İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben herhanki bir öngörüde bulunmadim, kimin kimle bayramla$masida beni pek fazla ilgilendirmiyor, ben Trabzonspor penceresinden bakarak bir fikir beyan ettim, cocuk yuvasinin ziyaret edilmesi cocuklar acisindan sevintirici bir durum olsa gerek, onlarin ilerde iyi birer Trabzonsporlu olacaklarini dü$ünerek iyi bir $ey yaptiginiz kanaatindeyim. Akcaabatin Cal beltesinde güzel bir magara var, orayida ziyaret ederseniz belki tanitilmasina vesile olursunuz, Trabzonspora nasil bir fayda getirir bilemem ama, turizim acisindan iyi bir $ey yapmi$ olursunuz dü$üncüsündeyim.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
-
Benim tez konum o, onu da yapıyoruz...İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkcaabatin Cal beltesinde güzel bir magara var, orayida ziyaret ederseniz belki tanitilmasina vesile olursunuz, Trabzonspora nasil bir fayda getirir bilemem ama, turizim acisindan iyi bir $ey yapmi$ olursunuz dü$üncüsündeyim.
Yorum
-
Kayseri nasıl bizi geçiyo?İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARI
Sırası Önceki sıra TAKIMIN ADI Ülke Puan
1......1.......................Sevilla İspanya 308
2...... 4......................Milan İtalya 276
3.......8......................Roma İtalya 269
4.......5 .....................Inter İtalya 268
5........3.....................Liverpool İngiltere 260
6........5......................R. Bükreş Romanya 254
7........2......................Barcelona İspanya 251
8.......11.....................Sao Paulo Brezilya 246
9.........9......................Lyon Fransa 246
10......7......................Arsenal İngiltere 239
41......41....................Fenerbahçe Türkiye 177
42......50....................Beşiktaş Türkiye 165.5
97.......95...................Galatasaray Türkiye 122.5
103...103...................Kayserispor Türkiye 117.5
182....175.................Trabzonspor Türkiye 87.5
Yorum
-
Ama tanıtımına katkıda bulunabilmek için sayın başkanı da oraya götürüp, ortaya alıp fotoğraf çektirmek lazım....İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tez konum o, onu da yapıyoruz...

Yorum
-
Sanki biz ikinci sıradayızda Kayseri nasıl birinci oldu gibi sormuşsunİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri nasıl bizi geçiyo?
Hatırladığım kadarıyla son bir iki yılda Kıta kupalarında alınan sonuçlar doğrudan sıralamayı etkiliyor...
Kaldıki Ahmet Çakar'ın reklamından benim çıkardığım yorum üzre; İlk beşteysen e bişeysin, ama değilsen sen kimsin ? Bizde listede oralarda olmadığımıza göre önümüzde Gayse olsa ne olur GS olsa ne ? Biz önce kendi yerimize bakalım, kendi göbeğimizi kendimiz keselim.. İkinci olduğumuzda Kayseri birinci olursa bunuda o zaman düşünelim
.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Ali Zitouni Antalyaspor'da Forvet Tunus'lu. Afrikanın en çok gol atan oyuncuları arasında gösteriliyor
Orta saha oyuncuları 26 yaşındaki Tozo ile 23 yaşındaki Sandro Gençlerbirliği'ne transfer oldu
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
7 yabancı oyuncuları oluyor Risp i bize mi veriyorlarİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Zitouni Antalyaspor'da Forvet Tunus'lu. Afrikanın en çok gol atan oyuncuları arasında gösteriliyor
Orta saha oyuncuları 26 yaşındaki Tozo ile 23 yaşındaki Sandro Gençlerbirliği'ne transfer oldu
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Naim
Mağrayı Kimseye duyurmasakİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tez konum o, onu da yapıyoruz...

Yönetime orada bir hamsi partisi düzenlesek
hamsileri içeride masanın üzerine koyup kapan susam kapan yapsak
kurtuluşumuza ve tanıtımımıza müthiş bir vesile olur
Yorum
-
Taraftarin davet ettigi kapali alanlara yönetimin gelecegini hic sanmiyorum. Helede tek ciki$ kapisi olan bir yere asla girmezler.İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMağrayı Kimseye duyurmasak
Yönetime orada bir hamsi partisi düzenlesek
hamsileri içeride masanın üzerine koyup kapan susam kapan yapsak
kurtuluşumuza ve tanıtımımıza müthiş bir vesile olurinsanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Fatih Tekke, Hac'da rahatsızlandı
04 Ocak 2007 20:40
Rusya'nnı Zenit takımında forma giyen Milli Futbolcu Fatih Tekke, Hac için bulunduğu Medine'de rahatsızlık geçirdi... Yıldız isme ilaç tedavisi uygulandığı bildirildi.
Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında oynayan milli futbolcu Fatih Tekke, Hac'da rahatsızlandı.
Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gelen ve hacı olduğu öğrenilen milli futbolcu Fatih Tekke, Medine'de rahatsızlık geçirdi.
Rahatsızlığının gribal enfeksiyon nedeniyle ortaya çıktığı öğrenilen Tekke'nin, buradaki sağlık kontrolünün ardından ilaç tedavisine başladığı bildirildi.
kaynak internetspor
Yorum
-

En şık yönetici
Trabzonspor yönetiminin renkli ismi A.Uğur Zihni bayramlaşma törenlerine damgasını vurdu...
Trabzonspor yönetiminin renkli ismi A.Uğur Zihni bayramlaşma törenlerine damgasını vurdu.Bir Tv proğramında “Ziya gelirse ben giderim”diyen Uğur Zihni yaptığı karizmayla “En şık yönetici”seçildi. A.Uğur Zihni bu görüntüsüyle tartışılan yönetiminde imajını değiştirdi.Böyle renkli bir yönetici “Transferin kralını yapmalı”şeklinde de değerlendirildi.
takaEn son sbay tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 22:36..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum