Psv'ye toplamda 6-2 ile elendiğimizde Psv'nin başında Fred Rutten vardı.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lattekede yetisemezsek Schaaf var onunda bir ayagi cukurda.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Yorum
-
Fred Rutten iyidir, hollanda ekolünü yerlestirebilirse, bu ligi alt üst ederiz. Herseyden önemli ama hocanin isine ve transferlere karismayan bir yönetim. Usta bana öyle bir görüntü verdi, IHO'nin tam tersi yani.Yorum
-
Marcelo Bielsa!
Ronald Koeman
Dirk Advocaat
Mircea Lucescu
Bu klasda bir yabanci hoca olmazsa Yilmaz Vural ya da Samet Aybaba olabilir. Sota da iyi ama bizi istedigimiz seviyeye tasiyabilecegini sanmiyorum.
Onemli olan kulube gerekli altyapi ve scouting kulturunu yerlestirecek bir yonetimin gelmesi ve bu sisteme onculuk yapacak bir hoca.Yorum
-
Yorum
-
Gecen illimunati ile ilgili araştırma yapiyordum.. Belki de bircogunuzun bildiği şeyi yeni öğrendim ve bunu her sayfada paylasacam. Vermiş olduğum linke birkez olsun tiklayip okuyun...
[url]http://papazincayiri.blogspot.com.tr/2011/03/dosya-fenerasyon-hakemler-medya-cia.html[/urlYorum
-
Allah razı olsun renkdaş
bizimkiler biraz ufak ama aşılamaya çalışıyoruz 3,5 daha yavrular
bugün alışveriş merkezinde koştururken bordomavi diye bağırıp durdular
inşalla güzel günler de yaşarlarYorum
-
Yorum
-
Yabancı teknik adam alırsak anca boşa vakit kaybederiz yabancı bir adam bu takımı kurtaramaz ve yabancılar Trabzonda başarılı olamıyor yerli bir adam gelmeli.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..Yorum
-
ALLAH sizlere bağışlasın merak etme siz gerçekten Trabzonspor sevdalıysanız (öylesiniz belli oluyor ) çocuklarda ister istemez oluyor tabi bazı Aile büyüklerinden biraz baskı olmazsa tabiki ben azcık mucadele ettim bu konuda
(eşimin babası biraz kandırmaya çalıştı
)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum