hami kim ki diyor kafa iyice nanay
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Fatih kardeşim, estağfurullah... Hepimizin hepimizden öğreneceği çok şey var. Benim geleceği net olarak görmemin en önemli nedeni, geçmişi net olarak yaşamamdır. Yoksa dünyanın en zeki insanı ya da kahin değilim... Bu forumda hayat tecrübesine itibar edenlerin sayısı çok az... Keşke bunun bir zenginlik olduğunu anlayıp, dinazor yakıştırması yapmasak...Yorum
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Ahmet kardesim senol hoca öncesinde kurulmus kaliteli kadrolarin hocasi. Malesef kendi yaptigi transferlerde sinifta kaliyoBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Yorum
-
Kim gelirmiş bu takıma yabancı hoca kadroya bakar malouda bosıngwa var der gelir abi küçümsemez takımı, bakar juventusla oynayacak takım buda bır artıdır.
Yok şu gelmez bu gelmez hele turkler takla atar trabzona gelmek için TRABZON dan bahsediyoruz haaa...“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Hala Şenol Güneş yazanlar var mazoşist misiniz ? Bunu yazan tiplerin hepside Usta yerine İHO geldiğinde üstünede limoncu akçayı getirdiğinde sevinç naraları atıyordu. Ya kabul edin anlamıyorsunuz 3 yıldır istediğiniz gibi yönetildi klüp durum ortada. Lanet olsun Trabzonlu hocada topçuda istemiyorum memleketimden nefret edeceğim köyüme uğramayacağım biraz daha böyle giderse. Ne belaymış bu arkadaş.
Şenol güneş konusu aslında apayrı konu. Bu iğrenç kadronun temelini atan hoca şenol güneş balık hafızalı mısınız ? Şuan Trabzonspor kadrosunun %90ını kapsayacak şekilde revizyon şart bunu yapacak isim mi şenol güneş herşey daha da kötü olacak kara günler uzayacak. Çıkın duygusallıktan gerekeni isteyin.
Türk olarak tek aday var oda Tolunay Kafkas. Belki tüm yetkileri kendisine bırakacak şekilde Şota. Başka aday göremiyorum. Yapmamız gereken sınırsız yetkilerle bize uyacak yabancı bi hocada nokta atışı yapmak. Mesela hayal ama Bielsa gibi. Golcü için ayrılan bütçe hocaya aktarılsın.Yorum
-
Halı saha turnuvası için bir takım kursam Yılmaz Vural'a güvenip emanet etmem o takımı.Bu teknik adamlık bilgisi ile ilgili bir durum değil.
20 civarı takıma gittiği halde hiçbir takımda 3-5 aydan fazla çalışamıyor.
Hep takımlar suçlu Yılmaz Vural'ın kabahati yok öyle mi.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLUYorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Bence senol günesi bosuna konusuyorsunuz..
Takim zaten hazir degil.. Böyle kadronun basina senol günes gelmez.. O hazira konmayi sever
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Burada millet, Co Adriaanse, Bielsa, İnterin 38 yasindaki genc hocasini falan yaziyor , bazilarida hakli olarak Senol Günesi istiyor sahsen bende isterim ama su an isterim gelsin bizi bu batakdan kurtarsin, Selcuklu, Egemenli kadroyla degil, Yumlulu, Henriqueli kadroyla cikarsin bizi ilk 5 e o zaman gercekten benim gözümdede efsane olur.nasil dagittigini takip edenler iyi biliyor.ben hocanin son uc donemini net hatirliyorum.basariyi hocaya mal edip basarisizligi yonetime mal edenlerden degilim.
sadri sener is bilen hocayla sampiyonluga oynayan kadroyu-senol gunes'le de mevcut rezil kadroyu kurdu.
kaldi ki dedigim gibi senol gunes iyi bir oyuncu kadrosu yoksa gelmez.cunku adamin sifirdan kadro kurma gibi bir yetenegi yok..No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Keşke abi keşke.Fatih kardeşim, estağfurullah... Hepimizin hepimizden öğreneceği çok şey var. Benim geleceği net olarak görmemin en önemli nedeni, geçmişi net olarak yaşamamdır. Yoksa dünyanın en zeki insanı ya da kahin değilim... Bu forumda hayat tecrübesine itibar edenlerin sayısı çok az... Keşke bunun bir zenginlik olduğunu anlayıp, dinazor yakıştırması yapmasak...
Vatandaşı mazisinden sebep sevdik,saydık baş tacı ettik bi kafamıza etmediği kalmıştı sağolsun arkadaşlar kendilerini görmek istiyorlarmış insanın nutku tutuluyor ne diyelim abi şimdi.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
iho kurnazlık yapıp yani yerini sağlama almak için çok iyi bir yabancı hoca tartışılmayacak bir isim getirecektir bakın göreceksiniz..ha hayırlı mı olur hayırsız mı onu zaman gösterecek..Trabzonspor, tutkum.Yorum
-
ben kisiler uzerinden degil soylem uzerinden yorum yaptim,
hoca dedigin disli olacak diyorsan bu tabire ne senol gunes ne de mra uymuyor. ikisi de eldeki malzeme ile yetinen hoca tipleri.
ama gelecek hocanin kesinlikle senol gunes olmasini istemem bende. artik kulubun topyekun kan degisikligine ihtiyaci var. Yasattigi basarilarin yani sira kisa sure yasattigi cokus ortadayken senol gunese sarilmak kulubun acziyetini gosterir. Mumkunse kaliteli bir yabanci hoca olsun isterim,Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum