Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bundan önce çocuk yuvası ziyaretine de gidilmiyordu. Zat-ı alinizin bu konudaki öngörüleri nelerdir?
    Ben herhanki bir öngörüde bulunmadim, kimin kimle bayramla$masida beni pek fazla ilgilendirmiyor, ben Trabzonspor penceresinden bakarak bir fikir beyan ettim, cocuk yuvasinin ziyaret edilmesi cocuklar acisindan sevintirici bir durum olsa gerek, onlarin ilerde iyi birer Trabzonsporlu olacaklarini dü$ünerek iyi bir $ey yaptiginiz kanaatindeyim. Akcaabatin Cal beltesinde güzel bir magara var, orayida ziyaret ederseniz belki tanitilmasina vesile olursunuz, Trabzonspora nasil bir fayda getirir bilemem ama, turizim acisindan iyi bir $ey yapmi$ olursunuz dü$üncüsündeyim.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Musampa Antalya kampına katılmış ama antrenmana çıkmamış yorgun olduğu için...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bu arada ilk hazırlık maçımızı Belçika 1.lig ekiplerinden biri ile 7 ocak pazar akşamı oynuyormuşuz...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akcaabatin Cal beltesinde güzel bir magara var, orayida ziyaret ederseniz belki tanitilmasina vesile olursunuz, Trabzonspora nasil bir fayda getirir bilemem ama, turizim acisindan iyi bir $ey yapmi$ olursunuz dü$üncüsündeyim.
          Benim tez konum o, onu da yapıyoruz...

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            DÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARI

Sırası Önceki sıra TAKIMIN ADI Ülke Puan

1......1.......................Sevilla İspanya 308
            2...... 4......................Milan İtalya 276
            3.......8......................Roma İtalya 269
            4.......5 .....................Inter İtalya 268
            5........3.....................Liverpool İngiltere 260
            6........5......................R. Bükreş Romanya 254
            7........2......................Barcelona İspanya 251
            8.......11.....................Sao Paulo Brezilya 246
            9.........9......................Lyon Fransa 246
            10......7......................Arsenal İngiltere 239
            41......41....................Fenerbahçe Türkiye 177
            42......50....................Beşiktaş Türkiye 165.5
            97.......95...................Galatasaray Türkiye 122.5
            103...103...................Kayserispor Türkiye 117.5
            182....175.................Trabzonspor Türkiye 87.5
            Kayseri nasıl bizi geçiyo?

Yorum

Ama tanıtımına katkıda bulunabilmek için sayın başkanı da oraya götürüp, ortaya alıp fotoğraf çektirmek lazım....

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kayseri nasıl bizi geçiyo?
                Sanki biz ikinci sıradayızda Kayseri nasıl birinci oldu gibi sormuşsun

Hatırladığım kadarıyla son bir iki yılda Kıta kupalarında alınan sonuçlar doğrudan sıralamayı etkiliyor...

Kaldıki Ahmet Çakar'ın reklamından benim çıkardığım yorum üzre; İlk beşteysen e bişeysin, ama değilsen sen kimsin ? Bizde listede oralarda olmadığımıza göre önümüzde Gayse olsa ne olur GS olsa ne ? Biz önce kendi yerimize bakalım, kendi göbeğimizi kendimiz keselim.. İkinci olduğumuzda Kayseri birinci olursa bunuda o zaman düşünelim
                .
                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                .

Yorum

• Ali Zitouni Antalyaspor'da Forvet Tunus'lu. Afrikanın en çok gol atan oyuncuları arasında gösteriliyor

Orta saha oyuncuları 26 yaşındaki Tozo ile 23 yaşındaki Sandro Gençlerbirliği'ne transfer oldu

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Zitouni Antalyaspor'da Forvet Tunus'lu. Afrikanın en çok gol atan oyuncuları arasında gösteriliyor

Orta saha oyuncuları 26 yaşındaki Tozo ile 23 yaşındaki Sandro Gençlerbirliği'ne transfer oldu
                    7 yabancı oyuncuları oluyor Risp i bize mi veriyorlar
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Mağrayı Kimseye duyurmasak
                      Yönetime orada bir hamsi partisi düzenlesek
                      hamsileri içeride masanın üzerine koyup kapan susam kapan yapsak
                      kurtuluşumuza ve tanıtımımıza müthiş bir vesile olur

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mağrayı Kimseye duyurmasak
                        Yönetime orada bir hamsi partisi düzenlesek
                        hamsileri içeride masanın üzerine koyup kapan susam kapan yapsak
                        kurtuluşumuza ve tanıtımımıza müthiş bir vesile olur
                        Taraftarin davet ettigi kapali alanlara yönetimin gelecegini hic sanmiyorum. Helede tek ciki$ kapisi olan bir yere asla girmezler.
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Fatih Tekke, Hac'da rahatsızlandı
                          04 Ocak 2007 20:40

Rusya'nnı Zenit takımında forma giyen Milli Futbolcu Fatih Tekke, Hac için bulunduğu Medine'de rahatsızlık geçirdi... Yıldız isme ilaç tedavisi uygulandığı bildirildi.

Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında oynayan milli futbolcu Fatih Tekke, Hac'da rahatsızlandı.

Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gelen ve hacı olduğu öğrenilen milli futbolcu Fatih Tekke, Medine'de rahatsızlık geçirdi.

Rahatsızlığının gribal enfeksiyon nedeniyle ortaya çıktığı öğrenilen Tekke'nin, buradaki sağlık kontrolünün ardından ilaç tedavisine başladığı bildirildi.

kaynak internetspor

Yorum

• gecmis olsun Kaptan
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• En şık yönetici

Trabzonspor yönetiminin renkli ismi A.Uğur Zihni bayramlaşma törenlerine damgasını vurdu...

Trabzonspor yönetiminin renkli ismi A.Uğur Zihni bayramlaşma törenlerine damgasını vurdu.Bir Tv proğramında “Ziya gelirse ben giderim”diyen Uğur Zihni yaptığı karizmayla “En şık yönetici”seçildi. A.Uğur Zihni bu görüntüsüyle tartışılan yönetiminde imajını değiştirdi.Böyle renkli bir yönetici “Transferin kralını yapmalı”şeklinde de değerlendirildi.
                              taka
                              En son sbay tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 22:36.
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• sayitoğu risple ilgilenmediklerini açıklamış bu adam ne zaman doğru bi iş yapacak merak ediyorum doğrusu ziya doğan onuda istemiş aymanı alıyorsun rispi neden almıyorsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X