Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akçaabat Sebatspor, Trabzonspor'un eski milli oyuncusu Osman Özköylü ile anlaştı.

Kulüp Asbaşkanı Temel Kazancıoğlu, en son Uşakspor'da forma giyen ve bonservisi elinde olan Osman Özköylü ile dün akşam bir görüşme yaptıklarını ve sezon sonuna dek anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Kazancıoğlu, Osman Özköylü ile Antalya kampında veya dönüşte sözleşme
    imzalayacaklarını belirterek, ''Osman'ın, tecrübesiyle Akçaabat Sebatspor'a fayda sağlayacağına inanıyoruz'' dedi.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Osman hala oynuyo mu?

Yorum

• uşaksporda oynuyodu.yanılmıyosam sondan üçüncü haftada bi kafa golü atmıştı.
        milan

Yorum

• Show sporda şu an Miroslaw'ın futbolu bıraktığını menajerinin olayı doğruladığı ve kulübün Fifaya gideceğini söylüyor.Konusu geçtimi burda bilimiyorum ,bu ne iş yaaaw.

Yorum

• Forumda haberi buldum .Pardon

Yorum

• Haşim Saitoğlu:
              Martinez gündemimizde yok"
              Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.
              Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
              "Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."
              bu duruma göre ara tranferde kaleye takviye yok
              bu arada vestelin aldığı brezilyalı akşam saatlerinde gelmiş istanbula valla bakalım ii topçumu jefferson la aynı takımda oynamışlar botafogodayken
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• NE OLACAK HALİMİZ!BELLİ OLSUN
                Trabzonsporda kiraya verilmesi düşünülen ve takasta kullanılması planlanan oyuncuların geleceklerinin ne olacağı düşüncesiyle idmanlarda moralsiz oldukları gözleniyor. Genç oyuncular Feridun, Cem, Enis, Ufukhan ile takasta birçok takıma teklif edilen Mustafa Keçeli, Musa Büyük ve Murat Ocak, gelecekleri ile ilgili durumun şekillenmesini bekliyor.

karadenizgazete.com.tr
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Teknik Direktör Ziya Doğan, Trabzon yönetimine ara transferde alınmasını istediği 10 futbolcuyu bildirdi. Ancak Doğan’a karşı olan ve istifa kararından Futbol Şube Başkanlığı’na getirilince dönen Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, bu listeyi ciddiye almadı.

Doğan; Risp, Erkan, Ayman (G.Birliği), Ali Güneş, İbrahim Akın (Beşiktaş), Serkan Balcı, Can Arat, Ceyhun (A.Gücü), Serhat (Ç.Rize) ve Martinez’in (Sakarya) alınmasını istedi.

Takasta ise Jefferson ve Eller’in dışında hiçbir oyuncusunun kullanılmamasını belirtti. Ancak Sayitoğlu istenilen transferler konusunda gereken gayreti göstermiyor. Bu da teknik kadro ile aralarındaki restleşmeyi su yüzüne çıkardı.

Kozlar paylaşılacak
                  Ziya Doğan, İbrahim Akın ve Ali Güneş’in Trabzonspor’a çok önemli katkı sağlayacağını yönetime iletti. Bu iki oyuncu için Beşiktaş’a Eller’i teklif eden bordo-mavili yönetim, cevap bekliyor. Ziya Doğan bazı yöneticilerin Musa Büyük’ü takasta kullanma fikrine ise şiddetle karşı çıktı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu bugün Antalya’ya giderek kampa katılacak. Ziya Doğan ile Haşim Sayitoğlu görüşmesi Trabzonspor’da önemi gelişmelerin habercisi olarak nitelendiriliyor. Doğan’ın ara transferde gerekenlerin yapılmaması halinde istifasının cebinde olduğu öne sürülüyor. Haşim Sayitoğlu’nun da başından beri karşı çıktığı Ziya Doğan’ı bu şekilde yıldırma düşüncesi taşıdığı gelen bilgiler arasında.
                  adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• hanı nerde o gunker bunlar o fubolcularn hic birini alamaz lar ziya gider başkası gelir ne oalcak ki degişen bişe omayacak aynı trabzon spor devam etcek bari ligi 4. bitirsek bari ya bu yontimden bişe olmaz be ya biz yonetimin degişmesini istiyoz son kelime bu ziya gitmiş gimemiş onem lidegil be ya benim için hersey yonetimde bitiyo onalar ne isterse o oluyo yeter artık be gidin şu takımın başindan da takımın ustundeki kara bulutlar gidsin be ya sene 2003-2004 de ziyo dogan gecmişti takın başına o zamn iyi idi de şimdimi kotu oldu beyaw......
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haşim Saitoğlu:
                      Martinez gündemimizde yok"
                      Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.
                      Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
                      "Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."
                      bu duruma göre ara tranferde kaleye takviye yok
                      bu arada vestelin aldığı brezilyalı akşam saatlerinde gelmiş istanbula valla bakalım ii topçumu jefferson la aynı takımda oynamışlar botafogodayken
                      Eger kendi kalecini yetistireceksen kalecini elin brezilyasindan alip yetistirmezsin. paf takimin kalecisini koyarsin kaleye. en azindan kendi öz evladimizi yetistirmis oluruz. birakin brezilya kendi kendine gelisir zaten. sen elindeki kaynaklari degerlendir. Yeter artik Yönetim
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bu gelen bılgıler nerden gelıo sorması ayıppp
                        YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu gelen bılgıler nerden gelıo sorması ayıppp
                          Hakkaten ya
                          bir kaynak verirseniz cok güzel olur arkadaslar
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=nzg4NL6PTvc bize onlar gibi fubol cu lazım ve yani zamn da onlar gibi futbol ruhu lazım...
                            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Hıcbır sekılde bırlık olusturamıyoruzz.....
                              Yönetime hiçbir şekılde guvenmıyorum....
                              Arkadaslar kım ne derse desın ben korkmaya basladım..........
                              Bu işin sonu benı cok korkutuyor...
                              Uyutuluyoruz ve Uyuyoruz.......
                              Allah sonumuzu hayretsin......

Yorum

• İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hıcbır sekılde bırlık olusturamıyoruzz.....
                                Yönetime hiçbir şekılde guvenmıyorum....
                                Arkadaslar kım ne derse desın ben korkmaya basladım..........
                                Bu işin sonu benı cok korkutuyor...
                                Uyutuluyoruz ve Uyuyoruz.......
                                Allah sonumuzu hayretsin......
                                Iste bende bundan cok korkuyorum, Allahim sen bize yardimci ol sen bize güc ver
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X