Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor: Canaydın ve Bakan Şahin görevini bırakmalı
    Gökçeyan YILDIRIM DHA

KULÜPLER Birliği Vakfı'nın en son yaptığı toplantıyı terk eden temsilcilerden biri olan Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, DHA’ya özel konuştu.
    Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın’ı ve Spordan Sorumlu Bakan Mehmet Ali Şahin’i görevlerinden istifa etmeleri gerektiğini söyledi. İbrahim Hacıosmanoğlu ayrıca, Kulüpler Birliğini toplantısına katılmadığı için Aziz Yıldırım’a hak vererek, Yıldırım’ı tebrik ettiğini ifade etti.
    Hacıosmanoğlu,Trabzonspor ’u temsilen Kulüpler Birliği toplantısına katıldığını belirterek,"Toplantı başlamadan önce başkan Canaydın’a özel olarak 1,5 ay önce aldığımız karardan vazgeçme yönünde bir konu ele alınacaksa bu toplantıyı terk edeceğimizi ve bunu da deklare edeceğimizi söyledim. Bir ay önce aldığımız kararın aksine çıkacak bir kararın Kulüpler Birliği’nin güvenilirliğini yitireceğini söyledik. O da bize böyle bir değerlendirme olmayacağını söyledi, bu konuda söz verdi ve toplantıya katıldık. Ancak başkan bize söz vermesine rağmen konu tartışılmaya başlandı. Böylesine bir birliğini almış olduğu kararların arkasında sürekli durabilmesi gerekir. Kısa sürelerde fikirlerinizi değiştirirseniz güven ve inanırlığınızı kaybedersiniz. Fenerbahçe Kulübünün toplantıdan önce yayınladığı bildiride Kulüpler Birliği’nin bu sorunu çözemeyeceğini daha geniş kapsamlı spor camiasının toplanıp çözülebileceğini bildirdi. Biz de bunun üzerine tekrar 1,5 ay önce aldığımız karardan vazgeçme yönünde bir konu ele alınacaksa bu toplantıyı terk edeceğimizi ve bunu da deklare edeceğimizi söyledim. Özhan Canaydın’da İddaa konusunu konuşacağımızı söyledi. İddaa’nın kalkma durumunun olduğunu ve bu konuda görüşeceğimizi söyledi. Toplantıda birinci madde olarak Fenerbahçe’nin ihracı ile ilgili konuşuldu. Ondan sonra ikinci madde olarak İddaa konusu konuşuldu. Spor Toto Teşkilat Müdürünün toplantıdan önce bütün kulüpleri arayarak İddaa’da tehlike olduğunu ama bunun ortadan kalkması içinde Bakanlar Kurulu’nun kararı gerektiğini söyledi" ifadelerini kullandı.
    1,5 ay önce Kulüpler Birliği’nin aldığı kararla federasyonun seçime gitmesinin gündeme geldiğini vurgulayan İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi:"Özhan Canaydın bu konunun kendi aramızda konuşulması gerektiğini söyledi. Ama baktık ki konuşmanın mecrahı sanki bir önceki yapılan oylamayı ortadan kaldırıp yeni bir değerlendirmeye gidildiğini gördüm. Türk futbolundaki ortam şuanda hiç hoş değil. Şuanda ki kaosu ortadan kaldırmak için Kulüpler Birliğine büyük görev düşüyordu. Bizde bu kaosun ortadan kalkması için gece geç saatlerde Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Haluk Ulusoy ile görüştük."
    Kulüpler Birliğini terkettiği zaman basın mensuplarına yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti:"Dışarıda medyaya durumu açıklarken bana içeride siyasi baskının olup olmadığı soruldu. Ben de Trabzonspor’a kimsenin siyasi baskı yapamayacağını söyledim. Ancak bu yanlış anlaşıldı sanki içeride siyasi baskı yok dedim şeklinde yorumlandı. Halbuki içeride siyasi baskı yok, siyasi tehdit vardı. Siyasetin kendisi içerideydi. İçeride bir anlamda belediyeler tarafından yönetilen, tüm maddi gelirleri belediyelere bağlı 7 kulüp temsilcisi vardı. Eğer Özhan Canaydın dünkü toplantıda isteseydi, dirayetli davranabilseydi, Türk futbolunu kaostan kurtaracak bir toplantı olabilirdi. Toplantı başlarken verdiği sözün tamamen aksine hareket ederek, güvenilmeyeceğini gösterdi. Kişisel çıkarlar uğruna hem diğer kulüplere ihanet etti, hem de Türk futbolunu kaosa sürükledi. Kimse kimseyi kandırmasın, kimse bu tür davranışlarla Türk futbolunun önünü açamaz. Canaydın bu davranışıyla Kulüpler Birliğine hizmet edemeyeceğini göstermiştir. Bunun için Özhan Canaydın Kulüpler Birliği Başkanlığından istia etmelidir. Çünkü Özhan Canaydın bu görevini iyi yapamıyor. Bunun için bu görevini bırakmalıdır." İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Şahin’in istifa etmesi gerektiğini belirterek,"Artık Kulüpler Birliği inanılırlığını yitirmiştir. Birlik derhal yeniden yapılanmaya gitmelidir. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanlığı konusunda başarılı olabilir. Ancak spor bakanlığı konusunda sınıfta kalmıştır. İsteseydi iletişim yoluyla bu sorunu daha uzlaşmacı yollarla çözebilirdi. Ama o öteki yolu tercih etti. Bugün gelinen noktanın tek sorumlusu Mehmet Ali Şahin’dir. Ve biran önce görevinden istifa etmelidir" ifadelerini kullandı.
    Aziz Yıldırım’ın Kulüpler Birliği toplantısına katılmadığı için takdir ettiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu şunları belirtti:"Aziz Yıldırım’ı bir kez daha takdir ettim. Daha önce kendisini tebrik etmiştim. Fenerbahçe Başkanı’nı zaman zaman eleştirmemize rağmen tutarlı tavırları nedeniyle takdir ederdim. Ama dünkü toplantıda gördük ki Aziz Yıldırım bu toplantıya katılmayarak tutarlı davranışını sürdürdü ve bir kez daha haklı çıktı. Kendisini tebrik ediyorum. Yıldırım’ın sevmediğimi huyları da var. Ama Kulüpler Birliğini toplantısına katılmadığı için onu tekrar tebrik ediyorum. Aziz Yıldırım ile ilk karşılaştığımız yerde bu tebrikimi yüzüne söyleyeceğim"

bu acıklamadan sonra bızde ıstıfa edıyoruz deseydıde bı ıse yarasaydı acıklamar
    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
    Mustafa Korkmaz

Yorum

• Bunların arkasında hep feybenin finans olarak diğer kulüplere fark atması yatıyor. Amerika örneğinde olduğu gibi. Finans olarak kulüpler birbirine yakın olsalar kimse bu ukalalar gibi birbirlerine horozlanamaz
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.12.2006, 14:52.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor’un talip olduğu futbolcuların kulüplerinin öne sürdüğü şartlar bordo mavilileri transferde çıkmaza doğru sürüklüyor. Servet’ten yüksek bonservis bedeli, Yasin ve Emrah’tan da Rıza Çalımbay’ın vetosu nedeniyle vazgeçmek zorunda kalan Trabzonspor, Sakaryaspor kalecisi Martinez için de Giray Bulak engeline takıldı.

Yorum

• 'Trabzon'dan teklif gelirse satarız'İlhan Cavcav, Ayman ve Risp'in transferleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Futbol denen bu oyun Türkiye'de artık mide bulandırır bir hal aldı. Bu arada Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları da Aziz Yıldırım'ın ekmeğine yağ sürecek cinsten. Hacıosmanoğlu, bugüne kadar klüpler birliğini boykot eden FB'yi bir yerde haklı gibi gösteriyor. Oysa hepimiz biliyoruz ki, FB'nin bunu yapmakta başka amaçları da var. Olay sadece klüpler birliğinin tutarsızlığı falan değil. Ben ce klüpler birliği diye bir oluşuma gerek yok, uygulamalardan da görüleceği gibi bir faydası da yok. Ama böyle bir oluşum varsa buna ya toplu iştirak edilir, ya da kapatılır. "Ben büyüğüm" diyerek kafasına göre hareket ederse herkes, olacağı budur yani kaos !
            Hacıosmanoğlu orada ironi yapıyor.Yani fb bunlardan bi bok olmaz dedi idi biz gene de adam yerine koyduk fakat dönek çıktılar demeye getiriyor.fb gibi Ulusoy'a karşı iseniz adam gibi zamanında ortaya çıksaydınız şimdi ne kıvırıyonuz yalakalar diyor
            Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
            1-Mahmut Hoca
            2-TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kafamın takıldıgı bir soru var.adam başka takıma gitmedikten sonra bıkarkırssa bir şey yapılamaz.

ben adma binlerce dolar para sayacam bana 3 yıl top yna diye adam 1.yılın sonunda ben futbolu bıraktım diyecek. bunun bir uygulaması kuralı vardır gibime geliyo. yoksa al parayı sonra bırak yata yata askerlik gibi yata yata futbol.
              İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha önce de yazmıştım... Çok iddialı değilim, öyle olmadığını söyleyen arkadaşlar da olmuş ama benim bildiğim bir futbolcu futbolu bırakırsa sözleşmesinin yasal yükümlülüklerinden kurtulur. Ya da aklımda öyle kalmış... Buna karşın oynamadığı zaman dilimi için para da almaz tabi ki. Yani 'Szymek son senenin parasını alır ama oynamaz' diye bir şey yok.

Yine de yanılıyor olabilirim, başta söylediğim gibi...
              Yani mantık olarak, oynaması gereken zamanın parasını peşin olarak aldıysa bunu geri vermek zorundadır. Aylardır zaten ödeme yapılmadı futbolculara. Kim borçlu kim alacaklı? Trabzonspor borçlu çıkmasında

Sonuçta kulüp bonservis bedelinden mahrum kalacak. Bu işin sonucunda öyle tazminatmış cezaymış falan... kimse boşuna heveslenmesin.
              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Symkowıak : Telefona çıkmıyor
                Yönetimi topa tutan tecrübeli futbolcu, mektubunu şöyle tamamladı: "Bana başka çıkar yol bırakmadınız. Trabzon'a bir daha dönmeyeceğim. Çok sevmeme rağmen, futbolu bıraktım. Beni futbola da küstürdünüz. Hepinize hayırlı olsun. Bundan zevk duyacak mısınız bilmiyorum ama herhalde hepinizin hoşunuza gitmiştir." Asbaşkan Haşim Sayitoğlu mektubu doğruladı ve "Ona telefonla ulaşamıyoruz" açıklamasını yaptı

Bune ya şakamı?
                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Benzer olay bjk'nin başına geldi. Letckov Bulgaristan'a kaçtı Futbolu bıraktım dedi. Sonra 2 yıl civarı sonra kendi ülkesinde yeniden oynamaya başladı. Onun üzerine bjk belli bir miktar bonservis aldı. Yoksa benim de bildiğim kadarıyla futbolu bırakırsa "tapunuz" da yanıyor haliyle
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Szymkowiak, bugün de gelmedi
                    29 Aralık 2006

Trabzonspor'un Antalya kampı sürüyor. Bugünkü antrenmana katılması beklenen Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak gelmezken, teknik heyet ve futbolcular bu konuda konuşmak istemedi.

Belek'teki kampta Trabzonspor oyuncuları, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde günde çift idman yaparak ikinci yarı hazırlıklarına devam etti.

Trabzonspor'un kampa katılan tek yabancı oyuncusu Gineli İbrahim Yattara hafif sakatlığı nedeniyle bugün takımla antrenmana çıkmadı ve otelde yalnız çalıştı.

Dün Antalya'ya gelerek bugünkü antrenmana katılması beklenen Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak, gelmedi. Ziya Doğan, bu konuda konuşmak istemediğini belirterek, yönetimin toplanarak karar alacağını söyledi.

Doğan, Futbol Federasyonu'nun Türkiye Kupası maçlarını bir hafta ertelemesini beklediklerini de kaydederek, "Kupa maçları bir hafta ertelenirse futbolculara bayram izni vereceğim. Erteleme olmazsa izin yok" diye konuştu.

TRABZONSPOR'UN MİNİK KONUKLARI

Trabzonspor'un bugünkü antrenmanında minik konukları da vardı. Başarı Koleji öğrencileri bordo-mavili takımın antrenmanını izledi ve futbolcularla fotoğraf çektirerek, imza aldı. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...315.asp?gid=71
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ayşe Ninemiz şuanda BMN de

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• "Doğan, Futbol Federasyonu'nun Türkiye Kupası maçlarını bir hafta ertelemesini beklediklerini de kaydederek, "Kupa maçları bir hafta ertelenirse futbolculara bayram izni vereceğim. Erteleme olmazsa izin yok" diye konuştu."

ben senin hoca gibi!!!! sanki federasyona güvenip takimi erken kampa aldin! böyle bir insan olamaz yahu! bu gitsin de yerine kim gelirse sgelsin bir yil desteklemeyenin ayaklarinda mantarlar ciksin !
                        olmaz böyle bir enayilik,cahillik, vurdumduymazlik!
                        bu yönetim görmemekte midir bu aciklamalari! yok mudur su camiada bu aptalliklara bir dur bakalim kardes ne diyorsun ne yapiyorsun diyecek delikanli!

