclari falan izleyemedim:@, lig tv bile uefa maclarini yayinladigi zaman izlenemiyor... )
                  E bendede lig tv var, peki ben neden izleyemiyorum sampiyonlar ligi maclarini?
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Bence Ziya Oldukca biz Sampiyonluga ulasiriz.
                    senden daha kaliteli espriler bekliyorum

Yorum

• İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon Bu Resme Tepkili

Türk gencine bu vatanın bağımsızlığını kazanmak için yaptığı mücadeleleri, savaşları, kahramanlıkları anlatan bir derginin reklamlarında yayınladığı bir resim Trabzon ve Trabzonsporluların tepkisini çekti.

Derginin temsili olarak çizilmiş reklam resminde, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray forması giymiş 3 kişi zirveye Türk Bayrağını dikerken arkada silik olarak gözüken Trabzonspor forması giymiş bir kişi ise onları uzaktan izliyor.

Önsözünde "Sevgili Duyarlı Türk" başlığı ile Gençlere birbirlerini sevmelerini, maçlarda tuttukları renklerden başka farklılıkları olmayan taraftarların birbirlerine saldırmalarını toplumsal bir felaket olarak değerlendiren, Mavi Medya isimli yayın kuruluşunun, http://www.mavimedya.net isimli internet sitesine baktığımızda, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Destanı gibi yapıtlarını "Üç Büyüklerin Çanakkale Destanı'nı anlatan üç çizgi roman sunuyoruz. Bu kitaplar tarihi belgelere ve gerçeklere uygun olarak hazırlandı." Tanıtım açıklamasını gördüğümüz yayın organına, Trabzon ve Trabzonsporlular adına şu soruyu yönelttik.

"Zirveye Türk Bayrağını diken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş forması giymiş üç temsili kişiyi koydunuz , peki Trabzonspor forması giyinmiş ve resmin arkasında silik olarak görülen kişiyi oraya ne amaçla koydunuz, neyi vurgulamak istediniz.?"

Suat Yılmaz yaptığı açıklamada, kendilerinin sadece 3 büyük takımlarla ilgili çalışmalar yapmadığını belirterek, “Nenehatun, kadın kahramanlar, Çanakkale Destanı adı altında çalışmalar hazırladık. Amacımız özellikle çocukları hedef aldık. Biz bunları çizgi roman olarak hazırladık. Bunları hazırlarken tarih kaynaklarından yararlandık. Bu çalışmalar sadece Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş destanı olarak değil de hepsini Çanakkale destanı olarak algılamak lazım. Trabzonspor Kulübü 1967 yılında kuruldu. Trabzonspor, Çanakkale savaşı yıllarında kurulmamıştı. Bu fotoğraftaki Trabzonsporlu arkadan gelen kulüpler anlamında yorumlamak lazım, kesinlikle art niyetle yapılmış bir çalışma değildir” dedi.

Çanakkale Savaşında bir çok kulübün şehidi olduğunu ve bir posterde hepsine yer vermek mümkün olmadığını vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

“Türkiye"de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Trabzonspor kulüpleri daha çok bilindiği için böyle bir yol seçtik. Bizler bütün çalışmalarımızı tarihi arşivlerden alıyoruz.. Bu fotoğrafta Çanakkale fotoğrafına Trabzonspor"u oraya koymamamız doğru olmayacağını vardık, çünkü o dönemde Trabzonspor yoktu. Trabzon"dan çok şehidin olduğunu da kesinlikle kabul ediyoruz. Bu çalışma tamamen iyi niyetli ve belgelere dayanarak yapılmıştır. Aslında Trabzonspor"u oraya koymasaydık daha iyi mi olurdu, bu şekilde Trabzonsporluları üzeceğimizi hesap edemedik. Burada Trabzonspor niye yok denilmesin diye böyle bir çalışma yaptık.

İşte o resim:

Kaynak: Haber61.net

Umarım verilmemiştir.

forumda şöyle bi gezerken bu haberi gördüm de, aklıma Hüseyin Nihal Atsız'ın şu şiiri geldi, izninizle:

Sen Şişli'de dansederken her gece, gündüz
                      Biz ötede ne ovalar, çaylar, ne dümdüz
                      Yaylaları geçtik, karlı dağları aştık;
                      Siz salonda dansederken bizler savaştık.

Anam, babam, karım, kızım eziliyorken
                      Dağlar kadar yük altında... Gel, cevap ver, sen
                      Bana anlat, anlat bana, siz ne yaptınız?
                      Köpek gibi oynaştınız, fuhşa taptınız!

Neyim? Bir hiç... işe güce yaramaz, topal...
                      Sen sağlamsın senin hakkın dünyadan zevk al:
                      Çünkü orda düşmanlarla boğuşurken biz
                      Siz muhteşem salonlarda şarap içtiniz!

Anavatan boğulurken kıpkızıl kanda
                      Yalnız gönül verdiniz siz zevke, cazbanda...
                      Ey nankör kız, ey fahişe unutma şunu:
                      Sizin için harbederken yedim kurşunu.

Onun için topal kaldı böyle bacağım,
                      Onun için tütmez oldu artık ocağım.
                      Nazlı nazlı yatıyorken sen yataklarda
                      Sallanarak ölü kaldık biz bataklarda.

Kalbur oldu süngülerle çelik bağrımız,
                      Bu amansız boğuşmada öldü yarımız,
                      Ya siz nasıl yaşadınız? Bizim kanımız
                      Size şarap oldu sanki... Şehit canımız ...

güzel ülkemin en fazla şehit veren bölgesi bizken, bu ne terbiyesizliktir...

bazı sert ifadeler yüzünden, hanım kardeşlerimden özür diliyorum...
                      En son Bilâl ÇOBAN tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 23:43.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• su gattusoya hastayim abi adam gercekten yüregiyle oynuyor helal olsun...bu arada telegol saat kacta basliyor beyler ?
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• http://www.Footballderbies.com sitesinin arastirmasina göre dünyanin en önemli derbisi
                          FENERBAHCE-GALATASARAY derbisidir..

bende merak ettim ve bu siteyi bi ziyaret ettim.. ve aralarinda büyük rekabet olan takimlar siralamasinda ilk sirada Barcelona-Madrid rekabeti yer aliyor.. ve 6.sirada TRABZONSPOR-fenerbahce rekabeti yer alyior..
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi o lafı bn dedim kabul..ama nerden biliyosun ii işler yapmayacaklarını..bnde bu yönetimi istemeyenlerin en başında yer alıyorum..içimde bir his var bunlar iyi işler çıkaracaklar bu sene görürsünüz..!!

bunuda yaz bi kenera sonradan yüzüme vurursun
                            Hangi TRABZONSPORlu bu yazdigina cani gonulden insallahhh demezki ....( ilk kismina yani )
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon Bu Resme Tepkili

Türk gencine bu vatanın bağımsızlığını kazanmak için yaptığı mücadeleleri, savaşları, kahramanlıkları anlatan bir derginin reklamlarında yayınladığı bir resim Trabzon ve Trabzonsporluların tepkisini çekti.

Derginin temsili olarak çizilmiş reklam resminde, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray forması giymiş 3 kişi zirveye Türk Bayrağını dikerken arkada silik olarak gözüken Trabzonspor forması giymiş bir kişi ise onları uzaktan izliyor.

Önsözünde "Sevgili Duyarlı Türk" başlığı ile Gençlere birbirlerini sevmelerini, maçlarda tuttukları renklerden başka farklılıkları olmayan taraftarların birbirlerine saldırmalarını toplumsal bir felaket olarak değerlendiren, Mavi Medya isimli yayın kuruluşunun, http://www.mavimedya.net isimli internet sitesine baktığımızda, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Destanı gibi yapıtlarını "Üç Büyüklerin Çanakkale Destanı'nı anlatan üç çizgi roman sunuyoruz. Bu kitaplar tarihi belgelere ve gerçeklere uygun olarak hazırlandı." Tanıtım açıklamasını gördüğümüz yayın organına, Trabzon ve Trabzonsporlular adına şu soruyu yönelttik.

"Zirveye Türk Bayrağını diken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş forması giymiş üç temsili kişiyi koydunuz , peki Trabzonspor forması giyinmiş ve resmin arkasında silik olarak görülen kişiyi oraya ne amaçla koydunuz, neyi vurgulamak istediniz.?"

Suat Yılmaz yaptığı açıklamada, kendilerinin sadece 3 büyük takımlarla ilgili çalışmalar yapmadığını belirterek, “Nenehatun, kadın kahramanlar, Çanakkale Destanı adı altında çalışmalar hazırladık. Amacımız özellikle çocukları hedef aldık. Biz bunları çizgi roman olarak hazırladık. Bunları hazırlarken tarih kaynaklarından yararlandık. Bu çalışmalar sadece Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş destanı olarak değil de hepsini Çanakkale destanı olarak algılamak lazım. Trabzonspor Kulübü 1967 yılında kuruldu. Trabzonspor, Çanakkale savaşı yıllarında kurulmamıştı. Bu fotoğraftaki Trabzonsporlu arkadan gelen kulüpler anlamında yorumlamak lazım, kesinlikle art niyetle yapılmış bir çalışma değildir” dedi.

Çanakkale Savaşında bir çok kulübün şehidi olduğunu ve bir posterde hepsine yer vermek mümkün olmadığını vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

“Türkiye"de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Trabzonspor kulüpleri daha çok bilindiği için böyle bir yol seçtik. Bizler bütün çalışmalarımızı tarihi arşivlerden alıyoruz.. Bu fotoğrafta Çanakkale fotoğrafına Trabzonspor"u oraya koymamamız doğru olmayacağını vardık, çünkü o dönemde Trabzonspor yoktu. Trabzon"dan çok şehidin olduğunu da kesinlikle kabul ediyoruz. Bu çalışma tamamen iyi niyetli ve belgelere dayanarak yapılmıştır. Aslında Trabzonspor"u oraya koymasaydık daha iyi mi olurdu, bu şekilde Trabzonsporluları üzeceğimizi hesap edemedik. Burada Trabzonspor niye yok denilmesin diye böyle bir çalışma yaptık.

İşte o resim:

Kaynak: Haber61.net

Umarım verilmemiştir.
                              Hadi be git ordan lan, senin palavlarinimi yutacaz sandin trabzonspor sonradan geliyormusta felanda filanda, cekemiyorsunuz bizi acik acik söleyin utanmaz reziller.

Yorum

• ersun yanal su an star tvde telegolde konusuyor isteyen baksin
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X