Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• neden plaket vereceklermiş marcelinhoya kaçmadığı için mi

Yorum

• Eller ve Szymkowiak açıklaması..

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu sabah bordo-mavili takımın antrenmanına izinsiz olarak katılmayan Fabiano Eller'e bu tutumunu sürdürmesi halinde ceza vereceklerini söylerken, Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak'ın avukatına da son ihtarı çektiklerini söyledi..

15 Ocak 2007, 13:34

Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Fabiano Eller ile geçen hafta bir görüşme yaptıklarını ve kendisine bir kaç gün izin verdiklerini belirtti.

Fabiano'ya verilen iznin bugün dolduğunu ve bu futbolcunun bugünkü çalışmada yer alması gerektiğini ifade eden Sayitoğlu, ''Ancak izinsiz olarak çalışmada yer almadı. Kendisine ulaşılamadı. Herhangi bir izin de vermedik. Ancak daha görüşülmeyecek. Kendisi profesyonel bir futbolcunun yapması gerekeni yapacak. Aksi halde ceza alacak'' diye konuştu.

Fabiano Eller konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini ifade eden Sayitoğlu, bu oyuncunun eski kulübü İnternacional'dan kendilerine takas veya herhangi yolla bir teklifte bulunulmadığını belirtti.

SZYMKOWIAK İÇİN SON İHTAR

Trabzonspor Kulübü bordo-mavili kulübe mektup göndererek futbolu bıraktığını bildiren Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak'ın avukatına son ihtarı çekti. Asbaşkan Sayitoğlu, daha önce futbolcunun avukatından Szymkowiak'ın futbolu bıraktığına dair bir belgeyi Polonya Futbol Federasyonu kanalıyla istediklerini, ancak bunun kendilerine şu ana dek ulaşmadığını belirtti.

Szymkowiak'ın avukatına son ihtarı çektiklerini ifade eden Sayitoğlu, ''Eğer yazı gelmezse FIFA'ya konuyu bildireceğiz. Szymkowiak'ın bizim sözleşmeli oyuncumuz olduğunu, ancak izinsiz olarak kampa katılmadığını ve profesyonel futbolcunun yapması gerekenlere uymadığını bildireceğiz. Szymkowiak'ın sözleşmesini, hakları Trabzonspor Kulübü'nde saklı kalmak koşuluyla tek taraflı feshedebiliriz'' diye konuştu.
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Kayseri - KAYSERİ (DHA) - A milli takım ve Galatasaray'ın efsane kaptanı ve son olarak Gençlerbirliği'nin antrenörlüğünü yapan Bülent Korkmaz, Erciyesspor teknik direktörlüğüne getirildi. Genç teknik adam Korkmaz, İstanbuh'dan ayağının tozuyla kampa katılarak, futbolcularıyla tanışıp çalışmalara başladı. Erciyesspor'da Lorant'ın görevine son verilmesinin ardından anlaşmaya varılan ve Antalya'ya gelen Ümit milli takım antrenörü Tolunay Kafkas'ın ailevi nedenler yüzünden görev alamayacağını söylemesi üzerine, mavi siyahlılar teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ı getirdi. Kulüp Başkanı Ziya Eren 'Bazı nedenler yüzünden Tolunay Kafkas bizimle çalışamayacağını söyledi. Anlayış göstererek, Galatasaray ve A milli takımın defalarca formasını giymiş , kaptanlığını yapmış, hırsı ve çalışma arzusuyla takdir ettiğimiz Bülent Korkmaz'la anlaşarak, teknik direktörlüğe getirdik. şimdi var gücümüzle, teknik direktörümüzün de görüşleri doğrultusunda transferi tamamlayıp, ligin ikinci yarısına zımba gibi gireceğiz' dedi. DHA'ya konuşan Bülent Korkmaz da 'Antalya kampına yeni katıldım. Futbolcu kardeşlerimle görüşüp, elbirliğiyle bu olumsuzluğu anlatıp ligde kalmanın yollarını arayacağımızı söyleyeceğim. Kayseri halkının yanımızda olması da , bize destek vermesi de bir avantaj. Karamsar değilim, el ele tüm güçlükleri aşmak için mücadele edeceğiz. herkesin yardımına ve katkısına ihtiyacımız var'şeklinde konuştu.
        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"TRABZON’U ÇOK SEVİYORUM"

Trabzonspor’un kadro dışı bırakılan futbolcusu Fatih Akyel, Trabzon’u ve Bordo-Mavili takımı çok sevdiğini söyledi. Affedilip edilmeyeceği henüz belli olmayan ve şu anda ortada kalan Fatih Akyel, "Geçen sezon Trabzonspor’da çok iyi performans sergiledim Taraftarın beni sevdiğini hissettim. Aynı şekilde ben de Trabzonspor’un taraftarını çok sevdim" dedi. Disiplinsiz hareketlerden dolayı kadro dışı kaldığını söyleyenlere cevap veren Fatih Akyel, "Vahid hoca zamanında Trabzon- spor’a geldim. Hiçbir disiplinsizlik yapmadım. Aynı şekilde Lazaroni zamanında da bu gibi şeyleri yaşamadım" dedi.

Doğan’la Her Şey Değişti
          Fatih daha sonra ise, "Ziya Hoca geldi şartlar tamamen değişti. Onun kendi koyduğu kurallara karşılık veremeyeceğimi söyledim. Takımda görülen bazı olayları göz ardı etmemek lazımdı. Bu olayları Ziya Hoca da biliyordu. Ziya Hoca gelene kadar her şey güzel gidiyordu. Szymek’de sorunlar yaşadı. Onun da dönmemesine üzüldüm. Sanıyorum baskılardan dolayı bunaldı, ailevi sorunları yaşıyordu" ifadelerini kullandı. Haşim Sayitoğlu’nun futbolun başına getirilmesinin çok doğru bir karar olduğunu da söyleyen Fatih Akyel şu ifadeleri kullandı:

Futbolun İçinden Geldi
          “Haşim Abi futbolun içinden gelen birisi… İşine karışılmadığı zaman Trabzonspor’u düzlüğe çıkaracağına inanıyorum." Kadro dışı kalmasına gerekçe olan olaya da değinen Fatih Akyel, "Maçtan sonra İstanbul’a gidip gelmemden ve uçağı kaçırmamdan dolayı kadroya alınmadım. Olay çok büyütüldü. Fenerbahçe maçında oynamayı çok isterdim. Trabzonspor’a geldiğim günden beri formayı iyi taşıdığıma inanıyorum. Trabzonspor’da çok güzel günler geçirdim. Kaliteli bir kadrosu var ikinci yarı Türkiye kupasını almak için mücadele eder" dedi
          yazık yani ziya şu adamdan ne istedi hayret bişey en az hata yapanlardandı o sırf taraftarın gözünü boyamak için bitirdi adamı bukadar küçük hesap lar peşinde olması ayıptır

Yorum

• Erdİncİ Gerİ Getİrecek Yerde Onu Afedelİm....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor: Gençlerbirliği ile görüşmeler sürüyor...
              Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği’nde forma giyen futbolcular Ayman, Risp ve Erkan konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
              Hacıosmanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayman ve Risp’in transferlerinin gerçekleşme olasılığının olduğunu belirterek, "Erkan’ın transferi ise zor gözüküyor. Görüşmelerimiz bugün yarın sonuçlanır, ancak şu ana dek bitmiş bir şey yok" diye konuştu.
              Erdinç’in Sakaryaspor ile sözleşmesini feshetmesinin kendileri dışında bir gelişme olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:
              "Erdinç, Trabzonspor’un oyuncusu, evladı. Trabzonspor’a dönerse ona sahip çıkacağız. Trabzonspor’un da ona her zaman ihtiyacı var. Daha önce Fatih, Hüseyin gibi oyuncular Trabzonspor’dan ayrılıp geri döndükten sonra daha başarılı oldular. Erdinç’e de döndüğü zaman vereceğimiz moral ve motivasyonla bu futbolcu tekrar milli takım formasına kavuşacaktır."

nedir kardeşim bu kepazelik...
              Alttarafı iki tane sıradan adammm...
              Sanki dünya starları bu adamlar...
              30 gündür aynı terane...
              Yok imza attı, yok vazgeçildi...
              Yok cavcav söyle dedi..Yok ziya böyle dediş....

Bırakın allah askına bu işleri....
              Risp gibi isveç liginde 20 tane adam bulursun...
              Hemde konusulan rakamların 10 bir fiyatına...
              Ayman desen hasan ın hüseyin in ruh ikizi...