Yorum

• Hasan Üçüncü’ye başarılı operasyon
                          Oyuncularımızdan Hasan Üçüncü’ye bugün İstanbul’da başarılı bir kasık operasyonu uygulandı.

Türkiye Gazetesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Hasan Taşçı tarafından gerçekleştirilen operasyonla ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Sağlık İşleri Sorumlusu Dr. Köksal Güney, Hasan Üçüncü’nün 2 gün içinde taburcu olacağını belirterek, “Operasyonu gerçekleştiren doktordan aldığımız bilgilere göre oyuncumuz 1 hafta içerisinde koşulara, 3. haftadan sonra da futbol oynamaya başlayabilecektir” diye konuştu.

Güney, Ömer Rıza’nın da İngiltere’de düz koşulara başladığını kaydederek, “Kendisi 10-15 Ocak tarihleri arasında Türkiye’ye gelerek takıma katılacaktır. Büyük bir aksilik yaşanmazsa Ömer Rıza da 1-2 Şubat tarihlerinde takımla çalışmalara başlayabilecek” ifadelerini kullandı.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Şunu anlamıyorum. Bu ameliyat devre arasına 1-2 hafta kala yapılıp devre arası hazırlıklarına futbolcu iyileşmiş olarak yetiştirilemez miydi? Yönetimi eleştirmeyin diyorsunuz ama ben bu tarzdan hiçbirşey anlamıyorum (Futbolcu kasık sorununu uzun süredir yaşıyordu)
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.12.2006, 17:45.

Yorum

• İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hacıosmanoğlu orada ironi yapıyor.Yani fb bunlardan bi bok olmaz dedi idi biz gene de adam yerine koyduk fakat dönek çıktılar demeye getiriyor.fb gibi Ulusoy'a karşı iseniz adam gibi zamanında ortaya çıksaydınız şimdi ne kıvırıyonuz yalakalar diyor
                              Biz beğenmesek bile FB'nin kendi açısından tavrını koruması elbette takdir edilebilir, buna itirazım yok. Ama FB'nin klüpler birliğinden kopmasının tek nedeni de Ulusoy değil. FB, kendini diğer klüplerden soyutladı. Sürekli kavgayı teşvik ediyorlar.

Klüpler birliğinin kararından çark ettiği doğrudur. Zaten Hacıosmanoğlu'nun tepkisi de bunadır. Ama bunun nedenini yine kendisi açıklamış. Olaylar tamamen siyasetin gölgesinde ilerliyor. Klüpler birliğini bu karar değişimine iten de siyasi baskılardır. Ülkenin bakanı işi gücü bırakmış, federasyon başkanı ile uğraşıyor. Ulusoy'un artık direnmeye çalışmasının anlamı yok. Kendince haklı bile olsa artık bırakması ve sine-i millete dönmesi gerekiyor :-)))
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Cavcav: Teklif Yok ki
                                Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, ara transferlerle ilgili olarak, 'Biz her futbolcusunu satan bir takımız. Ancak hiçbir teklif yokken de satmaya karar veremeyiz' dedi.

Sisteme Eklenme Tarihi: 2006-12-29 14:09:00

Cavcav, Trabzonspor'un Ayman ve Risp'i istediği yönünde kendilerine gelmiş resmi bir teklif olmadığını belirterek, 'Biz her futbolcusunu satan bir takımız. Bir futbolcuyu satar yerine yenisini alırız.

Zaten her takım oyuncusunu verirken, yerine daha iyisini koyması gerekir. Kaldı ki bize bu konuda gelmiş resmi bir teklif de yok. Sadece Ayman'ı almak istediklerini duydum. Zaten transfer sezonu daha başlamadı. Bu konuda Trabzonspor'dan bir teklif alırsak, hocamızla da görüşerek bu transfere karar veririz' dedi

saygıdeger basınımız ayman için nuri balparmak masaya oturdu imzaya kaldı gibilerinden yazıp ciziyorlardı her haber gibi buda balon birinden oburunden duymalık hepsi
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X