Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya kulüpler finalinde bir Trabzonlu
    Trabzonspor’dan gönderilen Brezilyalı yıldız futbolcu Eller, kiralık olarak giydiği Internacional formasıyla Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda final oynayacak...

Jefferson ile birlikte transfer edilmiş ama Şenol Güneş’in gözüne girememişti. Dolayısıyla tez elden gözden çıkarıldı, Internacional’e kiralandı.

Trabzon’un kıymetini bilemediği Eller, bundan sonraki süreçte cevabını sahada futboluyla verdi, üst üste birçok başarıya imza attı. Şu an ülkenin en iyileri arasında gösterilen Eller, pazar günü bir başka gururu daha yaşayacak...

Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde Al Ahly’yi 2-1 yenen Internacional’de 90 dakika görev yapan tecrübeli futbolcunun finalde de ilk 11’de olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu akşam oynanacak America-Barcelona galibinin karşısında kupa için ter dökecek Sambacı, daha sonra Trabzonspor cephesinden gelecek haberi bekleyecek.

Kiralık sözleşmesi biten Eller’in Bordo-Mavili takımda mı, yoksa yine ülkesinde mi futbol hayatına devam edeceği belirsizliğini korurken, Sambacı’nın gelişi bir anlamda da kadrodaki mevcut yabancılardan birinin yollanmasına bağlı. (İnternetspor)
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ula bendemi bi terslik var!!!
      bende o golden sora peşpeşe yaktım sigarayı, sinirden...
      sevinmek ne kelime sinirden deli oldum...

sende terslik değil düzlük var..Yani yaptığın normal..Ayni hisleri yasamısız aksam..Fener kendini o kadar asağalık bir mahluk haline getirdiki bizde böyle ters duygular yasatıyor....
      Haczavera,Maçka,Trabzon....,
      Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
      Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• fenerin yuzunden iddaayi kaybetim... Arkadaslan iddaaya girmistim... ben fener yenilir demistim o turu atlar demisti 0-2 yeniliyorkene hic bu yapilacak is mi?!!!
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Trabzon'un 'Eller'i kıymete bindi
          FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nda ilk finalist Brezilya’dan Internacional oldu. Tokyo’da düzenlenen kupa mücadelesinde Mısır’ın El Ahli Kahire takımı ile yarı finalde karşılaşan Internacional, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Internacional’ın gollerini 23. dakikada Pato Alexandre, 72’de Luiz Adriano atarken, El Ahli’nin golü 54’te Flavio’dan geldi. 17 Aralık’taki finalde Internacional’ın rakibi bugün Barcelona-America yarı final maçının galibi olacak. Trabzon’dan gönderilen Brezilyalı, kiralık olarak giydiği Internacional formasıyla Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda final oynayacak.

vay be trabzonspora değil ellere yaradı
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevmiyorum feneri, hiç bir yerde. "Milli Duygu" ve "fener" aynı cümle içinde bile abes kaçıyor!
            Kısa ve öz.
            İşte bu kadar.

Yorum

• edit.........
              En son Reha tarafından düzenlendi; 14.12.2006, 12:14.
              Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• hiç unutmam bu ezikler bi senesi sigma OLOMUC dıye bı takımla oynuyolar ozaman.sanırım 6 tane takmıstılar ezıklere yanı sevındıgım zaferlerden bırıdır,ezıkler kımınle oynarsa oynasın karsı tarafı tutuyorum elımde değil ya kımısı ya nasıl Türk sunuz dıo ama bunun Türklükle ilgisi yok arkadaslar ısraılle oynasınlar ısraılı tutarım bu boyle....
                YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• fener kendini sevdirecek ne yaptı ? nasıl sempatik gelsinki?

haksız ve hertürlü yola başvurarak maç kazanan ve bu şekilde avrupa maçları oynamaya hak kazanıp Türkiyeyi avrupada rezil eden bi cumhuriyeti!!! desteklememi bekleyemez kimse.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hocam ama bu forumda en son konuşulacak şey siyaset bu bizi böler herkesin kendine göre siyasi yaklaşımı var biz toparlanalım birleşelim derken bazı arkadaşlarımızı sırf akp li olduğu için aforozmu edeceğiz yada birileri akp karşısında diye sarmalıyacakmıyız bence herkes istediğini sevebilir istediği partiye oy verir bu konuların işlendiği başka forumlar var orada siyasetinizi kusun burada sadece lütfen spor konuşalım .
                    sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=wKwtwh6fUEA&eurl=

uşaklar izledim koptum... gül gül gül hal kalmadı bende... sonu da muhteşem....
                      http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• Az biraz önce izledim de hakaten züper birşey Hele hele sonu çok çok acaip
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• topraam, süper bişe ya...
                          varoool delikanlı varol!

İlk olarak Tonya_Lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.youtube.com/watch?v=wKwtwh6fUEA&eurl=

uşaklar izledim koptum... gül gül gül hal kalmadı bende... sonu da muhteşem....
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Ziya Doganin Listesinde Tolga Seyhan,servet,erdİnÇ,emrah,adem KoÇak Var Oze Donus Yapiyo Ama Bunlarin Yasi Gecti Ufukhan,enİs,cem Akcabat Sebata Kiralaniyo Sanki Cok Kanat Oyuncumuz Vardida Ufukhani Veriyosunuz Verin Ama Adam Gibi Sag Ve Sol Kanat Alin Zaten Akcabattan Aldiniz Adamlari Sebati Gucsuz Biraktiniz

Yorum

• Evet bugün gazetede de haber yer almış.

Sebat'a Trabzon desteği

2.Lig A Kategorisi'nde zor günler geçiren A.Sebatspor'a Trabzonspor'dan destek geldi.

14 Aralık 2006 13:04

Akçaabat Sebat Başkanı Ali Kemal Başaran, Trabzonspor'dan destek geldiğini söyledi. Başaran, Trabzon'un kendilerine Cem, Ufukhan ve Enis'i vereceğini söyledi. Onursal başkan Selami Yankı ve başkan yardımcısı Ahmet Bıyıkoğlu, ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Pas Fotomaç

Yorum

• evet yaaa bence arsinspora da bi kaç tane futbolcu verilmeli onları da ikinci ligde görmek istiyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X