Bizimkiler bir aydır bu adamlarla ugrasıyoer...
              Paralı baskan isteyenler..
              Bakın ne becerikli idarecilerimiz var...
              Ne kadar vizyon sahibiler dimi...
              Hani bunlar kurtaracaktı bizi...
              Uyuyan devi uyandıracaktılar....
              Ne uyandırması öldürüp rezil ettiler o devi...

Hacıosman oğlu seni artık ağlamakta kurtarmayacak...
              Albayrak ile ziya ya artık yazı bile yazmak istemiyorum........
              Ha birde Sayitoğlumuz var...
              Bence havaalanına bir adam koysun da gece yarısı kaçan futbolculardan belki haberdar olur...
              Bugün de Eller gitmiş....
              Haczavera,Maçka,Trabzon....,
              Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
              Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Szymkowiak’ın avukatından resmi yazı istendi
                Kulübümüze futbolu bıraktığını bildiren oyuncumuz Szmykowiak’ın avukatından bu konuyla ilgili Polonya Futbol Federasyonu kanalıyla resmi yazı talebinde bulunuldu.

Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, yazının gelmemesi halinde konunun FIFA'ya bildirileceğini kaydederek, “Szymkowiak'ın sözleşmesini, hakları kulübümüzde saklı kalması koşuluyla tek taraflı feshedebiliriz” açıklamasında bulundu.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Szymkowiak’ın avukatından resmi yazı istendi
                  Kulübümüze futbolu bıraktığını bildiren oyuncumuz Szmykowiak’ın avukatından bu konuyla ilgili Polonya Futbol Federasyonu kanalıyla resmi yazı talebinde bulunuldu.

Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, yazının gelmemesi halinde konunun FIFA'ya bildirileceğini kaydederek, “Szymkowiak'ın sözleşmesini, hakları kulübümüzde saklı kalması koşuluyla tek taraflı feshedebiliriz” açıklamasında bulundu.
                  Szymkowiak gidenden beri bu yazıyı istiyorlar. Kaç gün geçti be yavs.. Bu kadar beceriksiz bir yönetim olabilir mi. Bu haberi hemen hemen her gün görüyorum ve
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Fiyasko rekoru

Trabzonspor, son 2.5 sezonda sergilediği kadro sirkülasyonuyla dünya rekoru kırdı. Aktuğ ve Albayrak yönetimleri, 26 yeni futbolcu transfer ederken yaklaşık 40 milyon dolar harcadı...

Aktuğ ve Albayrak yönetimleri, 26 yeni futbolcu transfer ederken yaklaşık 40 milyon dolar harcadı. Bu dönemde ise bordo-mavililerden 28 futbolcu ayrıldıTrabzonspor’da sadece son 30 ayda 50 oyuncu forma giydi, 7 kez hoca değişti

Trabzonspor, son 2.5 sezonda sergilediği kadro sirkülasyonuyla dünya rekoru kırdı. 1984 yılından bu yana şampiyonluk yüzü görmeyen bordo-mavili takımda temmuz 2004’ten bu yana 30 ayda 25 yeni transfer yapıldı, 50 farklı oyuncu forma giydi, 28 isim de gönderildi. Bu dönemde Atay Aktuğ ve Nuri Albayrak başkanlık yaparken 7 kez teknik direktör değişimi yaşandı. Ziya Doğan 2 kez göreve gelirken, İhsan Derelioğlu, Şenol Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Vahid Halilhodziç ve Lazaroni takımın başında bulundu.

YABANCILARI DERT
                    Özellikle yabancı konusunda tarihi ’fiyasko’lar yaşayan bordo-mavili takım Thijs, Szymek, Tomas Jun, Eller, Djokaj, Marcelinho kazaları ile büyük yara aldı. Belçikalı Thijs için 2 ay uğraşan Trabzon, bu oyuncuyu 5 ay sonra gönderdi. Tomas Jun’a 5 yıllık imza attırıp 2.5 milyon Euro’yu sokağa atan Trabzonspor, bu sezon Marcelinho’yu 2 milyon 325 bin Euro’ya alıp, 2 milyon 750 bin Euro’ya geri sattı. Karadeniz ekibi yerli ve yabancı transferinde 26 oyuncu için 40 milyon doların üzerinde bir para harcadı.

