Sota patladi,Veli Kavlak bile gol atti saka gibi.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
birazdan taşlanacağız ama bu riske değer bir içimi boşaltayım; bunu yazdım
Neden şota?
çünkü oynatmak istediği oyun tam bize göre.
peki takımlarından bu oyunu oynatabildi mi?
evet!
sonuç ne oldu?
sonuç ortada işte, ilk 5 garanti değilmi!!
Arkadaşlar şotaya lafım yok, pozitif oyun anlayışını da sözüm yok, ama gerçekçi olmak lazım. bunu bir kaç yerde yazdım;
Bize devrim lazım, devrana uydurulacak adam değil? mancini ne yaptı? istediklerim alınacak kariyerimle oynatmam dedi değil mi? işte ben buna TD derim. Şotanın nesi var, gelse belki iyi olur ama şimdi zamanı mı? devre arasında hiç bir katkısı olmaz. bize boas vari devrim yapacak adam lazım? Transferinden oyuncusuna kadar ezecek takımda ki fareleri!Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Yorum
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Hemde bize.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
dediklerine katiliyorum ama boas falan hikaye..bize devrim yapacak hoca moca gelmeyecek.birazdan taşlanacağız ama bu riske değer bir içimi boşaltayım; bunu yazdım
Neden şota?
çünkü oynatmak istediği oyun tam bize göre.
peki takımlarından bu oyunu oynatabildi mi?
evet!
sonuç ne oldu?
sonuç ortada işte, ilk 5 garanti değilmi!!
Arkadaşlar şotaya lafım yok, pozitif oyun anlayışını da sözüm yok, ama gerçekçi olmak lazım. bunu bir kaç yerde yazdım;
Bize devrim lazım, devrana uydurulacak adam değil? mancini ne yaptı? istediklerim alınacak kariyerimle oynatmam dedi değil mi? işte ben buna TD derim. Şotanın nesi var, gelse belki iyi olur ama şimdi zamanı mı? devre arasında hiç bir katkısı olmaz. bize boas vari devrim yapacak adam lazım? Transferinden oyuncusuna kadar ezecek takımda ki fareleri!
bu takim hoca ortaya cikarir ama hoca bu takimi cikaramaz bi yere..
o yuzden bize yeniden yapilanma yapacak hoca sart..
murat yakin-osman ozkoylu bu tarz hocalar lazim bize
ayni brendan r0dgers jorgan kloop tarzi adamlar lazimYorum
-
Yorum
-
Arkadaşlar eğer Şota'nın fikrinde, zikrinde çok sert bir değişiklik olmadıysa Trabzonspor'da çalışmaz. Hele bu yönetimle asla ve asla çalışmaz... Tahmin değil bilgidir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Ne güzel yazmıştı biri... Sezon sonuna kadar ümit özat gelsin, maçlarda sıfatına küfür ederek deşarj oluruz diye
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Ya hem bu yönetim bi halt yapamaz kimseyi getiremez deniliyo
Hem de şota'nin bizde ne işi var, daha iyisi lazim deniliyo
Hey Allahim...
Arkadas bu yönetim seçimsiz birakmak koltugu
Gecici hoca istemeler boş yaniEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 11.02.2014, 21:00.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Görüştüğümüz isimler belli olsa olabilir ama ne görüşülen isim var ne bir şey. Yelpaze çok geniş yani.. En fazla yerli mi yabancı mı olmalı diye anket olabilir şu dakika
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum