Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • DEEP BLUE

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
    Hala Şenol Güneş yazanlar var mazoşist misiniz ? Bunu yazan tiplerin hepside Usta yerine İHO geldiğinde üstünede limoncu akçayı getirdiğinde sevinç naraları atıyordu. Ya kabul edin anlamıyorsunuz 3 yıldır istediğiniz gibi yönetildi klüp durum ortada. Lanet olsun Trabzonlu hocada topçuda istemiyorum memleketimden nefret edeceğim köyüme uğramayacağım biraz daha böyle giderse. Ne belaymış bu arkadaş.

.
    Daha önce söylemiş miydim, alem bana, ben sana hastayım... :-)))))

Yorum

• carolo
      • 27.10.2009
      • 3768
      • Belçika

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
      Yalan söyledigin buradan belli, sanal ortam haric, yönetim ve taraftarlar dahil hic bir Allahin kulu Hocayi istifaye falan davet etmedi, ne bir tepki ne bir protesto, son gidisini diyorum, hatta ilk yari son maci birakmis olsaydi yine iyi birkac sey düsünebilirdim Senol Hoca icin, sonucda Tolunay(yeni) hocaya bir kamp sansi ve devre arasi transfer dönemi tanimis olurduk, onu bile yapmadi, yapamadi.
      sen kimi yalan soylemekle itam ediyorsun burda senol gunes'e hakaret edip ceza alanlar oldu sen neden bahsediyorsun!
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• winner
        • 19.11.2006
        • 5330
        • avukat
        • İstanbul

Sezon sonuna kadar Hami, yeni sezonda da ligi ve şehri tanıması itibariyle Şota.

Bunun dışındaki yerli ve yabancı teknik adamlar yine hüsran olur.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• tristram
          • 11.02.2013
          • 3673
          • Ankara

fanatik sikebahceli omrunu sikebahceye td olmaya adamis yilmaz vural'i isteyenlerde bir zahmet sussun.sanirsin cok buyuk hoca.
          bu ligde bana gore yerli ve kaliteli uc hoca var..ersun-tolunay-ertugrul..
          ilk ikisi olamayacagina gore ertugrul en iyi yerli aday..gerci o da transfer ozurlusu gibi ama en azindan gittigi her takima somut bir katki veriyor.

Yorum

• 6Şafak Aydın1
            • 24.09.2006
            • 8927
            • Almanya

herhangi biri deneyimli deneyimsiz bu takimi ucuramaz sezon sonuna kadar,transfer kapanmisken evet neyi tartisiyoruz hadi iyi günler
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ayaz
              • 26.12.2005
              • 436
              • Usa
              • Aydın

İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi
              arkadaşlar iho ya olan inancımı bende kaybettim ama şuda bir gerçekki hadi maludayı geçtim yaşı başı baya var ama bosingwa gibi bir topçuyu trabzona getirerek artık topçu gelmiyor yalanını atıp saçma sapan topçulara çuvalla para veremezler
              Trabzona topçu gelmiyor diye beceriksizlerin söylediği yalandır, profesyonel futbolcunun haftada 1 gün izni olur, geri kalan günler antremandadır maçtadır. Aleme gidecek diskoları barları mı gezecekler sürekli? Evliyse çocukları varsa tek sorun okul problemidir, oda şehir geliştikçe kademeli olarak okullar da yabancı dil eğitimi gelişmektedir. Halı hazırda kolejler açıldı

Bir futbolcu için velinimet bir şehirdir, Tabi hergün ben Eiffel kulesini görmek istiyorum gibi bir tutkusu yoksa mesela.
              Avrupada ortalama 800.000 Euro kazanan bir futbolcu vergi kesintilerinden sonra, Türkiye bu rakamın en az 3 katını kazanmaktadır. Varın gerisini siz düşünün.

Gerisi hikaye.

Şenol GÜNEŞ. Türkiye'nin en iyi hocalarından birtanesidir. Gözbebeğimizdir.
              Tartışmasız net 3 Şampiyonluğu elinden çalınmıştır.

Onu tartışmak yersizdir. Her ne hata yaptıysa da, gerekler balçık ile sıvanamaz.
              Girls from your city

Yorum

• Miserable
                • 01.02.2014
                • 992
                • İstanbul

Sanırım aramızda efsanevi Anorthosis ve Videoton zaferlerini unutan arkadaşlar var.
                "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Fatih Öztürk
                  • 03.10.2007
                  • 25005
                  • Lojistik
                  • İstanbul

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
                  Hala Şenol Güneş yazanlar var mazoşist misiniz ? Bunu yazan tiplerin hepside Usta yerine İHO geldiğinde üstünede limoncu akçayı getirdiğinde sevinç naraları atıyordu. Ya kabul edin anlamıyorsunuz 3 yıldır istediğiniz gibi yönetildi klüp durum ortada. Lanet olsun Trabzonlu hocada topçuda istemiyorum memleketimden nefret edeceğim köyüme uğramayacağım biraz daha böyle giderse. Ne belaymış bu arkadaş.

Şenol güneş konusu aslında apayrı konu. Bu iğrenç kadronun temelini atan hoca şenol güneş balık hafızalı mısınız ? Şuan Trabzonspor kadrosunun %90ını kapsayacak şekilde revizyon şart bunu yapacak isim mi şenol güneş herşey daha da kötü olacak kara günler uzayacak. Çıkın duygusallıktan gerekeni isteyin.

Türk olarak tek aday var oda Tolunay Kafkas. Belki tüm yetkileri kendisine bırakacak şekilde Şota. Başka aday göremiyorum. Yapmamız gereken sınırsız yetkilerle bize uyacak yabancı bi hocada nokta atışı yapmak. Mesela hayal ama Bielsa gibi. Golcü için ayrılan bütçe hocaya aktarılsın.
                  Adamın dibi arkadaş lafını kimseden esirgemez sen nerdeydin uzun zamandır
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• carolo
                    • 27.10.2009
                    • 3768
                    • Belçika

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
                    Sadi Karakaş bile "Şenol Güneş'in aldığı para konusunda yanılmışım" diyerek aldığının 3 katını yazdığını kabul etti. Daha inatçıları var

Şenol Güneş gelmesin, gelirse yıpranır

Her takım layık ettiği gibi yönetilir sözü de doğruysa Sadi Tekelioğlu ya da Rıza Çalımbay gelebilir
                    tebrik ederim kardesim aynen oyle
                    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İ. SARAL
                      • 24.01.2009
                      • 19493
                      • Memur
                      • Ankara

Abdullah Avcı'ya hazır mısınız beyler Başbakan'ın hısmı bir telefonla işi halleder.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Nazim Can
                        • 11.07.2013
                        • 12595
                        • Serbest Meslek
                        • Almanya

Gecen sene bu zamanlarda ayni kötü günleri yasiyorduk, simdide 1 senede olumlu hicbirsey degismedi, gecen senede Sadri Baskan sezon sonu birakacak, gelecek sezon yeni teknik direktörde, yeni baskanda belli degildi, simidi de Mranin yerine gelecek teknik direktörde belli degil, gelecek sezon yine onunla mi devam edilir o da belli degil, baskan istifa eder yeni baskan mi gelir hicbirsey belli degil gercekten.
                        En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 17:11.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• eksikbirşey
                          • 20.01.2013
                          • 404
                          • İstanbul

Hami yorumcuyken adamcıklara demediğini bırakmadı, geldi hepsiyle elele kolkola takıldı bide çıkmış o hoca olsun diyenler var.
                          En son eksikbirşey tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 17:11.

Yorum

• Fatih Öztürk
                            • 03.10.2007
                            • 25005
                            • Lojistik
                            • İstanbul

İlk olarak ESER tarafından gönderildi
                            ben kisiler uzerinden degil soylem uzerinden yorum yaptim,

hoca dedigin disli olacak diyorsan bu tabire ne senol gunes ne de mra uymuyor. ikisi de eldeki malzeme ile yetinen hoca tipleri.

ama gelecek hocanin kesinlikle senol gunes olmasini istemem bende. artik kulubun topyekun kan degisikligine ihtiyaci var. Yasattigi basarilarin yani sira kisa sure yasattigi cokus ortadayken senol gunese sarilmak kulubun acziyetini gosterir. Mumkunse kaliteli bir yabanci hoca olsun isterim,
                            Dostum sana katılmamak mümkün değil.umarım dediğin gibi olur ne diyelim.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cafer Bulur
                              • 27.10.2007
                              • 27737
                              • isci
                              • Almanya

İlk olarak winner tarafından gönderildi
                              Sezon sonuna kadar Hami, yeni sezonda da ligi ve şehri tanıması itibariyle Şota.

Bunun dışındaki yerli ve yabancı teknik adamlar yine hüsran olur.
                              Hami yardimci hoca olarak ne verdi de onu hocaliga layik görüyorsun?

Hami önce bir süper lig takimi calistirsin daha sonrasina bakilir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Anıl C
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 07.05.2008
                                • 20052
                                • Mürşid-i Trabzonspor
                                • Almanya

Lemi olsun lemi
                                Tv basindan atip tutuyodu
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                #23 #07

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...