Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fatih K.
    • 01.05.2013
    • 7403
    • Ankara

Takımda yeni kadrodan önce yeni ortam oluşturulmalı belliki bu takım birbirinden hazetmiyor. Gelecek teknik direktör eğer takımı tamamen dağıtıp yeni oyuncularla yeni bir ortam oluşturacaksa isim farketmez bana. Bu takımı tamamen dağıtın mevcut kalitenin yarısı kadar bir kadro kurun şu anki durumdan daha başarılı oluruz.

Takımda Ersun Yanal döneminde olduğu gibi 8-9 futbolcu kalmalı gerisi tamamen yollanmali. Onur, Olcan, Aykut, Bosingwa, Alex, Yusuf, Mustafa, Emre gerisi yollanmali ve yerine kaliteli isimler getirilmeli.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Berkay Yılmaz
      • 15.08.2010
      • 414
      • Öğrenci
      • İstanbul

Geçen sene bir enkaz devralan Tolunay hoca çıktığı 17 resmi maçta 7 galibiyet, 8 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Bu bir başarıdır. Adama çok ayıp ettik çok, ille de Trabzonlu hoca ille de Trabzonlu oyuncu bakın görüyoruz sonuçları, duygusal düşünmeyin artık.
      Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• angraf
        • 31.07.2010
        • 7831
        • İstanbul

seneye köklü değişiklikler olur mu janko zokora henri bu üçlüyü göndermek lazım

Yorum

• Cağaloğlu
          • 07.05.2007
          • 903
          • Bankacı
          • İstanbul

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi
          Mehmet abiden ricam 4. golden sonra Hoca Hami'ye(galiba) dönüp hafif tebessümle ''...'yı görüyor musun?'' diyor. O görüntüyü bulabilir misin?
          zokora olabilirmi ?

çünkü maçtan sonra yaptığı konuşmada da tecrübeli futbolcularımızın yaptığı hatalar diye bir söz sarfetmişti
          Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• asilhamsi
            • 17.06.2007
            • 17096
            • muhendis
            • Düzce

Hami olsun lafını espri olarak dahi kabul etmiyorum gercekten komik bile değil.

Hami nin bence de efendi efendi geldği teknik direktör ile bırakması gerekirdi.Ama nerde onda öyle değerler.

Herkesle istediğiniz şeye bahse girerim Hami bizde hocalık yaparken cincon gel manciniye yardımcı olarak bizde çalış desin Hami tıpış tıpış gider.

Bielsa muhteşem olur ama bu yönetimin kalibresinde değil.

Şenol hoca yeterince şans buldu.

Yerlilerden bizi taşıyacak hoca göremiyorum.Yabancı,tecrübeli bir hoca ekibiyle birlikte gelmeli.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Fatih Öztürk
              • 03.10.2007
              • 25005
              • Lojistik
              • İstanbul

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
              Eyvallah Fatih abi.

Uzun süre sempatim yoktu takıma sisteme. İlgimi biraz kaybetmiştim sadece girip haber almak için okuyarak takip ediyordum forumu yazmıyordum. Bide bi süreçten geçtim yoğun bi süreç. Ülke değiştirdim vs.
              Senin adına hayırlısı olsun kardeşim

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ESER
                • 20.07.2008
                • 9828
                • Avrupa Diğer

İlk olarak Berky61 tarafından gönderildi
                Geçen sene bir enkaz devralan Tolunay hoca çıktığı 17 resmi maçta 7 galibiyet, 8 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Bu bir başarıdır. Adama çok ayıp ettik çok, ille de Trabzonlu hoca ille de Trabzonlu oyuncu bakın görüyoruz sonuçları, duygusal düşünmeyin artık.

galibiyetten fazla maglubiyet almak dunyanin hicbir yerinde basari degildir

Yorum

• Berkay Yılmaz
                  • 15.08.2010
                  • 414
                  • Öğrenci
                  • İstanbul

İlk olarak ESER tarafından gönderildi
                  Canım abicim geçen sene ki takımı bir düşün Sapara,Emerson ve daha niceleri ki aldığı mağlubiyetlerden birkaçı; Fenerbahçe ile evimizde 0-3, Galatasaray maçı 2--0 yenildik ki o maçtan 3 gün sonra kupa finali vardı 1-0 kaybettik yine. Yani Tolunay hoca geçen sene takımı ipten aldı ve bu bir başarıdır.
                  Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Çağatay_
                    • 12.05.2006
                    • 8922
                    • Elektrik Mühendisi
                    • İstanbul

İlk olarak ESER tarafından gönderildi

Gidişatı da takip etmek gerekir, yükselen bir performans ve olumlu yönde değişim vardı.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Mert'
                      • 02.12.2008
                      • 16976
                      • İstanbul

Bu yönetim gitmedikçe kim gelirse gelsin başarılı olacağını sanmıyorum o yüzden Yılmaz Vural gelsin sene sonu göndeririz olmadı.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Mustafa Eray
                        • 10.02.2014
                        • 1
                        • Öğrenci
                        • Konya

Tamam, Hocamız bekleneni verememiş olabilir ama akçay küfürleri haketmedi kimse haketmedi boşuna sövdünüz adamın ölmüs anasına, düşünüyorum biri sizin ananıza küfür etse ne olacak..
                        Yolun açık olsun hocam umarım gelecek günlerinde mutlu olursun.

Yorum

• Berkay Yılmaz
                          • 15.08.2010
                          • 414
                          • Öğrenci
                          • İstanbul

Tolunay hocanın geçen seneki 8 mağlubiyetini de özetleyeyim; İçerdeki Fenerbahçe maçı 0-3 ki o maçta çizgiyi geçen bir golümüz verilmedi maçın kaderi değişebilirdi. Son hafta Galatasaray maçı yedek ağırlıklı kadroyla çıktık 3 gün sonra kupa finali vardı 2-0 yenildik. Ve kupa finali kadromuzdan üstün bir Fenerbahçe'yle oynadık ve iyi oyuna rağmen 1-0 kaybettik. Yani iyi giden bir süreç vardı, Tolunay Kafkas'da o sürecin baş mimarıydı.
                          Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Adem Öztürk
                            • 13.11.2007
                            • 313
                            • işveren
                            • İstanbul

Sezon sonuna kadar değil ileriye donuk bir adam lazim ama öyle bir yönetim de yok.
                            Gelecek için Sota benim fikrim.
                            Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
                            (A.Öztürk)

Yorum

• onur-ts
                              • 13.01.2009
                              • 2057
                              • Ankara

salvationnnnnn
                              sabah evden çıktım şimdi geldim bu rezilden kurtulmuşuz, üstüne yabancı hoca arıyoruz.istediğim iki şey de olmuştur..

Yorum

• mehmet83
                                • 08.05.2007
                                • 2618
                                • Kuzey Amerika

Bize Roberto Carlos gibi futbolu yeni birakmis, futbolculugu tartisilmayacak, genc, hirsli ve basariya ac bir hoca lazim. Tepki gosterenler olacaktir ama sezon sonuna kadar Malouda hem oyuncu hem t.d yapabilir bence. Kesinlikle bu birikime sahip kendisi. Tamam tamam vurmayin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...