11.5 MİLYON EURO
                    2004’te Szymek, Özgür, Lee, Celaladdin, Adem, Thijs’i alan Trabzon geçen yıl Jefferson, Eller, Jun, Kürşat, A.Şahin, Fatih Akyel, Stepanov, Ö.Rıza, Djokaj, Ferhat transferleriyle başarı aradı. Bu sezon Çağdaş, M.Ocak, Musa Büyük, Marcelinho, Cem Demir, Umut, Ersen, M.Keçeli ve Musapma’yı almasına rağmen tarihin en kötü ilk yarısını yaşayan bordo-mavilililer, Fatih’i 7.5, Tolga’yı 4 milyon Euro’ya sattı
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• işte rekorumuz.hayırlı uğurlu olsun
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bir hevesle geçiyorum PC'nın başına gene aynı ayman gelecek risp midir nedir gelecek erkan mıdır nedir gelecek biri futbolu bırakmış diğeri idamana çıkmamış öbürü almanyaya gitmiş başkan ortalıkta yok teknik adam 4 stoperli oyun sistemini uygulayabilmek için antalyada kursta maşallah futbol takımı değil bu sefillerin elinde rozalinda dizisi gibi olduk.
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• marcelinho açıklamalarıyla çok haklı.Trabzona yabancı futbolcuların sosyal hayatı hiç yok.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Trabzonlu bayan taraftarlar tepkili!

Trabzonspor bayan taraftar grubu TSira* üyeleri, TS Clup’ları kapatması gündeme gelen yönetimi protesto etmek amacıyla 13 Ocak Cumartesi günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan TS Clup’ta bir araya geldi.

TS Clup’lara daha profesyonel bir yönetim anlayışıyla yaklaşılması gerektiği yönündeki görüşlerini yönetime ilettiler ve alınan kararı protesto ettiler.
                            GERÇEK TARAFTAR LİSANSLI ÜRÜN KULLANIR! BULABİLİRSE!
                            TS Clup’ların kapatılmasını protesto eden Trabzonspor bayan taraftar grubu TSira, “Kurumsallaşma yönünde önemli bir adım olan TS Clup'lar zarar ediyorsa, kâr ettirmenin yolları aranacağına kapatılmasına karar verilmesi, okullar olmasaydı şu milli eğitimi ne güzel idare edilirdi gibi bir sözü hatırlatıyor.. Trabzonspor yönetimi geldiklerinden beri kurumsallaşma ve profesyonelleşme alanında bir önceki yönetimin yapmış olduğu ne kadar doğru proje ve atılım varsa hepsini yok ettiler. Biz ancak kurumsallaşma ile düzlüğe çıkabilecekken, kurumsallaşmanın organlarından biri olan TS Club’ları kapatmakta ne demektir ?” diyerek yönetimin almış olduğu bu karara tepkisini dile getirdi.

* Trabzonspor’un bayan taraftarlarını ortak bir çatı altında birleştiren TSira, karadeniz yöresinde 'kız' anlamında kullanılmakla birlikte 'kurbanın olayım' gibi aşırı sevgiyi de ifade ediyor.

15.01.2007
                            Kaynak : SuperSpor.com

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              marcelinho severler ne diyecek bu sözlere
                              Sen inanıyormusun bu yazılanlara
                              ben hala Trabzonspor taraftarını anlayamadım resmen istanbul medyası bizi böldü ikiye ve hala istanbul medyasının her sözüne inananlar var içimizde biz marseyi beceriksizliğimizden elimizde tutamadık bu iki iki dört şu aşamada gitmesi çok mantıklıydı ama kullanamayanların beceriksizlikleri onu bu hale getirdi ve marse bu karakterde bir futbolcu olsa futbolcular idman öncesi I love you marse diyip tempo tutmazlar
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• HACIOSMANOĞLU: "ERKAN'IN TRANSFERİ ZOR GÖZÜKÜYOR"

TRABZON - Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği'nde forma giyen futbolcular Ayman, Risp ve Erkan konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Hacıosmanoğlu, Ayman ve Risp'in transferlerinin gerçekleşme olasılığının olduğunu belirterek, ''Erkan'ın transferi ise zor gözüküyor. Görüşmelerimiz bugün yarın sonuçlanır, ancak şu ana dek bitmiş bir şey yok'' dedi.
                                AA
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X