arkadaşlar iho ya olan inancımı bende kaybettim ama şuda bir gerçekki hadi maludayı geçtim yaşı başı baya var ama bosingwa gibi bir topçuyu trabzona getirerek artık topçu gelmiyor yalanını atıp saçma sapan topçulara çuvalla para veremezler
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Evet biz Trabzonspor taraftari olarak, 2009 sonundan beri hak ettigimiz gibi yönetiliyoruz
kafami kaldirip Trabzonsporun durumuna bakinca bunu cok net bir sekilde görebiliyorum.
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Hami kimdir ki Trabzonspor'un hocalığını kabul edip etmeyecek bırakın abi yapmayın böyle ya
Aziz'i dövecek gider yapacak diye göreve getiren bu zihniyet bunuda yapar önemli değil
En son Veysel tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 17:01.
Yorum
-
Yorum
-
Yilmaz Vural gelsin. Neden? Oyunculari döver, tokatlar diye...Bu mu yani, hocamiz icin koydugumuz kriter? Zokora'ya yada Malouda'ya tokat atacak, yada Henrique ve Adrian'i dövecek. Bunu inanacak kadar saf birimi vaR?Yorum
-
Mustafa Reşit Akçay, kalibresi büyük olan bir hoca değildi bir anda ona çok büyük bir sorumluluk verdik ki altından da kalkamadı, suçu yok. Geçen seneki takım düşmemeye oynuyordu ve Tolunay hocayla bir ivme yakalamıştık, sağolsun başkan İHO onunla yola devam etmedi, şu an bunları konuşuyor olmazdık emin olun.Ne mutlu Türküm diyene !Yorum
-
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
nasil dagittigini takip edenler iyi biliyor.ben hocanin son uc donemini net hatirliyorum.basariyi hocaya mal edip basarisizligi yonetime mal edenlerden degilim.
sadri sener is bilen hocayla sampiyonluga oynayan kadroyu-senol gunes'le de mevcut rezil kadroyu kurdu.
kaldi ki dedigim gibi senol gunes iyi bir oyuncu kadrosu yoksa gelmez.cunku adamin sifirdan kadro kurma gibi bir yetenegi yok..Yorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Arkadaslar birakin su yilmaz vurali..
Bizim baskaniniz zaten artist bir 2.artisi ne yapalim.. Trabzonda yarida kalmis isi var.. Arkadas sen nerde isini tamamladinki?? Ne zaman bir yetrde teknik direktörü gitse hemen bu damliyor
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum