Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ZİYA DOĞAN’I DİNLERKEN

Öncelikle belirtmem gerekir ki, Ziya Doğan’ın yüz-yüze konuşarak ikna edemeyeceği insan sayısı azdır. Zigana TV’de kendisini dinlerken bunu bir kez daha gördüm. Onca eleştirinin altından çıkmayı başardı. Kendisi kabahatsiz! ama Yattara, Ceyhun, Tolga, Ufukhan ya da Ferhat kabahatli! Ziya Doğan şöyle bir hisse kapılmış, sanki Trabzon’da insanlar oturmuş onu bu kulüpten kovmaya uğraşıyorlar. Yok böyle bir şey…

Trabzonspor’un taraftarının tek derdi var. Kişilikli futbol izlemek, Trabzonspor’u puan cetvelinde layık olduğu noktada görmektir.Bu taraftar senin elinde böyle bir kadro olduğuna inanıyor. Ama sen futbolculara inanmıyorsun. Hala Ceyhun’a kulp buluyorsun. Rize’de sana Zidane gibi top oynadı. Fakat Erciyes’te oynatıp oynatmayacağına karar vermediğini söylüyorsun! Trabzonspor kentinin seninle derdi yok. Ama ‘Babamı bile tanımam’ diyorsun ya.. Kardeşini kendi kişisel kaprisin için İstanbulspor’dan gönderdiğini söylüyorsun ya aynı inadınla bir camia ile de inatlaşıyorsun. Bu zevkleri sana Trabzon’da kimse yaptırmaz ve yaptırmayız..

Milyonlarca Trabzonspor taraftarının ekranlardan gördüğü ve senin halen ısrar ettiğin yanlışlarından arın, doğru dürüst kadro kur, bir kentin esnafının ekmeği ile oynama.. Bu esnafın ekmeği ile oynarsan senin ekmeğinle de oynanır unutma..! Yok, izleme komitesine adam alınmamış da yok gazeteciler seni sevmiyormuş... Yok böyle bir şey... Bunlar ütopyoların.. Elinde her maçı kazanacak kadro var. Sen o kadronun içinde bir şeyler arayıp bulup çıkarıyorsun ve Trabzonspor’u ele güne rezil edi-yorsun.. Küçültüyorsun.. Ceyhun’u kulübeye oturtup, Ufukhan’ı sahaya atacaksın, ondan sonra da basından merhamet bekleyeceksin.. Bunu yaparsak Trabzonspor’a ihanet ederiz.. Bu basın çok ihanetler gördü ama kimseye ihanet etmedi hocam...

TAKA

Maça gidipte Ziya Doğan istifa diye bağırmayan Trabzonsporlu bu takımın başarısızlığına ortak oluyor demektir sonuç hiç önemli değil sakarya maçında tribün şov yapılmalı ziya doğan istifa ettirilmeli bu kadar küçük şeylerle kandırılmamalıyız
    süper bir yorum gerçekleri yorumlayan gazeteciye helal olsun denir

Yorum

• TAKA

Maça gidipte Ziya Doğan istifa diye bağırmayan Trabzonsporlu bu takımın başarısızlığına ortak oluyor demektir sonuç hiç önemli değil sakarya maçında tribün şov yapılmalı ziya doğan istifa ettirilmeli bu kadar küçük şeylerle kandırılmamalıyız
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ROTA YİNE MARTİNEZ

BU sezon ligde fazla bir beklentisi olmayan ve Avrupa umutlarını Türkiye Kupası’na bağlayan Trabzonspor’da yönetim transfer arayışlarını da hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, kaleci konusunda girişimlere başlarken, sezon başında da gündemde olan Sakaryaspor’un kalecisi Martinez ile birlikte Gaziantepspor’un kalecisi Hasagiç isimleri ön plana çıkıyor. Kolombiyalı kalecide sorun olursa Hasagiç için düğmeye basılacak.

BORDO-MAVİLİ yönetimi sezon ortasında yüksek bonservis bedeli nedeniyle Martinez’den vazgeçmişti. Yönetim ardından Romanya’da kaleci aramış ancak burada da istediği vasıflarda bir isim bulamamıştı. Bordo-mavililerin Kenan Hasagiç’de de bir sorun yaşanması durumunda Avrupa liglerinden tecrübeli bir kaleci arayışına başlayacağı sızan haberler arasında.

KALECİ konusunda ciddi araştırmalar yapan yönetime menajerlerin de önerilerde bulunduğu öğrenilirken, Bosna Hersek ümit milli takımının kalesini koruyan 21 yaşındaki genç bir kalecinin önerildiği ancak Trabzonspor yönetiminin bu teklife sıcak bakmadığı ifade edildi. Trabzonspor yönetiminin menajerlere tecrübeli kaleciler aradıklarını söylediği kaydedildi.

Fotospor

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu takımda defans tamam orta saha tamam forvet tamam tek sorunumuz kaleci bu nasıl bir düşünce iki hafta tolga iyi dediler üçüncü hafta herkes satma telaşında

Yorum

• HAYATIM FUTBOL

Babası İlahiyat okumasını istedi ancak o futbolu tercih etti. Galatasaray maçında ayağı kırılan Musa Büyük, idealleri, Trabzonspor ve hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Talihsiz bir şekilde ayağı kırılan Musa Büyük’ün annesi Ayşe Büyük, maçı seyrederken hiçbir şeyin farkına varmadığını söyleyerek, “Maçı normal bir şekilde izliyorduk. Zaten kameralar da o anı anlayamamış. Sonra bir şeyler oldu. Eşim televizyonu kapattı. Büyük oğlum da eve gelerek arabanın anahtarını arıyordu. Ne olduğunu sordum. Hafif sakatlanmış dediler. Gerçeği öğrenemedim. Ama o esnada içimde bir acı oluştu. Bunu hissettim. Kötü bir şey olduğunun farkındaydım” diye konuştu.

OLACAĞI VARMIŞ

Baba Ahmet Büyük ise, “Ben o esnada her şeyi anlamıştım. Eşime bir şey söyleyemiyordum. Ancak başa gelecek varmış. Kısmet diyelim. Bugüne kadar hiç böyle büyük bir sakatlık yaşamamıştı. Yani çocukken dahi top oynardı. Ama düşe kalka hep ufak şeyler olurdu. Uzun yıllardır top oynuyor, ilk defa böyle büyük bir sakatlık yaşadı. Ama olsun. Böyle şeyler futbolun içerisinde var. Bu olaydan sonra bizimle ilgilenen bütün Trabzonspor ve spor camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

EKMEĞİM FUTBOLDANMIŞ

Uzun yıllardır futbol oynadığını ifade eden Musa Büyük ise, “Ben liseyi bitirdim, ancak profesyonel olana kadar babam benim hakkımda farklı bir meslek dalı düşünüyordu. Ancak buradan ekmek yiyeceğimiz varmış. Her çocuk gibi benim babam da profesyonel olana kadar futbol oynamamı istemedi. Ancak işin seyri değişince bir şey söylemedi. O benim İlahiyat fakültesine gitmemi istiyordu. Şimdi hiç alakası olmayan bir iş yapıyorum” şeklinde konuştu.

ŞU ANDA EVLENMEM

Henüz evlenmeyi istemediğini de sözlerine ekleyen tecrübeli golcü, “Annem bu konuda çok baskı yapıyor. Ancak ben henüz istemiyorum. Bu konuda biraz daha zamanın geçmesi gerekiyor. Anneme kalsa beni bugün evlendirir. Ama ben şu anda sadece futbola odaklanmak istiyorum. 32-33 yaşına kadar futbola devam etmek amacındayım. Bakalım hayırlısı olsun. Gidebildiğim yere kadar gideceğim. Ayrıca Trabzon’da yaşamaktan da mutluyum” şeklinde sözlerini tamamladı.

İLKHABER

Yorum

• Doğan'dan Ceyhun'a : “Sen lider oyuncusun”

Trabzonspor Teknik Direktörü futbolcusunu, “Sen çok özel bir oyuncusun. Sana güveniyorum” sözleriyle motive etti.

Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan futbolcularını bire bir konuşmalar yaparak motive etmeye çalışıyor. Doğan dün yapılan çalışma öncesinde de Ceyhun Eriş'le başbaşa bir görüşme yaptı.

Futbolcusuna performansından çok memnun olduğunu söyleyen Doğan, “Sen lider bir futbolcusun. Bu özelliğini maçlarda ortaya koyarak, takımına fayda sağlıyorsun. Performansından çok memnunum. Sana güveniyorum. Hep böyle devam etmeni istiyorum” dedi.

Doğan'ın Çaykur Rizespor maçından sonra Ceyhun'u, Sakaryaspor karşısında da ilk onbirde oynatmayı planladığı öğrenildi.

Hüseyin müjdesi

Trabzonspor, hafta sonu Sakaryaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Hüseyin'in katılmadığı bildirildi. Kulüp doktorları Hüseyin'in belinde hafif bir ağrı olduğu, ancak Sakaryaspor maçında forma giymesine engel bir durumun olmadığını kaydetti.

20.04.2007

Yorum

• [

Oyuncularının lig ve kupaya konsantre olması için büyük çaba harcayan teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Aklınız yeni sezondan önce oynayacağınız maçlarda olmalı. Çünkü kaderimizi bunlar belirleyecek” dediği öğrenildi.

Senin kaderin zaten belli ziya doğan sen ağzınla kuş tutsan olmaz artık sadece uzatmaları oynuyorsun çok uzatma ooldu ama elbet senin maçında bitecek...

Tek alternatif haa nolur keline bir saksı düşer aklın başına gelir inadı bırakır f adam gibi Trabzona yakışan futbol oynatır kadro çıkartırsın belki şansın olur ozaman ama ben kapasitenin buna yeteceğine inanmıyorum o başka
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• TRABZON 5-0 sakarya

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ZİYA DOĞAN’I DİNLERKEN

TAKA

:meşale2: :meşale1: :meşale2:
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRABZON 5-0 sakarya
                      sen biraz hayatı ters yaşıyorsun galibaı

Yorum

• Trabzonspor'da kadro değişecek

Kendi evinde ligin son sırasında bulunan Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.
                        Bordo mavili takımda sakatların durumu iyiye gidiyor, Doğan'ın istediği kadro yeniden oluşuyor. Trabzonspor yarın sahasında Turkcell Super Lig'de son sırada bulunan Sakaryaspor'u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta aldığı Çaykur Rizespor yenilgisini unutmak ve Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı öncesi moral depolamak istiyor. Bordo mavili takımda başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sakaryaspor maçını kazanacak güçte olduklarını belirterek, "Rakibimizin ligde bulunduğu konum değil bizim bulunduğumuz konum önemli. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Tüm gücümüzle mücadelemizi edip, Erciyesspor maçı öncesi moral depolayacağız" diye konuştu.

KALEDEN KORKUNUZ OLMASIN

Trabzonspor'un genç file bekçisi Tolga, Sakaryaspor maçı öncesi garanti verdi. Trabzonspor'un transfer listesinde ismi geçen futbolcular arasında olan Sakaryaspor kalecisi Martinez'den daha iyi olduğunu göstermek isteyen Tolga, "Beni eleştirenlere nasıl bir kaleci olduğumu göstermek istiyorum" dedi.
                        Genç kaleci kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, "Benim görevim gol yememek. Sakaryaspor maçında bunu başarmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. Trabzonspor kalesinde Jefferson'un da iyileşmesi ile yeniden rekabet yaşanmaya başladı.

SAKATLARIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Trabzonspor'un kabusu ligin sonuna doğru bitiyor. İkinci yarının başlaması ile sakatlıklar yüzünden kadro kurmakta büyük zorluklar çeken bordo mavili takımda Yattara ve Milan Stepanov tamamen iyileşti. Jefferson doktor kontrolünde idmanlara çıkmaya başladı. Gelecek sezona yetişmek isteyen Musa, hızlı bir iyileşme sürecinde. Talihsiz bir şekilde sezonu kapatan Risp'in ise ülkesinde olduğu ve hızla iyileştiği açıklandı.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, tüm sakatlarda çok iyi bir iyileşme süreci yakaladıklarını vurgulayarak, "Yaşadığımız kabustan yavaş yavaş çıkıyoruz.
                        Sakatlıkların iyiye gitmesinde futbolcuların gösterdiği özverili çalışmanın büyük bir önemi var" ifadelerini kullandı.

İLK 11'E ÜÇ YENİ İSİM

Bu sezon sakatlar ve cezalılar yüzünden oldukça sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Sakaryaspor karşısına üç eksikle çıkacak. Sezonu kapatan Musa, Risp ve kart cezalısı olan Erdinç'in forma giyemeyeceği maçta kaleyi Tolga koruyacak. Savunmanın sağı Ferhat'ın stoperde ise Çağdaş'ın yanında iyileşen Milan Stepanov'un forma giymesi bekleniyor.

Solbek ise Celaleddin. Orta sahanın sağında ise yükselen performansı ile dikkat çeken Gökdeniz'in oynaması beklenirken, orta sahada ise cezası dolan Ayman - Hüseyin ikilisinin mücadele edecek. Orta sahanın solunda ise Çaykur Rizespor maçında iki asist yapan Yattara'nın oynama ihtimali çok yüksek. İleride ise Ceyhun, Umut ikilisinin görev alması bekleniyor.

Trabzonspor'un Sakaryaspor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Tolga, Ferhat, Çağdaş, Stepanov, Celaleddin, Gökdeniz, Hüseyin, Ayman, Yattara, Ceyhun, Umut.

20.04.2007
                        Kaynak : DHA

Sene başında bu takıma dördüncü kaleci mi alıyorsunuz diyerek Hırvat Milli kaleci Pletikosa ( Ara transferde 3 milyon dolara Spartak Moskovaya Transfer oldu ) nın alınmasını Haşim Sayitoğlu aracılığıyla engelleyen Tolga devre arasında da Martinezin biten transferini yine Haşim abisine baskı yaparak engellemişti.

Vallahi bizim sevdiğimiz güvendiğimiz futbolcularımız keşke iyi futbolcuların gelmelerini engelleyeceklerine kendilerini geliştirseler

Bak Tolga kaç haftadır bu kadar hedefsiz bir ortamda yediğin golleri görüyoruz yeteneğine rağmen önce çok çalışmalısın.Galatasarayda Aykut ve Fevzi senden aşağı kaleciler değil ama kaç yıldır bekliyorlar Maondragonun arkasında.

Kulis yapmayı bırak işine bak futbolcu olduğunu hatırla birde eski maçları seyret koçum her maç 3 gol yiyoruz bilmem anlatabildim mi

Yorum

• Değeri 70 kat arttı!

G.Birliği'nin Ganalı yıldızı Haminu Draman için yabancı menajerler 3.5 milyon Euro değer biçti.Gençlerbirliği'nin sezon başında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımından 50 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Haminu Draman için yabancı menajerler 70 kat fazla değer biçerek 3.5 milyon euroluk bir teklifle Kırmızı-siyahlı kulübe başvurdu.

2006 Almanya Dünya Kupası öncesinde Gençlerbirliği Kulübü Genel Müdürü Hasan Çetinkaya tarafından keşfedilen ve ön sözleşme imzalanan Draman, Kırmızı-siyahlı kulüpte bir yılını doldurmadan değerini 70'e katladı. Draman, Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ve Amerika'ya 1 gol atmasıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti.

Hızlı davranan Gençlerbirliği ise 20 yaşındaki yıldız oyuncuyu takıma dahil etmeyi başarmıştı. Gençlerbirliği'nde zaman zaman forma bulamayan Draman için yabancı menajerler müthiş bir teklifle geldi.

Bir yabancı menajerin Gençlerbirliği yönetimi ile görüştüğü ve 3.5 milyon Euro karşılığında Draman'ı Avrupa'da satabileceğini söylediği öğrenildi. Gençlerbirliği yönetiminin ise Draman'ın 3.5 milyon euroya satılması için yabancı menajere yetki belgesi verdiği belirtildi. Y
                          abancı menajerin Draman'ı satmak için çalışmalara başladığı öğrenilirken, Fransa'nın Bordeaux takımının Ganalı yıldızla yakından ilgilendiği ifade ediliyor.

Bordeaux takımının Draman'ın transferi için ciddi adımlar atmayı planladığı öğrenilirken, bir Rus takımının da Draman için devreye girdiği belirtiliyor. İtalya Serie A takımlarından Torino da daha önce Draman ile ilgilenmişti. Draman'ın 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle satılması durumunda Gençlerbirliği, bu transferden büyük kar etmiş olacak.

50 bin euroya transfer edilen Draman, değerinin 70 katı bir satış fiyatıyla kulüpten ayrılacak. Kırmızı-siyahlı kulüp, daha önce Tarık Daşgün, Deniz Barış ve Serkan Balcı'nın Fenerbahçe'ye transferlerinde de büyük kar etmişti.

20.04.2007
                          Kaynak : İHA

işte transfer böyle yapılır daha 20 yaşında gana milli takımının yıldızıydı nasıl aldılar şaşırmıştım geçmiş olsun
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.04.2007, 13:35.

Yorum

• 'Biz yalancı değiliz'

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici "Antalya kampında hocamızla ilk görüştüğümüzde bize Trabzonspor'dan Martinez'e karşılık iyi bir teklif olduğunu söyledi. Biz ise Martinez'i satamayacağımızı söyledik"

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici ve yönetim kurulu üyesi Bahattin Küçük, pazartesi akşamı Kanal 54'te yayınlanan Spor 54'e konuk olmuş, Sakaryaspor yönetim kurulu üyesi Bahattin Küçük, gönderilen teknik patron Giray Bulak'ı kastederek "Martinez'i Trabzonspor'a satalım" dediğini iddia etmişti.

Bahattin Küçük'ün bu iddiası sonrası Yeni Sakarya Spor Servisi olarak Trabzon'da bulunan Giray Bulak'a telefonla ulaşmış ve Bulak'ın "Benim, Martinez'i satalım gibi bir talebim olmadı" demesi üzerine iki değişik görüş ortaya çıkmıştı.

Bu haber sonrası dün Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici, spor müdürümüz Cavit Dereli'yi telefonla aradı ve yönetim olarak kendilerinin doğruları söylediğini ifade etti.

İYİ Kİ GÖNDERMİŞİZ

Sakaryaspor Basın sözcüsü Orhan Ekici "Giray Bulak, Martinez'i gözden çıkarmış ki Antalya kampına Kocaelispor'un kalecisi Kaya'yı çağırdı, genç kaleci Sakaryaspor'la idmanlara çıktı. Antalya kampında hocamızla ilk görüştüğümüzde bize Trabzonspor'dan Martinez'e karşılık iyi bir teklif olduğunu söyledi. Martinez'in bize lazım olduğunu söyledik ve hocamız bozuldu. Bugün size benim böyle bir talebim olmadı, diyorsa bizde düşünüyoruz ki dün bize söylediğini bugün size inkar eden Giray Bulak'ı göndermekle yönetim olarak isabetli bir karar vermişiz" dedi.

Kaya'yı biz

istemedik'

Sakaryaspor yönetimi Giray Bulak'ı gönderdikten sonra Giray Bulak'ın Kocaelispor'dan çağırdığı kaleci Kaya'yı da ara transferin son günlerine doğru gönderdi. Bu gelişmelerden sonra ortaya bir soru daha çıktı!.
                            Soru şu; "Giray Bulak, Sakaryaspor takımında Martinez ve Cenk gibi iki iyi kaleci varken Kocaelispor'la sözleşmesi devam eden Kaya'yı Antalya kampına neden çağırdı?"

Giray martinezi bize veriyordu biraz bizimkiler akıllı olsaydı
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.04.2007, 13:36.

Yorum

• Burasi 1006 sayfayi bulmus.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• BEN bİLE ZİYA HOCDAN daha iyi Hocalık yaparım ,
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.