Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eziktaş çok pis ezildi yav bizden daha kötü oynuyorlar..adamların bir tek pozisyonunu göremedim..yalnız spiker de önce ezikleri övüyodu sonra baktı 4-0 oldu 'bu hazırlık maçı, oyuncular çok ağır antremanlar yapıyor' diye palavra uydurmaya başladı..ne de olsa ist. basını...
    Zaten bjk ile aramızda çok büyük benzerlikler var.

Son zamanlarda özellikle.

Anla yani.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      helal olsun ... golsüzlüge devam
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Takımımız Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında yarın (9 Ocak Salı) Alman ikinci ligi takımlarından Karlsruher SC ekibiyle karşılaşacak. Bundesliga 2’de 17 maç sonunda 38 puanla devreyi lider kapatan Karlsruher SC ile oynanacak olan müsabaka Adora Oteli Dış Saha’da saat 17.30’da başlayacak.
        ..........................

bu maci herhangi bi kanal. radyo veriyomu ?
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bizim maci hangi kanal vermiski bu maci yayinlasinlar hepsi ezik ,,
          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim maci hangi kanal vermiski bu maci yayinlasinlar hepsi ezik ,,
            bizim maci veriyorlar ama nedense bizim tv de seyredemiyorum her defasinda aynisi

Yorum

• hangi kanal veriyor
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• cook degerli hocamizu yine konustu!
                bakin bu kez ne dedi:
                Teknik Direktör Ziya Doğan, transfer konusunda yönetime alternatifli bir rapor sunduğunu söyledi. Doğan, "O listeden hangisini alırlarsa alsınlar fark etmez. Ayman'ın transferi de durduruldu. Bu önemli değil, çünkü benim verdiğim listede başka isimler de var. Bizim savunmada sorunumuz bulunuyor. Öncelikle takıma stoper takviyesi yapacağız. Gençlerbirliği'nden Risp'i istiyorum" dedi. Ziya Doğan, Marcelinho için de bir teklif gelmediğini söyledi.

yahu okuduklarima inanamiyorum! takimda bes tane stoper var hala adam stoper sorunundan bahsediyor. cagdas, stepanov yollamak istedigin fatih! bunlar ne ise yarar bize bir aciklayiver de bizler de senin o engin bilgilerinden faydalanalim!

kör gözlü oldugun belli!sana bu iyiligi hicbir takimin taraftari yapmaz ama biz yapalim: hoca takimin saginda ve solunda denemedigin adam kalmadi ve hicbiri özellikle de sevgilin musa o kadar verimsiz ki bordomavi üyeleri onu halisaha macinda bile oynatmak istemiyorlar. yani senin sorunun defansin kanatlarinda ortasinda degil... anla artik bunu...

Yorum

• "Trabzon sizinle rezil oluyorrr"

Bir önceki yazımda Ziya Doğan’ın “dikkate değer” bir ısrarla istediği Gençlerbirliği’nin Mısırlı oyuncusu Ayman’ın transferini yorumlamış ve hayırlı olmasını dilemiştim.

Bu yazım üzerine Trabzon’da yaşayan ve şehrin “dokusunu” iyi bilen bir Trabzon sevdalısı arkadaşım; “ Abi sen bu Ayman transferini yazdın ama, biraz acele ettin. Kulübün resmi internet sitesinde yayınlamış olsa bile bu adamlara (yöneticileri kastediyor) güvenilmez. Bunlar kulübü değil kendi kişisel çıkarlarını idare ediyor. Benden söylemesi” diye uyarmıştı.

Bu “sevdalı” kardeşimin uyarısını, küçümser bir tebessümle karşılamış ve ciddiye almamıştım.

Ne de olsa; söz konusu kulüp Trabzonspor’du ve O’nu idare edenlerin asgari bir “duruş”u vardı

Ne de olsa; halka açık bir şirket olarak varlığını sürdüren bir kurum; kendisini idare edenler eliyle bile ancak bir noktaya kadar rezil edilebilirdi ve o nokta zaten çoktan aşılmıştı.

Ne de olsa; teknik direktörün ısrarla istediği bir oyuncuydu söz konusu olan ve sağır sultan bile bu takımın acilen 3-5 “iyi” oyuncuya ihtiyaç duyduğunu biliyordu.

Ne de olsa; lige şampiyonluk parolasıyla başlayıp fiyasko transferler ve balığın tuzu reddetmesiyle lige tutunmaya dönüşen hedef; tarihin en kötü yönetimi olarak damgalanmalarının önünü açmış ve şehri de kendi çukurlarına doğru sürüklüyordu.

Ne de olsa, bu takım Trabzonspor’du..

Bu lige İkinci ligde şampiyon olarak yükselip şampiyonluk onuruna ulaşmış tek takımdı bu takım

Bu takıma yöneticilik edenlerin, en azından bu takımın tarihini bildiklerini varsayıyordum.

Milyonlarca Trabzonsporlu gibi ben de yanıldım..

Sonra mevcut tabloyu bir kez daha gözden geçirdim..

Fatih Tekke’yi “satan”;

Simkovyak’ı “kaçıran”;

Fatih Akyel’i “kaptan” yapan;

Resmi İnternet sitesinde aynı konu hakkında aynı gün içinde kendilerini “yalanlayan”;

Tetikçi kukla hakemlerin “işi” bırakmasına “üzülen”;

Piyasada ne kadar ikinci sınıf oyuncu varsa, bila bedel ya da takas yoluyla kadroya “dolduran”;

Bir önceki teknik kadro tarafından “kovulan” Adem ve Eller gibi oyuncuları geri çağırma komedisine “düşen”;

Yıldız diye transfer edilen ve takıma katılımları ve katkıları “dramdan trajediye” dönüşen turşuları takıma “kazandıran”;

“Satan, kaçıran, kaptan yapan, yalanlayan, üzülen, dolduran, düşen, kazandıran” bir yönetime sahipken, Trabzon sevdalısı arkadaşımın uyarısını nasıl olup da ciddiye almadığıma ya üzülmeli ya da işi deliliğe vurup gülmeliyim.

Sağlıklı bir “baş”ın bu yönetime tahammülü aklın sınırlarını yeniden çizmeyi gerektirir.

İşin sırrı Fransızların bildik atasözlerinde gizli aslında: Her topluluk layık oldukları kişilerce yönetilir.

Yaşanan Rezilliklerin baş aktörleri olan Nuri Albayrak ve Haşim Sayitoğlu örnekleri, demek ki, Trabzonspor’un bulduğu bulacağı en iyi yöneticilerdir.

Orada kimse var mı? Sesim geliyor mu Trabzon??
                  ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Bu arada bu yazı Sn. Sedat Tunalı'nın yazısıdır...
                    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Medyanın attığı manşetlere bakar mısınız? Nerden cüret buluyorlar? Yönetim duy sesimizi diyeceğim ama... Neyse demeyeyim daha karışır ortalık

Cevabi basit: Yönetimin beceriksizliginden buluyorlar bu cesareti! Is beceremezsen, konusturursun elalemi
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Trabzon sizinle rezil oluyorrr"

Bir önceki yazımda Ziya Doğan’ın “dikkate değer” bir ısrarla istediği Gençlerbirliği’nin Mısırlı oyuncusu Ayman’ın transferini yorumlamış ve hayırlı olmasını dilemiştim.

Bu yazım üzerine Trabzon’da yaşayan ve şehrin “dokusunu” iyi bilen bir Trabzon sevdalısı arkadaşım; “ Abi sen bu Ayman transferini yazdın ama, biraz acele ettin. Kulübün resmi internet sitesinde yayınlamış olsa bile bu adamlara (yöneticileri kastediyor) güvenilmez. Bunlar kulübü değil kendi kişisel çıkarlarını idare ediyor. Benden söylemesi” diye uyarmıştı.

Bu “sevdalı” kardeşimin uyarısını, küçümser bir tebessümle karşılamış ve ciddiye almamıştım.

Ne de olsa; söz konusu kulüp Trabzonspor’du ve O’nu idare edenlerin asgari bir “duruş”u vardı

Ne de olsa; halka açık bir şirket olarak varlığını sürdüren bir kurum; kendisini idare edenler eliyle bile ancak bir noktaya kadar rezil edilebilirdi ve o nokta zaten çoktan aşılmıştı.

Ne de olsa; teknik direktörün ısrarla istediği bir oyuncuydu söz konusu olan ve sağır sultan bile bu takımın acilen 3-5 “iyi” oyuncuya ihtiyaç duyduğunu biliyordu.

Ne de olsa; lige şampiyonluk parolasıyla başlayıp fiyasko transferler ve balığın tuzu reddetmesiyle lige tutunmaya dönüşen hedef; tarihin en kötü yönetimi olarak damgalanmalarının önünü açmış ve şehri de kendi çukurlarına doğru sürüklüyordu.

Ne de olsa, bu takım Trabzonspor’du..

Bu lige İkinci ligde şampiyon olarak yükselip şampiyonluk onuruna ulaşmış tek takımdı bu takım

Bu takıma yöneticilik edenlerin, en azından bu takımın tarihini bildiklerini varsayıyordum.

Milyonlarca Trabzonsporlu gibi ben de yanıldım..

Sonra mevcut tabloyu bir kez daha gözden geçirdim..

Fatih Tekke’yi “satan”;

Simkovyak’ı “kaçıran”;

Fatih Akyel’i “kaptan” yapan;

Resmi İnternet sitesinde aynı konu hakkında aynı gün içinde kendilerini “yalanlayan”;

Tetikçi kukla hakemlerin “işi” bırakmasına “üzülen”;

Piyasada ne kadar ikinci sınıf oyuncu varsa, bila bedel ya da takas yoluyla kadroya “dolduran”;

Bir önceki teknik kadro tarafından “kovulan” Adem ve Eller gibi oyuncuları geri çağırma komedisine “düşen”;

Yıldız diye transfer edilen ve takıma katılımları ve katkıları “dramdan trajediye” dönüşen turşuları takıma “kazandıran”;

“Satan, kaçıran, kaptan yapan, yalanlayan, üzülen, dolduran, düşen, kazandıran” bir yönetime sahipken, Trabzon sevdalısı arkadaşımın uyarısını nasıl olup da ciddiye almadığıma ya üzülmeli ya da işi deliliğe vurup gülmeliyim.

Sağlıklı bir “baş”ın bu yönetime tahammülü aklın sınırlarını yeniden çizmeyi gerektirir.

İşin sırrı Fransızların bildik atasözlerinde gizli aslında: Her topluluk layık oldukları kişilerce yönetilir.

Yaşanan Rezilliklerin baş aktörleri olan Nuri Albayrak ve Haşim Sayitoğlu örnekleri, demek ki, Trabzonspor’un bulduğu bulacağı en iyi yöneticilerdir.

Orada kimse var mı? Sesim geliyor mu Trabzon??

Trabzonspor Taraftarinin büyük kisminin duygularini temsil ettigini düsünüyorum. Iyi yazmis.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ‘Bir daha asla’

Yönetimdeki fikir ayrılıkları Ayman transferini komediye çevirdi. İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kampa çağrılmayı bekleyen Mısırlı, kendisinden vazgeçen Bordo-Mavililer’i topa tuttu: Bu saatten sonra hayatta Trabzon’a gitmem.
                          09.01.2007 Formayı bile giymişti
                          Her şey güzel başlamıştı... İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı görüşmeler sonunda kulübü Gençlerbirliği ve Ayman’la anlaşma sağlandı. Mısırlı oyuncu, İstanbul’da sağlık kontrolünden geçti. Hatta Bordo-Mavili formayı sırtına geçirdi. Sakat şüphesiyle Trabzon’un doktorları Antalya’dan İstanbul’a gelerek bir kez daha kontrollerde bulundu. Herkes, Ayman’ın kampa katılmasını beklerken kriz patlak verdi. Karadeniz ekibi, Antalya’ya gitmek için haber bekleyen yıldız oyuncudan vazgeçti.

Bombaladı...
                          Transfer Komitesi’nde yer alan Başkan Nuri Albayrak, İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Asbaşkan Haşim Sayitoğlu arasındaki fikir ayrılığı Ayman transferini adeta komediye dönüştürdü. Yaşanan olaylardan çok rahatsız olan Ayman da, dün 1.5 yıllık sözleşmesi olduğu Gençlerbirliği’nin kampına katıldı. “Boşta olan bir futbolcu değilim” diyen tecrübeli futbolcu, “Beni isteyen onlardı. Ancak kaç gündür sürekli haber bekliyorum ama hiç bir gelişme yok. Bu saatten sonra Trabzon’a gitmem” diye konuştu.

Bugun bayram erken kalkın cocuklar,gıyelım en guzel gıysılerı
                          ama komık olan bence baslık "forma bıle gıymıstı"daha ne ıstıyorsun ayman
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Bu iş böle olmamalıydı.Alcaksan al,almayacaksan alma.
                            Ama nedir bu.Çocuk oyuncağın mı? Kesin net bi karar yoksa Gençlerbirliği verdik derken onları uyarabilirdin.Gazeteler basın bu yönde yazılar yazarken tvler haberi verirken bi açıklama yapılmaz mıydı?Ayıp yani.Ayman da bi insan.Ne duruma düştü,yazık değil mi?Aslında biz ondan daha kötü duruma düştük ya neyse.
                            Bence yakında yönetimde kıyametler kopar.Bölünmeler başlar.Bi taraf alıyo,diğer taraf çomak sokuyo,Albayrak ben bilmem diyo.Ohhhh ne ala memleket.
                            Ayyy ilk defa çok sinirlendim.Yuh diyorum yönetimimize.
                            Not: Çok özür,Ayman rabzonda başlığındayım sandım kendimi.

Yorum

• Ayman inşallah hatrck yapar bize karşı...
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayman inşallah hatrck yapar bize karşı...
                                aminnnnn.
                                Ondan sonrada Cavcav açıklama yapar nasıl oyuna getirdim ama sizi diye

Yönetim kuruluna söz geçiremeyen başkan!! TRABZONSPOR'un ismini daha fazla kirletme lütfen İSTİFA.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X