Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende ziya doğan icin bi mektup yazim yollim kulübe imza olayını ayarlarım ben cok gülünç olduk biz ya

Yorum

• kafamın takıldıgı bir soru var.adam başka takıma gitmedikten sonra bıkarkırssa bir şey yapılamaz.

ben adma binlerce dolar para sayacam bana 3 yıl top yna diye adam 1.yılın sonunda ben futbolu bıraktım diyecek. bunun bir uygulaması kuralı vardır gibime geliyo. yoksa al parayı sonra bırak yata yata askerlik gibi yata yata futbol.

Yorum

• yaw...su marcelinhonun geldigi kesin mi ya?
        Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kafamın takıldıgı bir soru var.adam başka takıma gitmedikten sonra bıkarkırssa bir şey yapılamaz.

ben adma binlerce dolar para sayacam bana 3 yıl top yna diye adam 1.yılın sonunda ben futbolu bıraktım diyecek. bunun bir uygulaması kuralı vardır gibime geliyo. yoksa al parayı sonra bırak yata yata askerlik gibi yata yata futbol.
          Aslinda futbolu birakmak isteyen yönetimle oturur ve kontrati karsilikli olarak fesh eder. Ama yönetim Szymek'ten para istedi ve 1 milyonu getirdigi taktirde kendisini serbest birakacaklarini söylemis benim duyduguma göre.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Tehlikeli restleşme

29 Aralık 2006 Cuma

İşte Ziya’nın listesi
            Teknik Direktör Ziya Doğan, Trabzon yönetimine ara transferde alınmasını istediği 10 futbolcuyu bildirdi. Ancak Doğan’a karşı olan ve istifa kararından Futbol Şube Başkanlığı’na getirilince dönen Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, bu listeyi ciddiye almadı. Doğan; Risp, Erkan, Ayman (G.Birliği), Ali Güneş, İbrahim Akın (Beşiktaş), Serkan Balcı, Can Arat, Ceyhun (A.Gücü), Serhat (Ç.Rize) ve Martinez’in (Sakarya) alınmasını istedi. Takasta ise Jefferson ve Eller’in dışında hiçbir oyuncusunun kullanılmamasını belirtti. Ancak Sayitoğlu istenilen transferler konusunda gereken gayreti göstermiyor. Bu da teknik kadro ile aralarındaki restleşmeyi su yüzüne çıkardı.

Kozlar paylaşılacak
            Ziya Doğan, İbrahim Akın ve Ali Güneş’in Trabzonspor’a çok önemli katkı sağlayacağını yönetime iletti. Bu iki oyuncu için Beşiktaş’a Eller’i teklif eden bordo-mavili yönetim, cevap bekliyor. Ziya Doğan bazı yöneticilerin Musa Büyük’ü takasta kullanma fikrine ise şiddetle karşı çıktı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu bugün Antalya’ya giderek kampa katılacak. Ziya Doğan ile Haşim Sayitoğlu görüşmesi Trabzonspor’da önemi gelişmelerin habercisi olarak nitelendiriliyor. Doğan’ın ara transferde gerekenlerin yapılmaması halinde istifasının cebinde olduğu öne sürülüyor. Haşim Sayitoğlu’nun da başından beri karşı çıktığı Ziya Doğan’ı bu şekilde yıldırma düşüncesi taşıdığı gelen bilgiler arasında.

Yorum

• Bu adamların çıkar çatışmlarıı kişisel sorunlarını Trabzon un değerlerinin üzerlerinde görmesi TRABZON a TRABZONSPOR a ihanettir. Bu kabullenemez!
              @Napy61

Yorum

• KardeŞİm Trabzonspor Kİmsenİn OyuncaĞi DeĞİldİr,restleŞmek İstİyorlarsa Rİnge Çiksinlar Yesİnler Bİrbİrlerİnİ Yada Hepsİ Defolup Gİtsİn.ne Buya Hoca Futbolcu İsteyecek Adamlar Kendİ İstedİklerİnİ Yapacak.bÖyle BİŞey Yok DÜnyanin HİÇ Bİr Yerİnde.heyyy YÖnetİm Nerde Vaatlerİnİz Borcumuz Yok Dİye BaĞiriyorsunuz O Zaman Yapacaksin Transfer KardeŞİm.yÖnetİcİ Transfer Yapmayacaksa YÖnetİmİn Bİr Anlami Yok.o Takim Kendİ BaŞinada Çikar Kral Gİbİ Oynar.takimi GÖkdenİz Sahaya Çikarsin HİÇ Kİmseyİ İstemİyoruz Artik Trabzonsporumuzun BaŞina,eĞer BÖyle Yapacaklarsa...yeter Artik Ya.

Yorum

• ayrıca takımımızın defans hariç futbolcuya ihtiyacı yoktur bu ziya doğan nasıl göremez.defans hariç dizdiğim takıma bir bakın.
                  jefferson

Musa stepanov çağdaş M.Keçeli

Szymek

yattara musampa
                  gökdeniz
                  marcelinho

umut

( varmı ötesi dikkat defansı dikkate almayın)

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tehlikeli restleşme

29 Aralık 2006 Cuma

İşte Ziya’nın listesi
                    Teknik Direktör Ziya Doğan, Trabzon yönetimine ara transferde alınmasını istediği 10 futbolcuyu bildirdi. Ancak Doğan’a karşı olan ve istifa kararından Futbol Şube Başkanlığı’na getirilince dönen Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, bu listeyi ciddiye almadı. Doğan; Risp, Erkan, Ayman (G.Birliği), Ali Güneş, İbrahim Akın (Beşiktaş), Serkan Balcı, Can Arat, Ceyhun (A.Gücü), Serhat (Ç.Rize) ve Martinez’in (Sakarya) alınmasını istedi. Takasta ise Jefferson ve Eller’in dışında hiçbir oyuncusunun kullanılmamasını belirtti. Ancak Sayitoğlu istenilen transferler konusunda gereken gayreti göstermiyor. Bu da teknik kadro ile aralarındaki restleşmeyi su yüzüne çıkardı.

Kozlar paylaşılacak
                    Ziya Doğan, İbrahim Akın ve Ali Güneş’in Trabzonspor’a çok önemli katkı sağlayacağını yönetime iletti. Bu iki oyuncu için Beşiktaş’a Eller’i teklif eden bordo-mavili yönetim, cevap bekliyor. Ziya Doğan bazı yöneticilerin Musa Büyük’ü takasta kullanma fikrine ise şiddetle karşı çıktı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu bugün Antalya’ya giderek kampa katılacak. Ziya Doğan ile Haşim Sayitoğlu görüşmesi Trabzonspor’da önemi gelişmelerin habercisi olarak nitelendiriliyor. Doğan’ın ara transferde gerekenlerin yapılmaması halinde istifasının cebinde olduğu öne sürülüyor. Haşim Sayitoğlu’nun da başından beri karşı çıktığı Ziya Doğan’ı bu şekilde yıldırma düşüncesi taşıdığı gelen bilgiler arasında.
                    tabi restleşsinler. haşim i de sevmem ama ziyayı gönderecek tek adam. ziya herhalde bu topçuları alıp stad inşatında kullanacak. böylece işçilik bedavaya gelecek. ben ziyanın ibo akın ve martinez i istediğine inanmıyorum habere çok bişeyler karışmış.
                    benim için şimdilik en büyük başarı ziyanın istediği transferleri yapmadan sezonu kapatmak sonrada ilk yenilgide tekmeye vurmak. takımımı kuramadım falan derse de şu şarkıyı kendisine armağan ediyorum.
                    yıllarca aynı rol aynı perde sevdimde katlandım bu derde.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kafamın takıldıgı bir soru var.adam başka takıma gitmedikten sonra bıkarkırssa bir şey yapılamaz.

Daha önce de yazmıştım... Çok iddialı değilim, öyle olmadığını söyleyen arkadaşlar da olmuş ama benim bildiğim bir futbolcu futbolu bırakırsa sözleşmesinin yasal yükümlülüklerinden kurtulur. Ya da aklımda öyle kalmış... Buna karşın oynamadığı zaman dilimi için para da almaz tabi ki. Yani 'Szymek son senenin parasını alır ama oynamaz' diye bir şey yok.

Yine de yanılıyor olabilirim, başta söylediğim gibi...

Yorum

• Trabzonspor: Canaydın ve Bakan Şahin görevini bırakmalı
                        Gökçeyan YILDIRIM DHA

KULÜPLER Birliği Vakfı'nın en son yaptığı toplantıyı terk eden temsilcilerden biri olan Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, DHA’ya özel konuştu.
                        Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın’ı ve Spordan Sorumlu Bakan Mehmet Ali Şahin’i görevlerinden istifa etmeleri gerektiğini söyledi. İbrahim Hacıosmanoğlu ayrıca, Kulüpler Birliğini toplantısına katılmadığı için Aziz Yıldırım’a hak vererek, Yıldırım’ı tebrik ettiğini ifade etti.
                        Hacıosmanoğlu,Trabzonspor ’u temsilen Kulüpler Birliği toplantısına katıldığını belirterek,"Toplantı başlamadan önce başkan Canaydın’a özel olarak 1,5 ay önce aldığımız karardan vazgeçme yönünde bir konu ele alınacaksa bu toplantıyı terk edeceğimizi ve bunu da deklare edeceğimizi söyledim. Bir ay önce aldığımız kararın aksine çıkacak bir kararın Kulüpler Birliği’nin güvenilirliğini yitireceğini söyledik. O da bize böyle bir değerlendirme olmayacağını söyledi, bu konuda söz verdi ve toplantıya katıldık. Ancak başkan bize söz vermesine rağmen konu tartışılmaya başlandı. Böylesine bir birliğini almış olduğu kararların arkasında sürekli durabilmesi gerekir. Kısa sürelerde fikirlerinizi değiştirirseniz güven ve inanırlığınızı kaybedersiniz. Fenerbahçe Kulübünün toplantıdan önce yayınladığı bildiride Kulüpler Birliği’nin bu sorunu çözemeyeceğini daha geniş kapsamlı spor camiasının toplanıp çözülebileceğini bildirdi. Biz de bunun üzerine tekrar 1,5 ay önce aldığımız karardan vazgeçme yönünde bir konu ele alınacaksa bu toplantıyı terk edeceğimizi ve bunu da deklare edeceğimizi söyledim. Özhan Canaydın’da İddaa konusunu konuşacağımızı söyledi. İddaa’nın kalkma durumunun olduğunu ve bu konuda görüşeceğimizi söyledi. Toplantıda birinci madde olarak Fenerbahçe’nin ihracı ile ilgili konuşuldu. Ondan sonra ikinci madde olarak İddaa konusu konuşuldu. Spor Toto Teşkilat Müdürünün toplantıdan önce bütün kulüpleri arayarak İddaa’da tehlike olduğunu ama bunun ortadan kalkması içinde Bakanlar Kurulu’nun kararı gerektiğini söyledi" ifadelerini kullandı.
                        1,5 ay önce Kulüpler Birliği’nin aldığı kararla federasyonun seçime gitmesinin gündeme geldiğini vurgulayan İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi:"Özhan Canaydın bu konunun kendi aramızda konuşulması gerektiğini söyledi. Ama baktık ki konuşmanın mecrahı sanki bir önceki yapılan oylamayı ortadan kaldırıp yeni bir değerlendirmeye gidildiğini gördüm. Türk futbolundaki ortam şuanda hiç hoş değil. Şuanda ki kaosu ortadan kaldırmak için Kulüpler Birliğine büyük görev düşüyordu. Bizde bu kaosun ortadan kalkması için gece geç saatlerde Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Haluk Ulusoy ile görüştük."
                        Kulüpler Birliğini terkettiği zaman basın mensuplarına yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti:"Dışarıda medyaya durumu açıklarken bana içeride siyasi baskının olup olmadığı soruldu. Ben de Trabzonspor’a kimsenin siyasi baskı yapamayacağını söyledim. Ancak bu yanlış anlaşıldı sanki içeride siyasi baskı yok dedim şeklinde yorumlandı. Halbuki içeride siyasi baskı yok, siyasi tehdit vardı. Siyasetin kendisi içerideydi. İçeride bir anlamda belediyeler tarafından yönetilen, tüm maddi gelirleri belediyelere bağlı 7 kulüp temsilcisi vardı. Eğer Özhan Canaydın dünkü toplantıda isteseydi, dirayetli davranabilseydi, Türk futbolunu kaostan kurtaracak bir toplantı olabilirdi. Toplantı başlarken verdiği sözün tamamen aksine hareket ederek, güvenilmeyeceğini gösterdi. Kişisel çıkarlar uğruna hem diğer kulüplere ihanet etti, hem de Türk futbolunu kaosa sürükledi. Kimse kimseyi kandırmasın, kimse bu tür davranışlarla Türk futbolunun önünü açamaz. Canaydın bu davranışıyla Kulüpler Birliğine hizmet edemeyeceğini göstermiştir. Bunun için Özhan Canaydın Kulüpler Birliği Başkanlığından istia etmelidir. Çünkü Özhan Canaydın bu görevini iyi yapamıyor. Bunun için bu görevini bırakmalıdır." İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Şahin’in istifa etmesi gerektiğini belirterek,"Artık Kulüpler Birliği inanılırlığını yitirmiştir. Birlik derhal yeniden yapılanmaya gitmelidir. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanlığı konusunda başarılı olabilir. Ancak spor bakanlığı konusunda sınıfta kalmıştır. İsteseydi iletişim yoluyla bu sorunu daha uzlaşmacı yollarla çözebilirdi. Ama o öteki yolu tercih etti. Bugün gelinen noktanın tek sorumlusu Mehmet Ali Şahin’dir. Ve biran önce görevinden istifa etmelidir" ifadelerini kullandı.
                        Aziz Yıldırım’ın Kulüpler Birliği toplantısına katılmadığı için takdir ettiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu şunları belirtti:"Aziz Yıldırım’ı bir kez daha takdir ettim. Daha önce kendisini tebrik etmiştim. Fenerbahçe Başkanı’nı zaman zaman eleştirmemize rağmen tutarlı tavırları nedeniyle takdir ederdim. Ama dünkü toplantıda gördük ki Aziz Yıldırım bu toplantıya katılmayarak tutarlı davranışını sürdürdü ve bir kez daha haklı çıktı. Kendisini tebrik ediyorum. Yıldırım’ın sevmediğimi huyları da var. Ama Kulüpler Birliğini toplantısına katılmadığı için onu tekrar tebrik ediyorum. Aziz Yıldırım ile ilk karşılaştığımız yerde bu tebrikimi yüzüne söyleyeceğim"
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yürü be Türk futbolu.. yürü de nereye gidiyorsun ?

_______________________________________________________________________________

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maraton ve Fenerium tribünlerinin dış yüzüne yaptırılan ışıklandırma, törenle devreye sokuldu. Törene Fenerbahçe camiasının yanısıra Bursaspor başkanı Levent Kızıl ve bazı kulüp başkanları da katıldı. Açılışta Aziz Yıldırım'la Levent Kızıl'ın konuşması dikkat çekti. İkilinin sohbeti sırasında açık bulunan mikrofon herkesi şoke etti. Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu'nun hemen istifa etmesi için gerekli destek beklediğini belirtirken Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'ın "Merak etmeyin hem Futbol Federasyonu'nu bitireceğim hem de Beşiktaş'ı " demesi büyük şaşkınlığa neden oldu. İkilinin bu sözlerinin mikrofonlar aracılğıyla duyulmasının ardından Malatyaspor eski Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Yıldırım ve Kızıl'ı uyarmasıyla ikili sohbeti kesmek zorunda kaldı. Aziz Yıldırım ve Levent Kızıl'ın basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan törenden ayrılmaları dikkat çekti.

FBTV, Beşiktaş Kulübü'nün görüntüleri izleme istedğini geri çevirdi
                          Levent Kızıl'ın, Aziz yıldırım'a söylediği "Hem Federasyonu bitireceğiz hem de Beşiktaş'ı" sözlerinin canlı yayında yayınlandığı iddiasıyla Beşiktaşlı taraftarlar FBTV'yi telefon yağmuruna tuttu. sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım da FBTV yetkilileri bu görüntülerin medyaya yansımaması için uyardığı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın dünkü açıılışla ilgili görüntüleri özel kasasında gizlediği iddia edildi. Yıldırım, geçtiğimiz yıl Türkiye-İsviçre maçında soyunma odası koridorlarında yaşanan olayları izlediğini ancak bu görüntüleri özel olarak sakladığını belirtmişti.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• ulusoy seçildiği son seçimde de canaydın önce ulusoyu desteklediğini açıklamış ama son anda kıvırarak bermek'e oy vermişti.dapa sonra kulüpler birliği ile ilgili olarak da birçok kez çelişkili, yanar döner tutum takındı.

bunlar masoniktir..bunlar için herşey mübah, çıkarlar için her türlü değeri çiğnemek meşrudur.resmen midemi bulandırıyor canaydın ve camiası..hacıosman haklı..fener hiç olmasa bize göre yanlışta olsa bi yolda sabit duruyor.

bu arada levent kızıl yalakası da en büyük döneklerden biridir. imza mimza toplamaya başlamış.ama taban birlikleri, amatörlerden, 2 ve 3. liglerden, eski futbolcu ve hakemlerden gelecek oylarla ulusoy veya desteklediği aday seçilir gene..
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Vayy bee adamlara bak, ya bu Levent Kızıl aranıyo gerçekten sen kim beşiktaşla uğraşmak kim şişko herif mikrofonun açık olması iyi olmuş Levent topoşu yla aziz oğlanı iyice düşmanlarını arttırsınlar bakalım, düşeceğiniz yer çoktan belli.
                              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Futbol denen bu oyun Türkiye'de artık mide bulandırır bir hal aldı. Bu arada Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları da Aziz Yıldırım'ın ekmeğine yağ sürecek cinsten. Hacıosmanoğlu, bugüne kadar klüpler birliğini boykot eden FB'yi bir yerde haklı gibi gösteriyor. Oysa hepimiz biliyoruz ki, FB'nin bunu yapmakta başka amaçları da var. Olay sadece klüpler birliğinin tutarsızlığı falan değil. Ben ce klüpler birliği diye bir oluşuma gerek yok, uygulamalardan da görüleceği gibi bir faydası da yok. Ama böyle bir oluşum varsa buna ya toplu iştirak edilir, ya da kapatılır. "Ben büyüğüm" diyerek kafasına göre hareket ederse herkes, olacağı budur yani kaos !
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X