Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancilarin noel tatilleri var, bu avrupadada ayni, noel bittikden sonra kampa katilirlar.
    tamam onu biliyoruz...anladık...o zamn bizim türklerede kurban tatili yapsınlar......bizim tatil tatil değil mi

Yorum

• Syzmek haklı tek korkum ayman da gelince ferhat-hasan-hüseyin-ayman ilk onbirebile koyar ziya.

Yorum

• syzmek haklı tabiki bir sezon boyunca söylemekten bağırmaktan bi tarafları yırtılan bizlerde haklıyız ama bu kel ziya bir türlü anlamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

biri ziya ya anlatsınn futbolda ofansif oyunda var ve özelliklede Trabzonspor gibi şanlı büyük takımlar defansif korkak hiç oynamazlar
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Öyle yada böyle artık bu Symek olayı kabak tadı vermeye başladı istemiyorsa yollasınlar bu adamı artık.

Yorum

• trabzon u istemeyeni biz hiç isteyemeyiz ... kim olursa olsun!

biz o formaya renkleree aşığız içindekilere değil !

bu kadar sorun varken bırakın gitsinn. bide onunla uğraşmayalım !
            En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 26.12.2006, 15:55. Sebep: Ne yazalıacaksa bir mesaj içinde yazılsın lütfen.
            @Napy61

Yorum

• Bence szymek'in yaptigini hic bir yabancı oyuncu yapmazdı..Yani adam mutsuz,oynatılmıyor,dedikleri doğru,taktik çok kötü,kadroya uygun değil..vs.vs..

Ama adam hala ne diyor "zannediyorum 2007'yi de trabzonda geçireceğim.."

Adamın aklında kaçmak,gitmek,sorun çıkarmak hiç gelmiyor..

Ben olsam bu adamla konuşur,sen en çok hangi oyun düzeninde verimli olursun diye sorar,dediklerini de gözüm kapalı uygular,bu adama göre takımı kurardım..

Bu adam giderse çok yazık olacak..

Son bi soru;Gökdeniz veya başka bir yerli kaliteli oyuncuya aynı muamele yapılsa,saçma sapan bi oyun düzeninde oynatılsa ve kendini gösteremese ne kadar dayanırdı?
              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Sakaryaspor, kaleci Martinez'e karşılık Trabzonspor'dan 3 futbolcu istiyor. Teknik direktör Giray Bulak, kalecileri Martinez'in transferine karşılık Trabzon'dan, Jefferson, Musa Büyük ve Mustafa Keçeli'yi talep ettiklerini söyledi. Bulak, tekliflerini bordo-mavili kulübe sunduklarını söyledi. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Bulak, şu ana dek bordo-mavili kulüpten kendilerine yanıt gelmediğini kaydetti.
                Yeni Şafak

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gerçektende bu kadar mutsuzsa artık gitmesi lazım....adam doğru diyor ....defanstan toplar direkt forvete gidiyor....
                  hocam kim gitsin bence ziya hoca gider bu laflarla adam süper topçu düşüşüne belki bir mazeret olsun diyede söylemiş olsa ortada tespit var ciddiye alınması lazım eskiden olsa fatih tekke ve gökdeniz syzmek gol atıyorlardı şimdi sultan yok ve yeni taktik lazım hoca hala aynı taktik olmaz eldeki malzemeye göre takım kur.
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekinik Direktör Ziya Doğan'la görüşmeyi düşündüğünü belirten Szymkowiak Polonya basınına alaycı bir şekilde ''Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4'te defansif orta saha var, ortada topla oynama imkanım yok, sadece tepemden geçen topları seyrediyorum. Hocamla konuşmayı planlıyorum benim mevkiimide stoper olarak değiştirsin belki bu benim için daha iyi olacak '' ifadesini kullandı.
                    Szymek'in yaşı baya ilerledi ama öğrenmek için asla geç değildir. ZD'ın mentalitesini yakında o da öğrenir... Nerden buluruz şöyle futbol cahili adamları bilmem. Marce bilmez, Musampa bilmez, Akyel bilmez, Szymek bilmez...

Allah'tan kafası çalışan H2F, Celo falan var da kümede kalabileceğiz.

Yorum

• Bu adam ne diyor

Martinez gündemimizde yok"
                      Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.
                      Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
                      "Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."
                      "SAKARYASPOR'DAN ALINACAK FUTBOLCU CANGELE"
                      Asbaşkan Sayitoğlu, Erdinç'in transferiyle ilgili olarak da, "Trabzonspor'dan niye ayrıldı, şimdi niye geri dönüyor, bunlara bakmak lazım. Yaşanan olaylar, herkesin hafızasında. Sakaryaspor'dan futbolcu tranfer edilecekse bu isim Cangele olur" dedi.
                      "HATA ŞANSIMIZ YOK"
                      Teknik direktör Ziya Doğan'ın kendilerine bir transfer raporu verdiğini de hatırlatan Asbaşkan Sayidoğlu, sıradan oyuncu almayacaklarını vurgularken şöyle dedi:
                      "Bize direkt katkı yapacak oyuncularla ilgileneceğiz. İki mevkideki 2 oyuncu üzerinde duruyorum. Bu transferler gerçekleşirse takıma büyük güç katacaklar. Ziya Doğan, bize yine transferle ilgili bir rapor verebilir. Ancak rapor vermesi bizim bu doğrultuda transfer yapacağımız anlamına gelmez. Alacağımız oyuncunun takıma katkı sağlaması ve ekonomik olarak da hesaplı olması gerekir. Yönetim olarak artık hata yapma şansımız kalmadı. Nokta transfer yapacağız. Takas yoluyla transfer yapmanın daha mantıklı olduğu kanısındayız."

26.12.2006
                      Kaynak : DHA

(bence bu adamın hiçbişeyden haberi yok )
                      En son champions tarafından düzenlendi; 26.12.2006, 15:59.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olaya o acidan bakarsak o zaman Yerli futbolculara ve Yattara'ya Bayram'da izin verilmesi gerkmezmi
                        Niye Yattara yabancimi oda bizim gibi müslüman onun icin onada tatil verilmedi.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Haşim Sayitoğlu, Cem Demir ve Enis Kahraman’ın Akçaabat Sebatspor forması giyeceğini söyledi

CEM & ENİS GARANTİSİ

Enis’te Sorun Yok
                          Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Akçaabat Sebatspor’un kadrosuna katmak istediği Enis Kahraman ve Cem Demir’in Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceği garantisini verdi. Geçen sezon golcü oyuncu Ali Güzeldal konusunda yaşanan sıkıntıları hatırlatan Cem Demir konusunun sorun olmayacağına dikkat çeken Sayitoğlu, Teknik Direktör Ziya Doğan’ı bu konuda ikna edeceğini söyledi. Enis Kahraman için Teknik Direktör Ziya Doğan’ın onay verdiğini hatırlatan Sayitoğlu şunları söyledi.

Doğan’ı İkna Edecek
                          “Hocamız Enis’in A.Sebatspor’a verilmesi konusunda herhangi bir sakınca görmüyor. Ancak Cem Demir’in forvet mevkiinde görev yapması biraz daha düşünmesine neden oldu. Hocamız bu mevkideki oyuncularımızın durumlarını göz önünde bulunduruyor. Ancak ne olursa olsun Antalya’da yapılan kamp dönüşünde hocamız Ziya Doğan’ı ben Cem Demir konusun da ikna edeceğim ve bu oyuncunun hem biraz daha kendini geliştirmesi hem de Sebat’a yararlı olması için Kırmızı-Beyazlı formayı giymesini sağlayacağım.”
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• klüpler birliği toplantısında beşiktaşı trabzonspor temsil ediyormuş.bu ne demek ya.bilgisi olan varsa yazsın lütfen.ben ntv de duydum...

Yorum

• "Martinez gündemimizde yok"

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
                              "Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."
                              Evet gericiyiz, geride kalanlara deh demek için...

Yorum

• arkadaşlar bir cangelemiz eksikti onunu içinde takımın geri kalının veririz sakaryaya hallederiz herşeyi ama ben kesinlikle katılıyorumki jefforsan da ısrar edilsin bu kadar tahammül edildi bu adama bir devre daha edlisni sanki bu saatten sonra şampiyonmu olacağız arkadaşlar jefforsanda ısrar edilmesi taraftarıyım olan oldu çünkü atı alan bırakın üsküdara varmayı adalara kadar gitti...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X